![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Η απορια και το ερωτημα ειναι ποσοι ''μοτοσυκλετιστες'' μπορουν να το κανουν αυτο........ειναι φανερο πως οχι πολλοι. Να θεωρησω οτι ειναι λιγοτερο μοτοσυκλετιστες απο αλλους? και που φαινεται ο μοτοσυκλετιστης? στην πολιτικη κουβεντα ¨η στον δρομο? Ειμαι σιγουρος οτι αν ημουν πεσμενος στον δρομο και το μπλουζακι μου εγραφε georgeP τα μελη που θα περνουσαν απο διπλα θα ανοιγαν το γκαζι στο στοπ του!!!!! Γιατι? διοτι ειμαι πολιτικα αντιθετος αρα...... Γιαννη, ευπειθως αναφερω οτι ουτε εγω εχω καμια ταση επιθετικοτητας προς τον Χαρη, γεγονοτα κι αποψεις παραθετω........ Παντως ενα πραγμα σιγουρευεται μεσα απο αυτην την συζητηση Γιαννη, το ''αι σιρ γαμις'' πολλοι το ευχαριστηθηκαν και επιπλεον το διασκεδασαν δεοντως με τον χαρακτηρισμο ''ευχης'' που του εδωσε ο γραψας το!! Θεωρησαν οτι με ισοπεδωσε......... ![]() Κι αντι να πουν εστω και τωρα οτι ''ναι δεν ηταν σωστο'' ¨η κατι παρομοιο συνεχιζουν να εγκαλουν ΕΜΕΝΑ για τα γραφομενα μου!!!!!!! Απιστευτο δεν ειναι? Και πες μου κι εσυ οτι ενοχλω εγω κι οχι οι πολιτικες μου αντιληψεις που δεν μπορουν να τις διαχειριστουν........... Απλως τα βρισκουν σκουρα και δενε χουν αντιλογο, κι ετσι τους ενοχλει ο λογος μου τον οποιο προσωποποιουν σαν μονη διεξοδο για να με κτυπησουν..........δεν πειραζει εδω ειμαι κι αντεχω. ![]() ![]() Last edited by GeorgeP; 24-11-2013 at 18:45. |
|
|