![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Εδώ είσαι
AIRHAWK | Comfort Seating Products, Motorcycle Seat Cushions Το μοντέλο Airhawk R σου κάνει. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Και σε αυτό βάζεις ανάμεσα ένα πλαστικό στήριγμα, για να μην σου φεύγει στην οδήγηση
|
|
|
|||
|
|||
|
σοβαρα τωρα,
εγω ειχα και υπεφερα, υπαρχει ενας γιατρος στο Ερρικος Ντυναν Αλεξιου 6944343776,ειναι διευθυντης, εφαρμοζει μια νεα μεθοδο ανωδυνη με μια ενεση που τις απορροφα το σωμα,εκαναν φιλοι μου, εγω βεβαια ημουν ατυχος γιατι πηγα σε ασχημη κατασταση και με σκισανε, παρεπιπτοντως δεν μου αρεσε καθολου... ![]() Παρε ενα τηλεφωνο να σου πει, τι γινεται |
|
|
|||
|
|||
|
Mακάρι να είναι έτσι, υποφέρει πολύ κόσμος !
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Δηλαδή τελείωσες με το πρόβλημα οριστικά?Πόσο στοίχισε?Για δώσε καμιά πληροφορία....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
nai nai!!! Honda ...Einai kai auto mia lusi tou.... kolou
|
|
|
||||
|
||||
|
Καφτερά, πικάντικα, λουκάνικα κ οτιδήποτε είδος ζαρζαβατικού καθώς οι καφέδες κ τα τσιγάρα,
δεν ενοχλούν καθόλου .... Η λύση είναι μια - ΑΦΑΙΡΕΣΗ !!! Με lαser ή με νυστέρι (όχι ότι απέχει κ τραγικά) θα σου δώσει αρκετά χρόνια ξενοιασιάς ... ![]() Αλλά ... όχι για πάντα ... ![]() Σου μιλάω από προσωπική πείρα ... προχώρα κ μετά από καμιά δεκαριά/δεκαπενταριά χρόνια βλέπεις τι κάνεις ξανά ...
|
||||
|
||||
|
Όσο για την λύση του klagenfurt, δεν την ξέρω ... πρώτη φορά την ακούω ...
Θα το κοιτάξω από τον Χειμώνα ...
|
|||
|
|||
|
και γ@μω τα θρεντ!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
εγώ μάγκες νέφτι είχα βάλει μια φορά πριν χρόνια και απο τότε όλα εντάξει....
![]() ![]() ![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| πωλειται μηχανη R1200GS | yor | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 5 | 11-06-2010 21:23 |
| Η μηχανη που εμαθα να οδηγω. | sansiro.sugata | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 13 | 02-12-2009 18:18 |
| Τροχαιο με μηχανη στην Εθνικη... | killer | Κοινωνική ευαισθησία | 19 | 18-07-2009 12:31 |
| Ατυχημα με μηχανη... | danaos | Κοινωνική ευαισθησία | 19 | 23-06-2009 13:29 |
| Ερωτησεις για νεα μηχανη !!!!!!!!!!!! | nsepsas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 9 | 12-06-2009 18:13 |