![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Για την ώρα και μέχρι να ξεσκαρτάρει κι η πολιτική σκηνή και να φανεί οριστικά κάτι που να δίνει ελπίδες για καλύτερες μέρες θα πρέπει να πορευτούμε εν πολλοίς με τους ίδιους τζερεμέδες. Ο κόσμος δεν είναι τόσο χαζός οσο νομίζουμε, δεν εμπιστεύεται πλέον κανένα κόμμα και μέχρι να ωριμάσουν οι συνθήκες έχει αποφασίσει να μην δώσει αυτονομία σε κανέναν. Υποχρεωτικά η πολιτική σκηνή θα δοκιμάσει και άλλους ανθρώπους και άλλες ιδέες μέχρι να ξαναρχίσει νέος κύκλος. |
|
|||
|
|||
![]()
Βλέπω πως κολλάς ιδιαίτερα με την ανταρσυα... λες μια σοβαρή χ.α. να μπορούσε να στηρίξει μια συνεργασία στην κυβέρνηση;;
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τελικά δεν άλλαξες.....Πασόκος ήσουν, Πασόκος έχεις παραμείνει.....πάρε το και σαν βρισιά..... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
απαντηση στα ''αντικειμενικα'' λεγομενα σου οι συνομιλητες μου πιο πανω και αυτοι που θα ακολουθησουν πιο κατω....... Αρνουμαι να προσαρμοστω σε εντολες κια διαταγες..........προσαρμοζομαι επακριβως στο υφος του δημοσιου διαλογου. Οπως μου μιλανε μιλαω......και οπως μιλαω θελω να μου μιλανε. Διαβασε τα ποστ σου και ισως αντιληφθεις το υφος σου και το υφος μου...τοτε θα καταλαβεις και ποιος κανει σκ@τ@ τις κουβεντες..... Με εκτιμηση Γιωργος Last edited by GeorgeP; 18-09-2013 at 17:16. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ακρα αριστερα και σοβαροτητα επισης δεν πανε μαζι................δεν ξερω ομως αν θα υπαρξει συνεργασια με τους υπολοιπους αριστερους. Περαν του οτι η αριστερα στερειται σοβαροτητας αδυνατωντας να ακολουθησει το σημερινο γιγνεσθαι, ευθυνονται για σοβαροτερα πραγματα στην ελληνικη ιστορια αλλα και στην διεθνη, σε αυτο θα κολουσαν???. ![]() .......και γενικα η αριστερα στερειτο σοβαροτητας απο παντα......Σ.Ενωση, Κουβα, Β.Κορεα κ.λ.π. ειναι τρανα παραδειγματα αριστερων κρατων με κυβερνησεις στερουμενων σοβαροτητας. Η Κινα ξεκινησε ως ετσι αλαλ στον δρομο και βλεποντας τις αλλαγες στον κοσμο το πηρε αλλιως και να την....... Last edited by GeorgeP; 18-09-2013 at 17:17. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αντικειμενική είναι η άποψή μου ότι " ο λαός τον έχει κατατάξει στη συνείδησή του με την ασφάλεια των 40+ ετών απόστασης από τα ανδραγανθήματά του "
Υποκειμενική είναι η άποψή μου ότι ο άνθρωπος (εν προκριμένω εσύ) που τη μια μέρα είναι κλεισμένος στο καβούκι του και την επόμενη ξεσπαθώνει ευαγγελιζόμενος τη μοναδική γνώση(λες και έπιασε ξαφνικά τον Πάπα από τα @ρχίδι@) έχει σίγουρα πρόβλημα, ελπίζω όχι ιατρικό ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σε πολύ εκτίμηση τους έχεις αγαπητέ.... Ούτε για Περοκέ δεν τους έχω άξιους... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Είναι ο λιακόπουλος βουλευτής;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ρε μπαγάσηδες, τι κάνατε στη χώρα όσο λείπω;;;;;;;;;;;;; Αυτή η κωνσταντοπούλου πάντως... έχει αρχίσει και μου γίνεται σεξουαλικό απωθημένο!!!!! Τι λες γιατρέ, έχω ελπίδες;; |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|