![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Δίκιο έχει ο καημένος Νικόλα...Σου χάριζαν ένα γάιδαρο τον κοίταγες στα δόντια όπως λέει η λαική ρήση....Μια ζωή ο Ελληναράς τεμπέλχανας...Μην του πείς να δουλέψει του πέφτουνε τα φρύδια...Καλά έκανες λοιπόν και το έβαλες στο χιούμορ και το πιο σωστό είναι τέτοιες καταστάσεις να τις διακομωδούμε αφού λύση συμφέρουσα για την χώρα δεν πρόκειται να προκύψει.....
|
|
|
|||
|
|||
|
Σιγά μην χαρίσουνε οι κινέζοι!!!!!!!!!
Στα Ταμπούρια λέμε "το τσάμπα το τυρί είναι στη φάκα". Βέβαια που πάω με αυτά τα μυαλά κι εγώ ο δόλιος... σιγά μην και κατάφερα τίποτα με αυτές τις "άψαχτες" απόψεις. Και βλακεία μου που δεν φίλησα τίποτα κατουρημένες ποδιές, να είμαι κι εγώ στο δημόσιο και να κάνω τον πατριώτη με τον ιδρώτα των άλλων!!!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Α, κοίτα τώρα τι θυμήθηκα!!!!!
Παρασκευή 28 Μαρτίου 1986. Αν κάποιος ψάξει στα αρχεία της ΔΕΗ στην Αγ. Άννης, θα βρει την σύμβαση που υπέγραψα, ως Ηλεκτρολόγος στο τμήμα Μετρήσεων και Οργάνων. Και μετά στο Ναυτικό μου Φυλλάδιο θα δει ναυτολόγηση στο Dubai,ως Ηλεκτρολόγος στο Δεξαμενόπλοιο "ΑΣΤΕΡΙΑΣ" στις 4/4/1986. Όπως καταλαβαίνετε, επειδή είχα αλλεργία πάντοτε στο κάτουρο, προτίμησα τον Περσικό (εμπόλεμη ζώνη τότε) και μέχρι τώρα δεν βγήκα χαμένος!!!!!!! ΥΓ. αυτό κολλάει στο προηγούμενο, πριν το σχόλιο του αγαπητού jefe!!!!!! Last edited by yannis; 23-11-2009 at 19:31. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Γιάννη κάπου σε έχασα. Τι θέλεις να πείς??? ![]() Jefe |
|
|
|||
|
|||
|
Η αναφορά στο σχόλιό σου ήταν γεωγραφική εννοώντας αυτά που έχει γράψει πριν από εσένα! |
![]() |
| Tags |
| cosco, κινεζοι |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| BMW....ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ | ΔΗΜΗΤΡΗΣ | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 21 | 09-10-2011 00:24 |
| ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΑΔΙΚΗΘΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΔΙΚΗΣΩ | skippybi | Διάφορα | 11 | 27-09-2009 23:07 |
| ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ! | Alext | Χιούμορ | 10 | 05-09-2009 17:25 |
| ΟΙ ΝΕΕΣ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΤΗΣ BRIDGESTONE | georgekostas | Χιούμορ | 12 | 01-06-2009 15:37 |
| Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ??? | alkiviadis | Νέα μοντέλα BMW | 3 | 25-05-2009 14:36 |