GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
Παλιό 28-08-2013, 02:22
tsompanis Ο/Η tsompanis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ioannina
Προεπιλογή Απάντηση: Ηθος και τρόποι

Ω μα τα χίλια μπιμπερό αυτό το θρεντ θέλει απάντηση!
και μιας και ο μικρός κοιμάται...

Ήθος τρόποι και παπαρδέλες μπλέ.
Δίνεις μια ωραία πάσα Τύπε για να ειπωθούν κάποια πράγματα έτσι για τα πρακτικά αλλά και για να τα διαβάζουν μερικοί.

Αναλώνεσαι απο χθες στο να απαντάς σε όλους όσους έγραψαν και να αναπτύσεις προβληματισμούς και μπλα μπλα...
Την ίδια ώρα,κάποιος άλλος τρώει την ίδια ώρα με σένα για να στήσει μια εκδρομή,να δει χρόνους ,τοποθεσίες,να ενημερωθεί για το οδόστρωμα και άλλα πολλά που τι να λέμε τώρα...

Αλήθεια εσύ γιατί δεν μας στήνεις μια εκδρομή?
Καταλαβαίνω ότι έχεις κάποιους ενδοιασμούς για την εκδρομή που στήνει κάποιος άλλος και μάλιστα Τύπε αν με ρωτήσεις θα σου πώ ειλικρινά πως ναι ίσως ήταν τραβηγμένο αυτό που είπε...
Ε και??

Χέστους όλους,,,,
πάρε τον dionmiles και στήστε μια εκδρομή και εγώ θα ακολουθήσω πρώτος!!.
Εκδρομή όμως και όχι καφέ νατχτιρντί για ένα απόγευμα.εκδρομή με διαδρομές των 500-700 χλμ και βάλε,με διανυκτερεύσεις και άλλα πολλά.

Νομίζω δεν θα το κάνετε και να σου πώ γιατί?
Γιατί δεν έχεις τα κάκαλα για κάτι τέτοιο...και όχι μόνο εσύ.

Δεν ξέρω αν είσαι πολύ καιρό ενεργό μέλος,αλλά παρατήρησε ποιοι στήνουν μεγάλες εκδρομές με ανοιχτή πρόσκληση σε όλο το φόρουμ.3-4 τρελαμένοι. Δεν είναι ούτε καν στην διαχειριστική ομάδα η οποία ούτε και αυτή έχει τον τρόπο ή αν θέλεις τους original ταξιδιάρηδες να στήσει σοβαρό εκδρομικό πλην ενός τρελαμένου πελλοπονήσιου και ενός σαλλλλλονικού φινκμπράου.
Και γιατί να το στήσει στην τελική...δεν έχει και καμία υποχρέωση απέναντί σου...

Πριν αποφασίσεις να στήσεις το δικό σου εκδρομικό μια ιδέα έτσι για να παίρνεις
Φαντάσου να έχεις απο πίσω 20 μηχανές και να κάνεις λάθος μια στροφή κάπου στα Τζουμέρκα και να πρέπει να γυρίσετε πίσω με αναστροφή.
Δεν θα σου βγάλει κανείς το μαχαίρι και μάλιστα οι περισσότεροι θα αντιμετωπίσουν την όλη φάση με χιούμορ... αλλά εσύ πως θα αισθανθείς βλέποντας 20 μηχανές να κάνουν αναστροφή?Δικάβαλοι π.χ και μέσα στην ζέστη?
Δεν το προχωράω σε επίπεδο "δεν έχουμε δωμάτια" ή "είναι κλειστά τα σύνορα -δεν δουλεύουν τα κομπιούτερ" ή στις πολύ άτυχες στιγμές που ούτε θέλω να αναφέρομαι όπου υπάρχει και δυστύχημα στην μέση (και έχει συμβεί και αυτό)

Να ευχαριστείς λοιπόν την τύχη σου (και εγώ μαζί με σένα) που έχεις την τιμή να γνωρίσεις υπέροχους ανθρώπους και να κάνεις πραγματικούς φίλους όπως έγραψε ο frits.
Να ευχαριστείς που υπάρχουν τρελαμένοι μηχανόβιοι που σπαταλούν χρόνο,χρήμα και το κυριότερο ψυχή για να υπάρχουν τέτοια events,τα οποία στήνουν για τους φιλους τους.Αν δεν ήταν αυτοί,απλά δεν θα γίνονταν.

Αυτά τύπε
Reply With Quote

Κανόνες καταχώρησης