![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μη μας κολάζεις βρε παιδί μου. Αφού το λέει και ο Ανδρέας, εμείς δεν τρώμε, για την παρέα ερχόμαστε. btw, ωραία περάσαμε εχθές ![]() Φωτό από το κάστρο: ![]() Original Size ![]() Original Size Μπράβο σε όλους ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όπως καταλάβατε εμείς θέλαμε να περιοριστούμε μόνο στο καφέ
![]() ![]() Επειδή όμως δεν θέλαμε να προκαλέσουμε παρεξήγηση και να φανούμε αγενείς χωρίς λόγο ![]() ![]() Φήμες πιο πάνω που λένε πως τρώμε πολύ να μην τις ξανά ακούσω.... ![]() Να είστε όλοι καλά χαρήκαμε που σας ξανά είδαμε ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ενταξει μωρε καλουτσικα ηταν.
Ελα ελα πλακιτσα. Πραγματικα ηταν ομορφα, περασαμε υπεροχα. Τα παιδια απο το Vstrom πολυ διαχυτικα με πολυ πλακα. Αρκετα πειραγματα κ διαρκες κεφι. Ολα μια χαρα στον καφε. Στο τραπεζι ηταν το προβλημα. Μην τους καλεσετε για να βγαλετε καμια υποχρεωση την πατησατε. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ρε παιδιά συγνώμη εγω μπερδευτικα και πήγα Ριο για καφε!ImageUploadedByTapatalk 21372321592.604128.jpg
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Χαρήκαμε πολύ που είσασταν μαζί μας . Ευχαριστούμε πολύ όλους για την παρουσία τους. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Όλα καλά αλλά σε παρακαλώ πολύ να μην ξανά κάτσεις δίπλα μου θα καρφώσουμε κανά χέρι ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Πάτε γυρέυοντας να μας βγάλετε το όνομα ετσι.... ![]() ![]() Καμιά φωτογραφία από το φαγητό δεν θα δούμε ε? απλά ρωτάω ![]() ![]() Last edited by leonady2; 27-06-2013 at 13:27. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|