GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 18-09-2013, 16:33
Carduelis Ο/Η Carduelis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Mπραχάμι - Αθήνα
Μoto: Τη "Χιονάτη"
Προεπιλογή Απάντηση: Η Ελλαδα ανεβαινει.......οσο κι αν δεν το βλεπουν καποιοι

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Μα ακόμη μπορούμε να πιστεύουμε τον έναν ή τον άλλον πολιτικό;!
Είμαστε αδιορθωτοι!

Ο κόσμος δεν είναι τόσο χαζός οσο νομίζουμε, δεν εμπιστεύεται πλέον κανένα κόμμα και μέχρι να ωριμάσουν οι συνθήκες έχει αποφασίσει να μην δώσει αυτονομία σε κανέναν. Υποχρεωτικά η πολιτική σκηνή θα δοκιμάσει και άλλους ανθρώπους και άλλες ιδέες μέχρι να ξαναρχίσει νέος κύκλος.
Reply With Quote
Παλιό 18-09-2013, 16:34
yannis Ο/Η yannis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Κερατσίνι Far-west
Μoto: F 800 GS._ Αα, ξέχασα. BMW !!!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
καποιον πρεπει να πιστευεις Γιαννη.......πρεπει παση θυσια να υπαρχει μια εκλεγμενη κυβερνηση..........αλλιως ερχεται η αναρχια και ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ!!!!!!
Βλέπω πως κολλάς ιδιαίτερα με την ανταρσυα... λες μια σοβαρή χ.α. να μπορούσε να στηρίξει μια συνεργασία στην κυβέρνηση;;
Reply With Quote
Παλιό 18-09-2013, 16:43
vpentza Ο/Η vpentza βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Με αλλα λογια να αγαπιομαστε.........επαναλαμβανω!!!!
επιτρεπεις δεν επιτρεπεις οσο θα γραφεις ανακριβειες θα με βρισκεις μπροστα σου........
Αντικειμενικη κριτικη των πεπραγμενων ειπες? Μαλιστα!
Αν κρινεις οτι ειναι αντικειμενικη αποψη αυτο που εγραψες δλδ ''δεν μπορούσε να διαπραγματευτεί ένταξη της χώρας στην ΕΟΚ ενώ στη χώρα υπήρχαν εκτός νόμου κόμματα όπως το ΚΚΕ. '' ενω η ελλαδα ηταν ηδη με το 1,5 ποδι μεσα στην ΕΟΚ απο το 1961 μεσουσης της παρανομιας του ΚΚΕ.......δεν εχω να κουβεντιασω τιποτα ''αντικειμενικο''. Αν θελεις να κουβεντιασουμε οτιδηποτε ''υποκειμενικο'' εδω ειμαι.......

Μην φυτιλιαζεσαι, χανεις το οποιο δικιο σου κι εκτιθεσαι ανεπανορθωτα με την ιδιορυθμη ''αντικειμενικοτητα'' σου.........
"Επαναλαμβάνεις" λες ?? από πού αντλείς το δικαίωμα να αρνήσαι να προσαρμοστείς σε έναν δημόσιο διάλογο ??? ποιός σε ονομάτισε τιμητή των πάντων εδώ μέσα ? πάλι σκ@τ@ έκανες τη κουβέντα.....και εδώ και αλλού, αναγκάζεις ανθρώπους να σου μιλούν άσχημα......
Τελικά δεν άλλαξες.....Πασόκος ήσουν, Πασόκος έχεις παραμείνει.....πάρε το και σαν βρισιά.....
Reply With Quote
Παλιό 18-09-2013, 16:52
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vpentza Εμφάνιση μηνυμάτων
"Επαναλαμβάνεις" λες ?? από πού αντλείς το δικαίωμα να αρνήσαι να προσαρμοστείς σε έναν δημόσιο διάλογο ??? ποιός σε ονομάτισε τιμητή των πάντων εδώ μέσα ? πάλι σκ@τ@ έκανες τη κουβέντα.....και εδώ και αλλού, αναγκάζεις ανθρώπους να σου μιλούν άσχημα......
Τελικά δεν άλλαξες.....Πασόκος ήσουν, Πασόκος έχεις παραμείνει.....πάρε το και σαν βρισιά.....
Αλλα μια ''αντικειμενικη'' αποψη σου......

απαντηση στα ''αντικειμενικα'' λεγομενα σου οι συνομιλητες μου πιο πανω και αυτοι που θα ακολουθησουν πιο κατω.......

Αρνουμαι να προσαρμοστω σε εντολες κια διαταγες..........προσαρμοζομαι επακριβως στο υφος του δημοσιου διαλογου. Οπως μου μιλανε μιλαω......και οπως μιλαω θελω να μου μιλανε.
Διαβασε τα ποστ σου και ισως αντιληφθεις το υφος σου και το υφος μου...τοτε θα καταλαβεις και ποιος κανει σκ@τ@ τις κουβεντες.....

Με εκτιμηση
Γιωργος

Last edited by GeorgeP; 18-09-2013 at 17:16.
Reply With Quote
Παλιό 18-09-2013, 16:58
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yannis Εμφάνιση μηνυμάτων
Βλέπω πως κολλάς ιδιαίτερα με την ανταρσυα... λες μια σοβαρή χ.α. να μπορούσε να στηρίξει μια συνεργασία στην κυβέρνηση;;
Ακρα δεξια και σοβαροτητα δεν πανε μαζι.........αρα καμια συνεργασια.
Ακρα αριστερα και σοβαροτητα επισης δεν πανε μαζι................δεν ξερω ομως αν θα υπαρξει συνεργασια με τους υπολοιπους αριστερους. Περαν του οτι η αριστερα στερειται σοβαροτητας αδυνατωντας να ακολουθησει το σημερινο γιγνεσθαι, ευθυνονται για σοβαροτερα πραγματα στην ελληνικη ιστορια αλλα και στην διεθνη, σε αυτο θα κολουσαν???.

.......και γενικα η αριστερα στερειτο σοβαροτητας απο παντα......Σ.Ενωση, Κουβα, Β.Κορεα κ.λ.π. ειναι τρανα παραδειγματα αριστερων κρατων με κυβερνησεις στερουμενων σοβαροτητας. Η Κινα ξεκινησε ως ετσι αλαλ στον δρομο και βλεποντας τις αλλαγες στον κοσμο το πηρε αλλιως και να την.......

Last edited by GeorgeP; 18-09-2013 at 17:17.
Reply With Quote
Παλιό 18-09-2013, 16:59
Carduelis Ο/Η Carduelis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Mπραχάμι - Αθήνα
Μoto: Τη "Χιονάτη"

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yannis Εμφάνιση μηνυμάτων
Για να το ευθυμήσουμε λίγο πάντως: Ας σκεφτούμε τι και ποιόν θα ψηφίσουμε την επόμενη φορά γιατί η Βουλή που έχουμε με Κυριάκο, Λιάνα Κανέλλη, ΓΑΠ, Λιακόπουλο, Χαικάλη, Κασιδιάρη και Ζωή Κωσταντακοπούλου ευκολότερα βγάζει επιθεώρηση στο Δελφινάριο παρά συνεργασίες της προκοπής!!
Reply With Quote
Παλιό 18-09-2013, 17:10
vpentza Ο/Η vpentza βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE

Αντικειμενική είναι η άποψή μου ότι " ο λαός τον έχει κατατάξει στη συνείδησή του με την ασφάλεια των 40+ ετών απόστασης από τα ανδραγανθήματά του "
Υποκειμενική είναι η άποψή μου ότι ο άνθρωπος (εν προκριμένω εσύ) που τη μια μέρα είναι κλεισμένος στο καβούκι του και την επόμενη ξεσπαθώνει ευαγγελιζόμενος τη μοναδική γνώση(λες και έπιασε ξαφνικά τον Πάπα από τα @ρχίδι@) έχει σίγουρα πρόβλημα, ελπίζω όχι ιατρικό
Reply With Quote
Παλιό 18-09-2013, 17:13
siraxanz Ο/Η siraxanz βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Περιοχή: Argos-Argolidas
Μoto: r1200gsa '08, Cagiva elephant 750e '95

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Carduelis Εμφάνιση μηνυμάτων
Για να το ευθυμήσουμε λίγο πάντως: Ας σκεφτούμε τι και ποιόν θα ψηφίσουμε την επόμενη φορά γιατί η Βουλή που έχουμε με Κυριάκο, Λιάνα Κανέλλη, ΓΑΠ, Λιακόπουλο, Χαικάλη, Κασιδιάρη και Ζωή Κωσταντακοπούλου ευκολότερα βγάζει επιθεώρηση στο Δελφινάριο παρά συνεργασίες της προκοπής!!
Δελφινάριο?

Σε πολύ εκτίμηση τους έχεις αγαπητέ....

Ούτε για Περοκέ δεν τους έχω άξιους...
Reply With Quote
Παλιό 18-09-2013, 17:17
yannis Ο/Η yannis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Κερατσίνι Far-west
Μoto: F 800 GS._ Αα, ξέχασα. BMW !!!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Carduelis Εμφάνιση μηνυμάτων

Είναι ο λιακόπουλος βουλευτής;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ρε μπαγάσηδες, τι κάνατε στη χώρα όσο λείπω;;;;;;;;;;;;;
Αυτή η κωνσταντοπούλου πάντως... έχει αρχίσει και μου γίνεται σεξουαλικό απωθημένο!!!!! Τι λες γιατρέ, έχω ελπίδες;;
Reply With Quote
Παλιό 18-09-2013, 17:20
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vpentza Εμφάνιση μηνυμάτων
Αντικειμενική είναι η άποψή μου ότι " ο λαός τον έχει κατατάξει στη συνείδησή του με την ασφάλεια των 40+ ετών απόστασης από τα ανδραγανθήματά του "
Υποκειμενική είναι η άποψή μου ότι ο άνθρωπος (εν προκριμένω εσύ) που τη μια μέρα είναι κλεισμένος στο καβούκι του και την επόμενη ξεσπαθώνει ευαγγελιζόμενος τη μοναδική γνώση(λες και έπιασε ξαφνικά τον Πάπα από τα @ρχίδι@) έχει σίγουρα πρόβλημα, ελπίζω όχι ιατρικό
Γνωριζω πολυ καλα το ''υποκειμενο'' και το ''αντικειμενο''......σχολειο πηγα.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης