![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΠΑΝΤΩΓΝΩΣΤΕΣ!!! να εισαι καλα .,.,. ανθρωπε με τις γνωσεις για οτι συμβαινει ,.,.,., καλημερα !!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ευχαριστώ για το "να είσαι καλά" και το "καλημέρα". Αντεύχομαι μάλιστα!!!! Θεωρείς πως είμαι "παντογνώστης", όταν καθημερινά, σχεδόν όλοι εκφράζουν την άποψή τους που θεωρούν σωστή με κάθε τρόπο και σε κάθε θέμα... Εγώ γιατί δεν έχω αυτό το δικαίωμα κατά την γνώμη σου;;;;; Δεν νομίζω να έβρισα κάποιον συμφορουμίτη, αντιθέτως υπερασπίστηκα κάποιον που γνωρίζω. Όσο για την άποψή του, βλέπω αρκετή αποδοχή. Και ο peterv και ο asotosios, δέχονται σαν σωστή αντιμετώπιση την στάση του απέναντι στα προβλήματα και επισημαίνουν μόνο την πιθανή αναλγησία του. Όμως όσοι τον γνωρίζουν, είναι σίγουροι για το αντίθετο. Άλλο προσπαθεί να εξηγήσει ο Γιώργος και μετά από όλη την (όχι και τόσο ευγενική) πίεση είναι φυσικό να αρπάζεται περισσότερο. Εστιάζει στην θεώρηση του προβλήματος, αλλά εσείς ξομπλιάζεται τα γραφόμενα του (προφανώς γιατί διαφωνείται με την πολιτική του άποψη) και θέλετε να τον παρουσιάσεται ως πιθήκι που γυρνάει με μαύρα ρούχα τις νύχτες και σφάζει ανήμπορους... Αν θέλεις λοιπόν ξεκαθάρισε με ποιές απόψεις διαφωνείς, ποιές θεωρείς "ξερόλικες" κλπ και άσε τις σάλτσες με τους θανάτους, τις βενζίνες και τα λοιπά κουραφέξαλα. Κατά τα άλλα, όπως καταλαβαίνεις δεν καίγομαι για την "αναγνώρισή" από σένα, απλά όταν μου μιλάς να μιλάς όπως, τουλάχιστον, σου μιλάω. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
2. ΟΝ ψαξε διαβασε ολα τα ποστ να δεις να περνω θεση υπερ η κατα καποιου.,.,η αναφορα μου εγινε σε ολους και οχι ειδικα σε εσενα αφου διαβασεις λοιπον ολα τα ποστ η θα εχεις το θαρρος να ζητησεις δημοσια συγνωμη η θα σε παρακαλουσα να μην ξανααναφερθεις σε εμενα απλα με την σιωπη σου!!!!!!!! ευχαριστω!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απαντούσες κάτω από τα τελευταία ποστ, στα οποία παρεμπιπτόντως υπήρχε και η προτροπή από τον Χάρη να σχολιάσουμε μόνο την πρόθεση του Γιώργου. Οι kwλοτουμπίτσες του στυλ " δεν μίλαγα σε σένα και τα ρέστα" μόνο γέλοιο μου προκαλούν. Αν θέλεις πράγματι να "σώσεις" την επαφή, πες πως ηταν μια "κακιά στιγμή" με αιτία την γενικότερη φόρτιση... αυτό φτάνει. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ενα ξερω .,.,με εικασιες μπορεις να κανεις μυθοπλασιες.,.,. αυτα σκεφτηκες αυτα εγραψες..,., και οπως λενε αρκετοι η δικαιολογια ειναι σαν την κ@λοτρυπιδα..,ολοι εχουν απο μια.,.,. η συγνωμη για μενα ειναι προνομιο.,.,για σενα μπορει να ειναι κατι αλλο.,.,.δικαιωμα σου.,., λοιπον.,.,. καληνυχτα ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μια χαρά είσαι όταν κοιμάσαι, τι τα θες τα κουνήματα, αφού ζαλίζεσαι?!!??! |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() τωρα πεσ μασ και το αλλο με τον τοτο.,.,.,.,.,., Last edited by ilias vara; 27-05-2013 at 22:04. |
![]() |
|
|