![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απο που ξέρεις σε πόσες εκδρομές έχω λαβει μέρος και πόσες έχω διοργανώσει?? Ξέρεις φίλε μου ο κόσμος ολος δεν ειναι μόνο εδώ. Εγω απλά είπα την γνώμη μου τίποτα άλλο. Εχω σοβαρό πρόβλημα με τις αυταρχικές συμπεριφορές.Εσείς δεν έχετε.Πάω πάσο. Οχι φίλε μου δεν θα πάρω.Φιλους να μου την λένε δημόσια αντι να με πάρουν ένα τηλέφωνο και να μου κάνουν την σύυσταση περί ασφάλειας κλπ και να με διώχνουν απο το εκδρομικό ΤΟΥΣ δεν χρειάζομαι. Καλά να περάσετε: ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πού τις είδες τις αυταρχικές συμπεριφορές??? Στο ποστάρισμα του Πασχάλη στο άλλο θέμα? Διονύση δεν είναι έτσι κι αν θες να το διαπιστώσεις και να διαφωνήσεις μετά, έλα μια βόλτα στα βουνά, να γνωρίσεις και τον Πασχάλη ![]() Σαφώς είχε "τη στιγμή του" δημοσιοποιώντας μια ιδιωτική κουβέντα και ίσως είχε και λάθος σ' αυτό. Μην κρίνετε όμως μόνο από όσα διαβάζετε. Γνωρίστε από κοντά τους ανθρώπους. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
αυτο ειναι......... τοσην ωρα χτες αυτο γραφω........βλεπουν παντου "συνωμοσιες" ...........οσο για τον @Ακης 21 το θεμα το ανεβασε ΚΑΘΑΡΑ για τζερτζελω. ....(το λεει)" το περιμενει" και στην αρχη {εαν δεν πρεπει να υπαρχει αυτο το θρετ να την κατεβασετε.....κτλ κτλ } Αντε καλημερα παω να μαζεψω φραγκα....... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σου στελνω λογαριασμό τραπεζης......να βαλεις μερικα ψιλουλια ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τέλος πάντων..... ![]() Πιθανόν να μεγάλωσα και να παραξένεψα ![]() Για μένα η έννοια ¨φίλος¨ είναι κάτι εξαιρετικά σοβαρό. Εγω έτσι δεν θα συμπεριφερόμουν ποτε σε ένα φίλο .Ισως να είναι και αυτός ο λόγος που δεν δέχομαι σε καμία περίπτωση αυτές τις συμπεριφορές. Οι φιλίες κατά την αποψή μου χτίζονται πρωτίστως με αλληλοσεβασμό και κατανόηση και μετά έρχονται τα υπόλοιπα ![]() Ξαναλέω να περάσετε καλά ......εγω ίσως θα πρέπει να ξεπαραξενέψω ¨και να αναθεωρήσω κάποιες απόψεις μου ....μάλλον δύσκολο γιατί όπως λένε και οι ξένοι ¨¨you can"t teach an old dog new tricks¨¨ ![]() |
![]() |
|
|