![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σκεφτομαι και γω να τη δωσω αφου την κανω πιπιλα πρωτα. |
|
|||
|
|||
![]()
Πατερ θα σε παρω το μεσημερι..thank you!
|
|
|||
|
|||
![]()
Φτιαξε την κ μετα παρε κατι αλλο εκτος BMW αν μπορεις,εγω αυτο θα εκανα αλλα δεν βγαινω οικονομικα!
|
|
|||
|
|||
![]()
Οσο απλα γινεται...
Πριζ ντιρεκτ (ονομασια στα γαλλικα),οπως και στα περισσοτερα μερη αυτ/των μηχανων. Ειναι ο Πρωτευων αξονας,που μεταφερει την κινηση του κινητηρα,μεσα στο κιβωτιο ταχυτητων,ωστε εκει με την συμπραξη και αλλων αξονων και γραναζιων να γινει η καταληλη επιλογη ταχυτητας και να μεταφερθει μετα στο διαφορικο. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Sent from my Hand using Fingers |
|
|||
|
|||
![]()
Μακαρι να μπορουσα ...το xtz 1200 tenere World Crosser θελω, αλλα καινουριο δεν το φτανω , η μπουμπου μου εχει κοστισει 20.000 μου την ζητανε 12.000 το πολυ... το ΧΤΖ παει στα 16.900 μπαινω μεσα πολυ....να ειναι καλα η BMW που με την αξιοπιστια της μας διωχνει απο πελατες. Τουλαχιστον το xtz μπορει να μην ειναι μ.....ρα αλλα δεν εχει βγαλει ΤΙΠΟΤΑ!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά πόσο κοστίζει η επισκευή, αν το ψάξει κανεις, πχ με ανταλλακτικά μτχ απο eBay και εργασία στο ανεξαρτητο συνεργείο της εμπιστοσύνης μας; Για να ξέρω να αποταμιευσω.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ανταλλάσεις δηλαδή μια μοτό του 2007(που δεν την θέλεις λόγο πολλών βλαβών-αναξιόπιστη) με μια νεότερη (όπως την θέλεις,χωρίς βλάβες-αξιόπιστη) χωρίς επιπλέον χρήματα. Η θεωρητική απαίτηση να δώσεις την μοτό σου 16..000-17.000 ώστε να πάρεις καινούρια μια super tenere είναι προφανώς ανέφικτη...ακούγεται ως δικαιολογία που λές στον εαυτό σου για να συνεχίσει να καβαλά τον έλικα.... δεν πείθει κανέναν άλλον ... ![]() |
![]() |
|
|