![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Κοίτα φίλε, σωστό είναι αυτο που λες, αλλά εγώ δε μιλάω για να χάσεις τη ζωή σου...
Αλλά όταν πας να χτυπήσεις με πέτρα ένα παιδί ( μπασκίνα ) που είναι εκεί για να φάει πέτρες περισσοτερο για το θεαθηναι και για 900 ####ευρω, η καθοδηγούμενος είσαι η χαζός η και τα δύο... Τι θα κερδίσεις ρε φίλε επειδη τον πετυχες η επειδη του έβαλες λιγο φωτιά?ΤΙ? Βάλτο λιγο να δουλεψει.. Κάνε κατι πιο αποδοτικο...Κάνε κατι που θα πιάσει τοπο ρεεεεεε ΣΚΕΨΟΥ πρώτα, μην αφήνεις αλλους να σκεφτονται για σενα, ΟΛΟΙ την παρτη τους κοιτανε!!! Εχω καταλήξει στο οτι η αισθηση της εξουσιας ειναι πολυ εθιστικο τριπακι, και η αισθηση της χαλιναγωγησης μιας καποιας μαζας....Αλλο ενα...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
:sm5::sm5: |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Όλοι μας κάνουμε εκπτώσεις στην συνείδηση μας, όταν δουλεύουμε και παίρνουμε μια εντολή από το αφεντικό μας. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τέλος πάντων αυτό που λές έχει μεγάλη δόση αλήθειας. Όμως η έκπτωση που κάνουμε δεν είναι να πάμε και να ξυλοκοπούμε γυναίκες, παιδία, συνταξιούχους φοιτητές και ότι άλλο βρεθεί μπροστά μας. Τουλάχιστον αν ο προίστάμενος ή ο διευθυντής μου δώσει εντολή να πάω να πλακώσω στο ξύλο ένα συνάδελφο ένα πελάτη ένα περαστικό ένα διαδηλωτή κλπ δε θα το κάνω ακόμα και αν κινδυνεύει η θέση μου. Και ας έχω παιδιά, δάνεια, υποχρεώσεις. Έχω τη εντύπωση ούτε και 'συ θα το έκανες. Ούτε η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων αυτού του πλανήτη. Last edited by linex; 05-05-2010 at 22:12. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ESA | teo71 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 53 | 14-05-2010 23:48 |
| Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ | MARK | Ελλάδα | 0 | 12-02-2010 11:52 |
| ΣΕ 50 ΛΕΠΤΑ | PITS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 4 | 19-01-2010 08:32 |
| ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΣΕ 1200GS KAI ADV | boxerakias57 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 3 | 23-09-2009 16:15 |
| ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ | p.l. | Καλώς ήλθατε | 17 | 16-01-2009 22:15 |