GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Ελλάδα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 27-05-2013, 10:09
ilias vara Ο/Η ilias vara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2011
Περιοχή: θεσσαλονικη-ΣΕΡΡΕΣ
Μoto: varadero mk3
Προεπιλογή Απάντηση: Ρεκόρ 50ετίας για τις αυτοκτονίες...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yannis Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν είναι να ντρέπεσαι για τον εαυτό σου εντάξει, αλλά αν θυσιάζεσαι και για μας να σου δώσουμε μια κρισάρα για βοήθεια... ανάγωγε.
σε ευχαριστω για το αναγωγε .,.,.,
ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΠΑΝΤΩΓΝΩΣΤΕΣ!!!
να εισαι καλα .,.,.
ανθρωπε με τις γνωσεις για οτι συμβαινει ,.,.,.,

καλημερα !!!!!!!!!!!!!!!!

Reply With Quote
Παλιό 27-05-2013, 11:46
yannis Ο/Η yannis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Κερατσίνι Far-west
Μoto: F 800 GS._ Αα, ξέχασα. BMW !!!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ilias vara Εμφάνιση μηνυμάτων
σε ευχαριστω για το αναγωγε .,.,.,
ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΠΑΝΤΩΓΝΩΣΤΕΣ!!!
να εισαι καλα .,.,.
ανθρωπε με τις γνωσεις για οτι συμβαινει ,.,.,.,

καλημερα !!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστώ για το "να είσαι καλά" και το "καλημέρα".
Αντεύχομαι μάλιστα!!!!

Θεωρείς πως είμαι "παντογνώστης", όταν καθημερινά, σχεδόν όλοι εκφράζουν την άποψή τους που θεωρούν σωστή με κάθε τρόπο και σε κάθε θέμα... Εγώ γιατί δεν έχω αυτό το δικαίωμα κατά την γνώμη σου;;;;;
Δεν νομίζω να έβρισα κάποιον συμφορουμίτη, αντιθέτως υπερασπίστηκα κάποιον που γνωρίζω. Όσο για την άποψή του, βλέπω αρκετή αποδοχή. Και ο peterv και ο asotosios, δέχονται σαν σωστή αντιμετώπιση την στάση του απέναντι στα προβλήματα και επισημαίνουν μόνο την πιθανή αναλγησία του. Όμως όσοι τον γνωρίζουν, είναι σίγουροι για το αντίθετο. Άλλο προσπαθεί να εξηγήσει ο Γιώργος και μετά από όλη την (όχι και τόσο ευγενική) πίεση είναι φυσικό να αρπάζεται περισσότερο. Εστιάζει στην θεώρηση του προβλήματος, αλλά εσείς ξομπλιάζεται τα γραφόμενα του (προφανώς γιατί διαφωνείται με την πολιτική του άποψη) και θέλετε να τον παρουσιάσεται ως πιθήκι που γυρνάει με μαύρα ρούχα τις νύχτες και σφάζει ανήμπορους...

Αν θέλεις λοιπόν ξεκαθάρισε με ποιές απόψεις διαφωνείς, ποιές θεωρείς "ξερόλικες" κλπ και άσε τις σάλτσες με τους θανάτους, τις βενζίνες και τα λοιπά κουραφέξαλα.
Κατά τα άλλα, όπως καταλαβαίνεις δεν καίγομαι για την "αναγνώρισή" από σένα, απλά όταν μου μιλάς να μιλάς όπως, τουλάχιστον, σου μιλάω.
Reply With Quote
Παλιό 27-05-2013, 11:56
Senior Member

Απόσπασμα:
Ευχαριστώ για το "να είσαι καλά" και το "καλημέρα".
Αντεύχομαι μάλιστα!!!!

Θεωρείς πως είμαι "παντογνώστης", όταν καθημερινά, σχεδόν όλοι εκφράζουν την άποψή τους που θεωρούν σωστή με κάθε τρόπο και σε κάθε θέμα... Εγώ γιατί δεν έχω αυτό το δικαίωμα κατά την γνώμη σου;;;;;
Δεν νομίζω να έβρισα κάποιον συμφορουμίτη, αντιθέτως υπερασπίστηκα κάποιον που γνωρίζω. Όσο για την άποψή του, βλέπω αρκετή αποδοχή. Και ο peterv και ο asotosios, δέχονται σαν σωστή αντιμετώπιση την στάση του απέναντι στα προβλήματα και επισημαίνουν μόνο την πιθανή αναλγησία του. Όμως όσοι τον γνωρίζουν, είναι σίγουροι για το αντίθετο. Άλλο προσπαθεί να εξηγήσει ο Γιώργος και μετά από όλη την (όχι και τόσο ευγενική) πίεση είναι φυσικό να αρπάζεται περισσότερο. Εστιάζει στην θεώρηση του προβλήματος, αλλά εσείς ξομπλιάζεται τα γραφόμενα του (προφανώς γιατί διαφωνείται με την πολιτική του άποψη) και θέλετε να τον παρουσιάσεται ως πιθήκι που γυρνάει με μαύρα ρούχα τις νύχτες και σφάζει ανήμπορους...

Αν θέλεις λοιπόν ξεκαθάρισε με ποιές απόψεις διαφωνείς, ποιές θεωρείς "ξερόλικες" κλπ και άσε τις σάλτσες με τους θανάτους, τις βενζίνες και τα λοιπά κουραφέξαλα.
Κατά τα άλλα, όπως καταλαβαίνεις δεν καίγομαι για την "αναγνώρισή" από σένα, απλά όταν μου μιλάς να μιλάς όπως, τουλάχιστον, σου μιλάω.
1,ΟΝ σου μιλαω ευγενεστατα σε σχεση με την δικια σου αντιμετωπιση στο προσωπο μου.,.,
2. ΟΝ ψαξε διαβασε ολα τα ποστ να δεις να περνω θεση υπερ η κατα καποιου.,.,η αναφορα μου εγινε σε ολους
και οχι ειδικα σε εσενα
αφου διαβασεις λοιπον ολα τα ποστ η θα εχεις το θαρρος να ζητησεις δημοσια συγνωμη η θα σε παρακαλουσα να μην ξανααναφερθεις σε εμενα απλα με την σιωπη σου!!!!!!!!

ευχαριστω!!!!!!!
Reply With Quote
Παλιό 27-05-2013, 12:04
Senior Member

Απόσπασμα:
1,ΟΝ σου μιλαω ευγενεστατα σε σχεση με την δικια σου αντιμετωπιση στο προσωπο μου.,.,
2. ΟΝ ψαξε διαβασε ολα τα ποστ να δεις να περνω θεση υπερ η κατα καποιου.,.,η αναφορα μου εγινε σε ολους
και οχι ειδικα σε εσενα
αφου διαβασεις λοιπον ολα τα ποστ η θα εχεις το θαρρος να ζητησεις δημοσια συγνωμη η θα σε παρακαλουσα να μην ξανααναφερθεις σε εμενα απλα με την σιωπη σου!!!!!!!!

ευχαριστω!!!!!!!

Απαντούσες κάτω από τα τελευταία ποστ, στα οποία παρεμπιπτόντως υπήρχε και η προτροπή από τον Χάρη να σχολιάσουμε μόνο την πρόθεση του Γιώργου. Οι kwλοτουμπίτσες του στυλ " δεν μίλαγα σε σένα και τα ρέστα" μόνο γέλοιο μου προκαλούν.
Αν θέλεις πράγματι να "σώσεις" την επαφή, πες πως ηταν μια "κακιά στιγμή" με αιτία την γενικότερη φόρτιση... αυτό φτάνει.
Reply With Quote
Παλιό 27-05-2013, 20:24
Senior Member

Απόσπασμα:
Απαντούσες κάτω από τα τελευταία ποστ, στα οποία παρεμπιπτόντως υπήρχε και η προτροπή από τον Χάρη να σχολιάσουμε μόνο την πρόθεση του Γιώργου. Οι kwλοτουμπίτσες του στυλ " δεν μίλαγα σε σένα και τα ρέστα" μόνο γέλοιο μου προκαλούν.
Αν θέλεις πράγματι να "σώσεις" την επαφή, πες πως ηταν μια "κακιά στιγμή" με αιτία την γενικότερη φόρτιση... αυτό φτάνει.

ενα ξερω .,.,με εικασιες μπορεις να κανεις μυθοπλασιες.,.,.
αυτα σκεφτηκες αυτα εγραψες..,.,

και οπως λενε αρκετοι η δικαιολογια ειναι σαν την κ@λοτρυπιδα..,ολοι εχουν απο μια.,.,.

η συγνωμη για μενα ειναι προνομιο.,.,για σενα μπορει να ειναι κατι αλλο.,.,.δικαιωμα σου.,.,

λοιπον.,.,. καληνυχτα
Reply With Quote
Παλιό 27-05-2013, 21:40
Senior Member

Απόσπασμα:
ενα ξερω .,.,με εικασιες μπορεις να κανεις μυθοπλασιες.,.,.
αυτα σκεφτηκες αυτα εγραψες..,.,

και οπως λενε αρκετοι η δικαιολογια ειναι σαν την κ@λοτρυπιδα..,ολοι εχουν απο μια.,.,.

Ενώ εσύ κοκκινίζεις σαν το μπαρμπούνι και δεν κλάνεις δηλαδή?!?!?!?

η συγνωμη για μενα ειναι προνομιο.,.,για σενα μπορει να ειναι κατι αλλο.,.,.δικαιωμα σου.,.,

Τρεις ελιές και μια βαμμένη!!!!!

λοιπον.,.,. καληνυχτα
Έτσι μπράβο, καληνύχτα...
Μια χαρά είσαι όταν κοιμάσαι, τι τα θες τα κουνήματα, αφού ζαλίζεσαι?!!??!
Reply With Quote
Παλιό 27-05-2013, 21:59
Senior Member

τωρα πεσ μασ και το αλλο με τον τοτο.,.,.,.,.,.,

Last edited by ilias vara; 27-05-2013 at 22:04.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης