![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Και εμένα για αντλία βενζίνης μου κάνει,μήπως είσαι στα μοντέλα της ανάκλησης....Διαφορετικα ίσως να θέλει απλά ξεμπούκωμα.....
Last edited by MARK; 16-11-2009 at 14:49. |
|
|
|||
|
|||
|
Έχω την εντύπωση αν έχει πρόβλημα η αντλία βενζίνης και συγκεκριμένα η ανάκληση για ρελέ μιλάει και όχι για την αντίλα, ή δουλεύει ή δε δουλεύει η μηχανή.
|
|
|
|||
|
|||
|
Το εβγαλα και σημερα αδερφια σε μεγαλο δρομο για να μπορεσω να το ''ανοιξω'' και δεν το εκανε οπως χθες.
Θα του κανω και ενα γεμισμα με 100αρα και θα το ξανατσεκαρω. Μαλλον φταιει και η ακινησια και το οτι εμεινε το ντεποζιτο για καιρο στη ρεζερβα... Αν το ξανακανει μαλλον παμε για αντλια και βλεπουμε... Ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον.. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Θελουν χιλιομετρα τα ατιμα.. αυτη ειναι η τροφη τους και δυστυχως με το οδικο μας δικτυο απλα τα βγαζουμε για μια βολτιτσα. Φταινε και οι υποχρεωσεις μας βεβαια...
|
|
|
|||
|
|||
|
Έχουμε καμμιά εξέλιξη γιατί έχω και κάποιες επιφυλάξεις για ρεύμα μεριά διότι είναι πολύ ψηλά οι 4.000 prm για καύσιμο και η αντλία αν δουλευει δουλευει αλλιώς πεθαίνει με την μια! Οπότε ή φτωχό καύσιμο ή φτωχό ρεύμα (πολαπλασιαστές).
|
|
|
|||
|
|||
|
Σημερα δεν μου παρουσιασε τιποτα ευτυχως... Τωρα αν ξαναγινει θα το ψαξω εκτενεστερα ....
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΜΗΛΟ | wet & dirty | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 14 | 13-06-2009 11:22 |