![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Τα δικά μας τα ξέρουμε;
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
κριμα.........που δεν θελεις να σχολιασεις , εννοω για οσους δεν το γνωριζουν και για οσους Σε γνωριζουν, δεν ειναι καλο να μην σχολιαζεις ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
θελεις φιλε μου να μας πεις οτι οποιος γονιος δεν μεγαλωσε το παιδι του με τα δικα σου πιστευω αλλα με τα δικα του(δεν θα τα κρινω εγω) ειναι αχρηστος???? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τα δικα μου πιστευω και αρχες τα κραταω για τον εαυτο μου.δεν εχω την αναγκη να τα εγκρινει καποιος για να τα εφαρμοσω στην ζωη μου.αν ειναι να τα απορριψει η κοινωνια τοτε θα αναλαβω τις ευθυνες μου.ο καθενας μας εχει τις αποψεις του.δεν ειναι δεκτο αυτο; και στο κατω κατω...ναι! πιστευω πιστευω οτι αυτη η μανα φταιει που το παιδι της εγινε εγκληματιας.ναι!εγκληματιας,γιατι δεν γινεται να κρυβεται πισω απο μια ψευτοιδεολογθα καθ να απειλει την ανθρωπινη ζωη εργαζομενων και πιανει ομηρο... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν μου αρέσουν τα ένα και ένα κάνουν δύο. Όλα εξαρτιούνται από την περίσταση.Στον πόλεμο που υπερασπίζεσαι την χώρα σου και την οικογένειά σου είναι: Όπλο + Σφαίρα + Πυροβολισμός = ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ Χαρτί + Στυλό + Υπογραφή = ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ Εδώ κάπου σε χάνω ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με πολλούς συμφωνώ με άλλους διαφωνώ. Αυτό που επιμένω είναι (έφαγα κόλημα εεε;;;
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και κανένας (εκτός λίγων) δεν παίρνει μια ξεκάθαρη θέση. Είσαι υπέρ η κατά της μάνας;;; (ενοώ όχι της ίδιας της μάνας αλλά της δήλωσής της)
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Mε ποιά ιδιότητα να το κάνω αυτό αγαπητέ; την ξέρω; ξέρω τα βιώματα της; ξέρω αν πράγματι αυτό που γράφεις για τίτλο το είπε πράγματι; Και τι ικανοποίηση θα νιώσεις εσύ προσωπικά αν 20-50-100 άτομα εδώ μέσα καταδικάσουν την υποτιθέμενη δήλωση της. ![]() ας αφήσουμε την ανθρωποφαγία και ας ασχοληθούμε με κάτι πιό χρήσιμο. Εξάλλου για αυτό υπάρχουν τα δελτία των ειδήσεων..... |
![]() |
|
|