GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 02-05-2013, 21:35
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!
Προεπιλογή Απάντηση: Η ΔΕΗ προβλέπει νέα έκρηξη των απλήρωτων λογαριασμών

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Γνωριζεις αραγε οτι με αυτον τον τροπο κανεις κακο σε εμενα? Διοτι οι επερχομενες αυξησεις της ΔΕΗ ερχονται για να καλυψουν και αυτους τους απληρωτους λογαριασμους!! Δλδ εγω ερχομαι να πληρωσω και για εσενα.........

Αλλα οπως ειπες και στο νημα για τα σπιτια

...............ειναι δυσκολη η αποδοχη της υπαιτιοτητας.....μονον οι αλλοι φταινε.

Ελεος Γιώργο! Με την πληρωμή στο αυτόματο γλυτώνεις τις ουρές και καθορίζεις το πως θα πληρώσεις γνωρίζοντας ότι θα έχεις μερικούς τόκους υπερημερίας. Ο τρόπος αυτός βοηθά τον καταναλωτή και δεν επιβαρύνει κανένα!

Σε λίγο θα μας πεις ότι μαμάω εγώ και πληρώνεις εσύ!

Καταντάς κουραστικός! Αλλιώς σε είχα αξιολογήσει, μη με κάνεις να αναθεωρήσω!

Reply With Quote
Παλιό 02-05-2013, 22:22
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250

Τον έχει πιάσει "σύνδρομο καταδίωξης δανειοληπτών"
Reply With Quote
Παλιό 03-05-2013, 12:26
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Ελεος Γιώργο! Με την πληρωμή στο αυτόματο γλυτώνεις τις ουρές και καθορίζεις το πως θα πληρώσεις γνωρίζοντας ότι θα έχεις μερικούς τόκους υπερημερίας. Ο τρόπος αυτός βοηθά τον καταναλωτή και δεν επιβαρύνει κανένα!

Σε λίγο θα μας πεις ότι μαμάω εγώ και πληρώνεις εσύ!

Καταντάς κουραστικός! Αλλιώς σε είχα αξιολογήσει, μη με κάνεις να αναθεωρήσω!

Καταντας κουραστικος οταν προσποιεισαι οτι δεν καταλαβαινεις αυτα που γραφω...................
Το αερικο απο τα 100ε λογαριασμο της ΔΕΗ πληρωνει τα 10,20,30,40.....ισα ισα για να μην του κοψουν το ρευμα......τα υπολοιπα τα αφηνει μπανκα. Στο επομενο λογαριασμο που θα ειναι τα 100ε συν το υπολοιπο του προηγουμενου κανει το ιδιο.......
Μετα η ΔΕΗ λεει, ''τι ελλειμα εχω? τοσο!!! ποσοι πληρωνουν κανονικα? τοσοι!! διαρεσε το ελλειμα με μαθηματικο τροπο ετσι ωστε να το επωμιστουν αυτοι, κι οταν αποπληρωσουν και οι αλλοι θα εχω και περισσευμα''
Δλδ με μαμαει και του πληρωνω και το ρευμα για να βλεπει τι μου κανει........το καταλαβες τωρα? Ετσι δουλευει η Ελλαδα απο παντα. Και τους φορους που δεν πληρωνουν οι φοροφυγαδες τους πληρωνουν αυτοι που δεν μπορουν να κλεψουν το κρατος στην Ελλαδα παντα.
Ενω σε αλλες χωρες απλα τους κοβουν το ρευμα χωρις πολλα πολλα λογια, ειτε με κριση ειτε χωρις κριση....π,χ, Ισπανια οπου ειμουν προχθες. Ετσι δεν επιβαρυνονται οι υπολοιποι με αυξησεις καλυψης των απληρωτων λογαριασμων.
Δεν μπορει να μην το καταλαβες, αν δεν το καταλαβες θα με κανεις να αναθεωρησω την αξιολογηση μου περι IQ...............

Last edited by GeorgeP; 03-05-2013 at 12:29.
Reply With Quote
Παλιό 03-05-2013, 13:26
Senior Member

Τελείως αυθαίρετο το συμπέρασμά σου! 10 μέρες μετά τη λήξη της ημερομηνίας πληρωμής εκκαθαριστικού λογαριασμού το ρεύμα κόβεται, εκτός αν πληρωθεί εξολοκλήρου το έναντι. Ως εκ τούτου μιλάμε για καθυστέρηση ενός λογαριασμού που απλά μεταφέρεται μέχρι ο πελάτης να κατορθώσει να τα φέρει ίσα βάρκα ίσα πανιά.

Οσο για τη φοροδιαφυγή να πας να τα πεις στους φίλους σου τους πλοιοκτήτες με τις σημαίες ευκαιρίας!

Ελπίζω να τα καταλαβαίνεις αυτά, κι άσε περί IQ, εγώ δεν αναφέρομαι σε αυτό!

Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω γιατί έχεις λυσσάξει....
Reply With Quote
Παλιό 03-05-2013, 14:15
Senior Member

Απόσπασμα:
Τελείως αυθαίρετο το συμπέρασμά σου! 10 μέρες μετά τη λήξη της ημερομηνίας πληρωμής εκκαθαριστικού λογαριασμού το ρεύμα κόβεται, εκτός αν πληρωθεί εξολοκλήρου το έναντι. Ως εκ τούτου μιλάμε για καθυστέρηση ενός λογαριασμού που απλά μεταφέρεται μέχρι ο πελάτης να κατορθώσει να τα φέρει ίσα βάρκα ίσα πανιά.
Kοιτα, επειδη βλακας δεν ειμαι και πριν λαλησω ειμαι σιγουρος το τι θα πω σου λεω οτι στην περιοδο της ανεργιας μου εκανα το ιδιο πραγμα με το αερικο κι οπως στο περιγραφω πιο πανω, κανεις δεν μου εκοψε το ρευμα ακομα κιαν σε λογαριασμο 200ε πληρωνα τα 50!!!!! Για δικη σου πληροφορηση επισης με τα πρωτα λεφτα απο το ταξι τον Δεκ του '12 ξοφλησα την εκρεμοτητα μου με την δεη η οποια ηταν 1670ε απο υπολοιπα λογαριασμων δυο ετων.........χωρις να μου κοπει το ρευμα.

Απόσπασμα:
Οσο για τη φοροδιαφυγή να πας να τα πεις στους φίλους σου τους πλοιοκτήτες με τις σημαίες ευκαιρίας!
πολυ ευχαριστως να το ξανακανω.......αλλα το εκανα πριν μερικα χρονια, ξερεις τι μου απαντησαν? οτι δεν εχουν καμια διαθεση να πληρωνουν το καμαρωτο με 4000ε μηνιαιως οταν μπορουν να εχουν φιλιπινεζο με 1000!!!! Διοτι το μισθολογιο του πλοιου απορρεει απο την σημαια που φερει αυτο οπου για την Ελληνικη το τι μισθοθα παρει ο καθε ναυτικος αποφασιζεται κι επιβαλεται στην κυβερνηση απο την ΠΝΟ......αλλιως απεργια!!!!
Επισης η Ελληνικη σημαια επιβαλλει και τον αριθμο πληρωματος ενος πλοιου με νομο του 1974 υπογεγραμμενο απο τον Φαιδωνα Γκιζικη. Ετσι για την Αγγλικη σημαια (ευκαιριας? δεν νομιζω!) για ενα πλοιο 35000 τοννων γενικου φορτιου απαιτουνται 8 ατομα ενω για την Ελληνικη......14!!!!
Τωρα ισως καταλαβες γιατι για να πας στην Σαντορινι πληρωνεις ενα καρο λεφτα σε εισητηριο οταν στην Ιταλια για την ιδια αποσταση πληρωνεις κατι παραπανω απο τα μισα.
Οπως εγω δεν μπορω να ορθοδοντησω κανενα στομα κανοντας τον εξυπνο στον ορθοδοντικο Γιαννη ετσι κι εσυ μην κανεις τον εξυπνο στον Ναυτιλιακο Γιωργο προσπαθωντας να του υποδειξεις το επαγγελμα του. Εχει 30 χρονια σε αυτο κι εχει ναυτολογησει/αποναυτολογησει χιλιαδες Ελληνες Ναυτικους κι εχει κλεισει μερικες εκατονταδες ναυτολογια....ξερει την νομοθεσια απέξω κι ανακατωτα.
Φοροδιαφυγη σε αυτα τα πλοια δεν υπαρχει διοτι απλα δεν ειναι στο Ελληνικο Νηολογιο, φοροδιαφυγη θα υπηρχε αν ηταν στο Ελληνικο νηολογιο και δεν επληρωναν τυος φορους τους.

Απόσπασμα:
Ελπίζω να τα καταλαβαίνεις αυτά, κι άσε περί IQ, εγώ δεν αναφέρομαι σε αυτό!

Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω γιατί έχεις λυσσάξει....
Εγω εχω λυσσαξει? εγω απλως απαντω με επιχειρηματα σε αυτα που διαβαζω. Εσεις εχετε λυσσαξει που δεν βρισκετε αντεπιχειρηματα για να αντικρουσετε τα δικα μου και με χαρακτηριζετε ''ξερολα'', μου βαζετε λογια που δεν ειπα και μου γραφετε π@π@ριες περι φοροδιαφυγης ελληνοκτητων πλοιων με ξενη σημαια.
Ολα αυτα δηλωνουν αδυναμια τεκμηριωσης των αντιρησεων σας.........IQ.......και λυσσα.

Last edited by GeorgeP; 03-05-2013 at 14:19.
Reply With Quote
Παλιό 03-05-2013, 14:32
Senior Member

Καλή Ανάσταση Γιώργο, δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να το πάμε παραπέρα.
Αν και δεν ξέρω αν έχει πιά νόημα τέτοιου είδους συζήτηση μαζί σου.....
Reply With Quote
Παλιό 03-05-2013, 15:17
peterv Ο/Η peterv βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Athens
Μoto: BMW R 1200 GS
Προεπιλογή

Εγω πάντως Γιώργο , συγνώμη που θα το πω , κάνω ότι έκανες και εσυ με την ΔΕΗ όταν εισουν άνεργος.

Αλλο τρόπο να διαμαρτυρηθώ για όλο αυτό που γίνεται δεν μου έχουν αφήσει.

Δίκαιο κράτος δεν υπάρχει , το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι.
Και η όλη κατάσταση μυρίζει σαπίλα.
Τις πορείες (με τους δικούς τους να κάνουν επεισόδια) μας τις διαλύσανε.
Η ανεργία κοντεύει να φτάσει το 50% και οι έχοντες γίνονται ακόμα πλουσιότεροι.

Ο μόνος τρόπος που τους νοιάζει και μας λαμβάνουν υπόψη τους είναι , όταν δεν βγαίνουν τα φράγκα. Παράδειγμα ο πρόσφατος διακανονισμός των χρεών σε 48 δόσεις!!!!

Συνηδητά λοιπόν προτιμώ τα χρήματα να τα κάψω, να τα ξοδέψω αλλού, να βοηθήσω τον διπλανό μου, παρά να πληρώνω κεφαλικούς φόρους, επειδή κάποιοι στο κράτος έκαναν και κάνουν κακοδιαχείριση και την πληρώνω εγώ και τα άλλα 7/8 των Ελλήνων.
Προ κρίσης ήμουν και εγώ από αυτούς τους ηλίθιους που τα πλήρωναν όλα στην ώρα τους τώρα ......ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ όπου μπορώ και όπως μπορώ !!!!!
Θα τους τα δώσω τελικά δεν γίνεται αλλιώς, αλλα θα δουλέψουν πραγματικά, για να τα πάρουν φίλε, όχι μόνο στα λόγια.

Συγνώμη που σε δυσκολεύω με τον τρόπο μου συμφωνα με τα λεγόμενα σου, αλλά δεν έχω αλλο αποτελεσματικότερο μέσο για να αντιδράσω. .

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Reply With Quote
Παλιό 03-05-2013, 16:09
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από peterv Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγω πάντως Γιώργο , συγνώμη που θα το πω , κάνω ότι έκανες και εσυ με την ΔΕΗ όταν εισουν άνεργος.

Αλλο τρόπο να διαμαρτυρηθώ για όλο αυτό που γίνεται δεν μου έχουν αφήσει.

Δίκαιο κράτος δεν υπάρχει , το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι.
Και η όλη κατάσταση μυρίζει σαπίλα.
Τις πορείες (με τους δικούς τους να κάνουν επεισόδια) μας τις διαλύσανε.
Η ανεργία κοντεύει να φτάσει το 50% και οι έχοντες γίνονται ακόμα πλουσιότεροι.

Ο μόνος τρόπος που τους νοιάζει και μας λαμβάνουν υπόψη τους είναι , όταν δεν βγαίνουν τα φράγκα. Παράδειγμα ο πρόσφατος διακανονισμός των χρεών σε 48 δόσεις!!!!

Συνηδητά λοιπόν προτιμώ τα χρήματα να τα κάψω, να τα ξοδέψω αλλού, να βοηθήσω τον διπλανό μου, παρά να πληρώνω κεφαλικούς φόρους, επειδή κάποιοι στο κράτος έκαναν και κάνουν κακοδιαχείριση και την πληρώνω εγώ και τα άλλα 7/8 των Ελλήνων.
Προ κρίσης ήμουν και εγώ από αυτούς τους ηλίθιους που τα πλήρωναν όλα στην ώρα τους τώρα ......ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ όπου μπορώ και όπως μπορώ !!!!!
Θα τους τα δώσω τελικά δεν γίνεται αλλιώς, αλλα θα δουλέψουν πραγματικά, για να τα πάρουν φίλε, όχι μόνο στα λόγια.

Συγνώμη που σε δυσκολεύω με τον τρόπο μου συμφωνα με τα λεγόμενα σου, αλλά δεν έχω αλλο αποτελεσματικότερο μέσο για να αντιδράσω. .

Sent from my iPad using Tapatalk HD
το ψαρι βρωμαει οταν ψωφησει.......εμεις ομως πολιτες και πολιτικοι δεν ειμαστε ψοφιοι αλλα ζωντανοι και ο ενας εξαρταται απο τον αλλον. Ο πολιτικος χρειαζεται τον πολιτη για να εκλεγεται και πολιτης τον πολιτικο που ψηφιζει να εκλεχθει για να κανει πραγματικοτητα αυτα που του υποσχεθηκε προεκλογικα. Εμεις τοσα χρονια ψηφιζαμε τον πολιτικο που ελεγε ''θα σου δωσω'', και μας εδινε........ποτε δεν ρωτησαμε απο που μας τα εδινε! Ποτε δεν ρωτησαμε αφου δινει σε εμας γιατι δεν δινει σε παιδεια και υγεια...ποτε!! Αρκει που εμεις - μεχρι να αρρωστησουμε και μεχρι να πανε τα παιδια μας σχολειο - περνουσαμε καλα!!!!!!!
Το κεφαλι λοιπον, αν και ζωντανο, βρωμουσε αλλα με την βοηθεια την δικια μας...κι εδω ειναι μια απο τις ευθυνες μας που σημερα αδυνατουμε να την δεχτουμε και μας φταινε ΜΟΝΟΝ οι πολιτικοι.

Οι πορειες αγαπητε μου ΜΟΝΟΝ κακο εκαναν σε ολους, εργαζομενους και μη, ελ. επαγγελματιες και πουτ@νες, ακομα και στους συμμετεχοντες σε αυτες αφου και ξυλο εφαγαν και δεν κερδισαν και τιποτε...και στην συγκεκριμενη περιοδο μας πηγαν ακομα πιο πισω κι ερημωσαν την αθηνα μεχρι σημερα. Το κεντρο της Αθηνας δεν ερημωσε απο την κριση αλλα απο τις πορειες και απο τον φοβο αυτων. Εισαι πεπεισμενος οτι τις πορειες τις διελυσαν οι δικοι τους ανθρωποι, ομως εισασταν 10αδες χιλιαδες ενατι 10δων αντε 100αδων απο αυτους γιατι δεν τις περιφρουρησατε ως επρεπε?

Αν νομιζεις αγαπητε μου οτι θα γλυτωσεις τους ''κεφαλικους'' φορους πλανασαι πλανης οικτραν, γιαυτο μην ξοδευεις τα οποια λεφτα σου δεξια κι αριστερα.
Επανασταση δεν προκειται να γινει και τον οποιον κεφαλικο φορο θα τον πληρωσεις-ουμε οπως και δηποτε.

Και να σου πω και κατι, ολοι εναντιωνεστε σε οτι, απο τα κακως για εμενα αποκτηθεντα κεκτημενα, αφαιρειται. Ολοι φωναζετε για τους κακους πολιτικους που μας εφεραν εδω.........ΟΚ!! αλλα ρε παιδια με αυτον τον τροπο δειχνετε ποσο εξαρτωμενοι ειστε απο δαυτους...απιστευτα εξαρτωμενοι!! Δεν μπορειτε δλδ να κανετε τιποτα μονοι σας?
Αντι να φωναζετε εναντιον των παντων γιατι δεν κανετε κατι γιαυτο?
Με δικαιολογια την οικονομια μην μονολογειτε ''θελω χρημα, θελω χρηματα'' αλλα καντε κατι για να τα αποκτησετε ακομα κι αν προσκαιρα γονατισετε.........

Συγνωμη αλλα αυτο κανω απο παντα στην ζωη μου.....εχω την ζωη στα χερια μου......
Reply With Quote
Παλιό 03-05-2013, 19:21
aeriko Ο/Η aeriko βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Καταντας κουραστικος οταν προσποιεισαι οτι δεν καταλαβαινεις αυτα που γραφω...................
Το αερικο απο τα 100ε λογαριασμο της ΔΕΗ πληρωνει τα 10,20,30,40.....ισα ισα για να μην του κοψουν το ρευμα......τα υπολοιπα τα αφηνει μπανκα. Στο επομενο λογαριασμο που θα ειναι τα 100ε συν το υπολοιπο του προηγουμενου κανει το ιδιο.......
Μετα η ΔΕΗ λεει, ''τι ελλειμα εχω? τοσο!!! ποσοι πληρωνουν κανονικα? τοσοι!! διαρεσε το ελλειμα με μαθηματικο τροπο ετσι ωστε να το επωμιστουν αυτοι, κι οταν αποπληρωσουν και οι αλλοι θα εχω και περισσευμα''
Δλδ με μαμαει και του πληρωνω και το ρευμα για να βλεπει τι μου κανει........το καταλαβες τωρα? Ετσι δουλευει η Ελλαδα απο παντα. Και τους φορους που δεν πληρωνουν οι φοροφυγαδες τους πληρωνουν αυτοι που δεν μπορουν να κλεψουν το κρατος στην Ελλαδα παντα.
Ενω σε αλλες χωρες απλα τους κοβουν το ρευμα χωρις πολλα πολλα λογια, ειτε με κριση ειτε χωρις κριση....π,χ, Ισπανια οπου ειμουν προχθες. Ετσι δεν επιβαρυνονται οι υπολοιποι με αυξησεις καλυψης των απληρωτων λογαριασμων.
Δεν μπορει να μην το καταλαβες, αν δεν το καταλαβες θα με κανεις να αναθεωρησω την αξιολογηση μου περι IQ...............
Πλέον γίνεσαι άκρως επικίνδυνος, στοχοποιείς συμφορουμίτες ως φοροφυγάδες, λαμόγια και δημόσιους μπατακτσήδες, λίγο προσοχή δεν βλάφτει.
Reply With Quote
Παλιό 03-05-2013, 20:55
gandreas Ο/Η gandreas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2010
Περιοχή: Αμπελόκηποι
Μoto: 1200gs
Προεπιλογή

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από aeriko Εμφάνιση μηνυμάτων
Πλέον γίνεσαι άκρως επικίνδυνος, στοχοποιείς συμφορουμίτες ως φοροφυγάδες, λαμόγια και δημόσιους μπατακτσήδες, λίγο προσοχή δεν βλάφτει.

Συγνώμη που επεμβαίνω αλλα στο κείμενο που παραθετεις δεν βλεπω κατι τετοιο.

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης