GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Το Gs Forum > Σχετικά με τον διαδικτυακό τόπο > Ιδέες και σχόλια.

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 23-10-2013, 15:15
yannis Ο/Η yannis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Κερατσίνι Far-west
Μoto: F 800 GS._ Αα, ξέχασα. BMW !!!!!
Προεπιλογή Απάντηση: Τι θέλουμε από το GSforum;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
Πουθενά δεν άφησα να εννοηθεί ότι αναφέρεστε στην διαχείρηση, θεώρησα και θεωρώ ακόμα ότι αναφέρεστε σε μία "μερίδα" που με τα γραπτά της χαρακτηρίζει το φόρουμ.
Εγώ έχω πρόβλημα με την "μερίδα" και όχι με το δικό σας λογοπαίγνιο. Αν έχω ερμηνεύσει λάθος ζητώ συγνώμη για την ερμηνεία αλλά όχι για την θέση μου (το γεγονός ότι υπάρχουν μέλη που με τα γραπτά τους χαρακτηρίζουν πολιτικά το φόρουμ).

Τα γραπτά των μελών θα χαρακτήριζαν το φόρουμ, αν δεν είχαν αντίλογο.

Υπερασπίζομαι την διοίκηση ; ίσα ίσα που έχω παράπονο γιατί στην λογική του παρεμβαίνουμε όσο γίνεται λιγότερο άφησαν να ξεφύγουν τα πράγματα.

Αλήθεια, πότε ξέφυγαν τα πράγματα;;;
Όταν αφέθηκαν χωρίς αντίλογο μήπως;;;
Για θυμήσου τον άλλον με το φλιτάρισμα. Αν δεν τον κράζαμε (κι εσύ μαζί) από νωρίς, που θα φτάναμε σε λίγους μήνες;;
Είναι ευθύνη της διαχείρισης να λογοκρίνει;!;!;!;!;
Δεν είναι προσφορότερο τα μέλη να κρατούν το επίπεδο σε υψηλότερες κλίμακες;;

Μην αγχώνεσαι. Δεν έγινε και τίποτε φοβερό με λίγο κράξιμο. Την αξία του πολιτισμού μας υπερασπιστήκαμε, πληρώνοντας με το νόμισμα που καταλαβαίνουν.
Reply With Quote
Παλιό 23-10-2013, 16:30
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yannis Εμφάνιση μηνυμάτων
Αλήθεια, πότε ξέφυγαν τα πράγματα;;;
Όταν αφέθηκαν χωρίς αντίλογο μήπως;;;
Για θυμήσου τον άλλον με το φλιτάρισμα. Αν δεν τον κράζαμε (κι εσύ μαζί) από νωρίς, που θα φτάναμε σε λίγους μήνες;;
Είναι ευθύνη της διαχείρισης να λογοκρίνει;!;!;!;!;
Δεν είναι προσφορότερο τα μέλη να κρατούν το επίπεδο σε υψηλότερες κλίμακες;;

Μην αγχώνεσαι. Δεν έγινε και τίποτε φοβερό με λίγο κράξιμο. Την αξία του πολιτισμού μας υπερασπιστήκαμε, πληρώνοντας με το νόμισμα που καταλαβαίνουν.
Δεν μιλάμε για το ίδιο ακριβώς πράγμα Γιάννη,

Το φόρουμ τον τελευταίο καιρό ήταν ΠΙΟ ΠΟΛΥ πολιτικό παρά αυτό που πρέπει να είναι, η δοσολογία πρέπει πάντα να είναι σωστή για να έχει επιτυχία. Θες η εποχή, θες το είδος της κουβέντας, θες ο "εκρηκτικός" χαρακτήρας κάποιων, έδωσε ένα ύφος διαφορετικό από αυτό που εγώ τουλάχιστον θέλω.
Να μην γράψω την γνώμη μου; να πάρω σιωπηλά το κράνος μου και να φύγω ; Εγώ νιώθω ότι έχω υποχρέωση να το πω, μια διαπίστωση κάνω που μπορεί να είναι και λάθος δεν απαιτώ τίποτα, άλλοι έχουν την ευθύνη να την αξιολογήσουν και αναλόγως να πράξουν όπως αυτοί νομίζουν καλύτερα έχοντας εκ θέσεως και καλύτερη εικόνα του συνόλου.

Last edited by frits; 23-10-2013 at 16:34.
Reply With Quote
Παλιό 23-10-2013, 16:48
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν μιλάμε για το ίδιο ακριβώς πράγμα Γιάννη,

Το φόρουμ τον τελευταίο καιρό ήταν ΠΙΟ ΠΟΛΥ πολιτικό παρά αυτό που πρέπει να είναι, η δοσολογία πρέπει πάντα να είναι σωστή για να έχει επιτυχία. Θες η εποχή, θες το είδος της κουβέντας, θες ο "εκρηκτικός" χαρακτήρας κάποιων, έδωσε ένα ύφος διαφορετικό από αυτό που εγώ τουλάχιστον θέλω.
Να μην γράψω την γνώμη μου; να πάρω σιωπηλά το κράνος μου και να φύγω ; Εγώ νιώθω ότι έχω υποχρέωση να το πω, μια διαπίστωση κάνω που μπορεί να είναι και λάθος δεν απαιτώ τίποτα, άλλοι έχουν την ευθύνη να την αξιολογήσουν και αναλόγως να πράξουν όπως αυτοί νομίζουν καλύτερα έχοντας εκ θέσεως και καλύτερη εικόνα του συνόλου.

Αλίμονο!!!!!!
Φυσικά και είσαι ελεύθερος να πεις την γνώμη σου. Ίσως να επιβάλλεται κιόλας. Εγώ μίλησα για την άδικη χρέωσή μου... και για το ύφος που είχε το φόρουμ. Το οποίο επίσης ήταν διαφορετικό από αυτό που θέλω.
Δεν υπάρχει λόγος όμως να το συνεχίζουμε.
Άλλωστε τα θέματα δεν ήταν περισσότερο πολιτικά. Απλά, λόγω συγκυριών, τα συγκεκριμένα έτυχαν μεγαλύτερης ακροαματικότητας!!!

ΥΓ. Παρεμπιπτόντως, κοίτα πόσο "εύκολα" αρπάζονται και άλλοι με θέματα επουσιώδη, αλλά αντιστοίχου επιπέδου με τα υπόλοιπα της θεματολογίας. Δεν είναι τα θέματα που προκαλούν, αλλά η αντίληψη ορισμένων, πως το δίκιο τους είναι δικαιότερο!!!!!

Last edited by yannis; 23-10-2013 at 16:53.
Reply With Quote
Παλιό 23-10-2013, 17:13
Albatros Ο/Η Albatros βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: Ηράκλειο
Μoto: YAMAHA FJR 1300 F650GS KYMCO 400 Exiting

χμμμμ κάποιος ράντισε το φόρουμ...
τέτοια αλλαγή πια...!!!
Reply With Quote
Παλιό 23-10-2013, 17:25
Senior Member

Καμιά αλλαγή και κανένα φλιτάρισμα.
Που και που λίγο ξεχορτάριασμα για τα ζιζάνια μόνο!!!!
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης