![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Ρε φιλλλλαράκι, γιατί μας τη λες? ![]() (Μ.Ο. οδήγησης 604 χλμ και 8 ώρες τη μέρα/7 μέρες έκανα, να μη χασμουρηθώ και λίγο? Last edited by moby_gr; 31-01-2013 at 13:14. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() |
|
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αντωνη ΖΗΛΕΥΩ πραγματικά (με τη καλη έννοια) να είσαι πάντα καλά μας ταξειδεψες νοερά και εμάς Ετυχε να σε διαβάσω μόλις κατέβηκα απ τη χοντρή μου απο ένα ηλιολουστο πρωινό ταξίδι και ψάχνω για διαβατηρια
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο σας... τελειο ταξιδι κ πολυ ομορφες φωτο... να ειστε καλα κ φετος να ταξιδεψετε οπου θελει η ψυχη σας...
|
|
|||
|
|||
![]()
Όλα τα λεφτά Αντώνη!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πωωωω!...τι Με λες τωρα!!!!!
...Αντωνη φιλε ...αυτο δεν ηταν ταξιδι ...αυτο ηταν Το ταξιδι. Οι φωτογραφιες σου καταπληκτικες και πραγματικα χορταστικές! Εγω δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι ειχες κιολας τοσα χιλιομετρα πισω σου οταν τα ειπαμε απο κοντα! Respekt φιλε...και απο που δεν περασες! ![]() ... μεσα στο καταχειμωνο εδω πανω στα υπερβορεια ,....το καλυτερο φαρμακο για μενα σημερα , ....το ταξιδιωτικο σου !!!! Σου ευχομαι και αλλα τετοια ταξιδια ... και παντα με τον ιδιο ενθουσιασμο!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Τα βλέπεις λαμόγιο Βασίλη? ![]() Φρεσκαδούρα ήμουν στην επίσκεψη μου στο Γιάννη ![]() |
![]() |
|
|