GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
  #9  
Παλιό 08-07-2013, 15:41
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Μηνύματα: 6,530
Προεπιλογή Απάντηση: ΘΕΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ-ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 5ΜΗΝΟ ΤΟΥ 2013

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από jmar Εμφάνιση μηνυμάτων
Παίρνουν κόσμο με προγράμματα των 300-400 ευρω και απολυουν ατομα με κανονικούς μισθούς...όλα θετικά και αισιόδοξα ...μα σε άλλη χώρα ζω;


Sent from my Hand using Fingers
σιγουρα ζεις σε αλη χωρα διοτι:
  1. Η απολυση συνεπαγεται αποζημειωση......
  2. η αποζημιωση δεν εχει πειραχτει ως προς τον υπολογισμο της μεχρι και τα 17 ετη υπηρεσιας=μεγιστο 12 μισθοι συν δωρα......απο εκει και πανω ειναι χρονος και μισθος φτανοντας τους 24 μισθους για υπηρεσια 28 ετων στον ιδιο εργοδοτη φυσικα.. Για καποιον π.χ που ειναι σε μια δουλεια 8 χρονια απαιτουνται 5 μισθοι συν τα δωρα....προκαταβολικα.
....δεν συμφερει να απολυσεις σημερα παλιους υπαλληλους.......
Μπορεις ομως να τους μειωσεις τον μισθο, αν δεν συμφωνησουν ομως θα πρεπει να τους απολυσεις με τον παλιο μισθο και την αποζημιωση ως οριζεται απο την εργατικη νομοθεσια. Τοτε μπορεις να παρεις νεους ως 25 ετων με 510ε μικτα αν δεν εχουν προυπηρεσια και 562ε αν εχουν μια 3ετια προυπηρεσια.
Για τους νεους ανω των 25 ετων ισχυουν αλλα, οι μισθοι αρχιζουν απο τα 586ε και φτανουν τα 760 με προυπηρσια τριων 3ετιων. Πανω σε αυτα μπαινουν και τα επιδοματα γ@μου και παιδιων και φτανουν τα 820ε παντα μικτα.

Τα στοιχεια ειναι απο εδω http://ergatika.gr/sse/egsse/ οπου εισης μπορεις να διαπιστωσεις οτι πουθενα δεν παιζουν μισθοι των 400ε....εκτος κι αν ειναι μειωμανου ωραριου ¨η σε εργασιες με ποσοστα. Τα δυο ομως τελευταια δεν ειναι κανουριο φρουτο, παντα υπηρχαν και μαλιστα σε αυτο το επιπεδο.

Last edited by GeorgeP; 08-07-2013 at 15:48.
Reply With Quote
 


Κανόνες καταχώρησης
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο HTML κώδικας ειναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;


Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:41.


vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!