![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Παραείναι πολλές φορές. Εγώ στα 5 χρόνια άλλαξα πριν 2 μήνες.
Τα γκριπ δεν τα γραπώνεις παρά το όνομα τους, η μηχανή οδηγείται με το σώμα. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Aυτο που βάζουν στις Ρακέτες του Τεννις ![]() ![]() ![]() το βρίσκεις σε καταστηματα αθλητικων ειδων ![]() ![]() ![]() αγοραζεις ο,τι χρωμα ,σχεδιο και παχος θέλεις!!!!!! (περισσοτερες λεπτομέρειες απο τον..Καπεταν--Τενίστα...Gsmaniak ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνώ για την λύση του over-grip (η ταινία που τυλίγουν την λαβή της ρακέτας του τένις), φθηνό και αν πάρεις λεπτό δεν θα καταλάβεις διαφορά στο πάχος του grip...
|
|
|||
|
|||
![]()
'Εχω βάλει απο intersport κάτι tecno ταινία για ρακέτες, 4 ευρώ οι τρεις. ¨ενα χρόνο μετά και όλα καλά.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με γάντια χειμώνα καλοκαίρι δεν έχω κανένα πρόβλημα
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ευχαριστώ παίδες !!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ρε συ μάλλον ξέρω πως οδηγείται η μηχανή, αν σκεφτείς ότι στο VARADERO 10 χρόνια που το είχα δεν άλλαξα ποτέ τα γκρίπς. Εκεί πρέπει να το παραδεχτώ μάλλον ήταν καλύτερο απο την μπουμπού !!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ την πρώτη φορά που άλλαξα (στα 9 χρόνια της μοτοσυκλέτας) έβαλα της CATALOGO που είναι ρέπλικα των μαμά και έχουν σημαντικά πολύ λιγότερη φθορά. (είναι και πάμφθηνα...γύρω στα 15-20€)
Τα έχω δύο χρόνια κι είναι ακόμα σαν καινούρια. Δοκιμάστε τα. (τα φέρνει το MotoMarket) |
|
|||
|
|||
![]()
φίλε γάντια χειμώνα καλοκαίρι.,.,
η μόνη λύση.,.,. για να φθείρονται τόσο γρήγορα παει να πει οτι ιδρώνουν τα χέρια σου πάρα πολύ.., |
|
|||
|
|||
![]()
Και σε πολλά άλλα πράγματα. Το λέει και ο napgeo (που δεν έχει ούτε το ένα ούτε το άλλο). Αλλά όταν δεν φοράς κράνος το κεφάλι αερίζεται περισσότερο και σκέφτεται καλύτερα.
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Εγκαταλελημένο όχημα | kostasx | Διάφορα | 29 | 10-01-2011 14:52 |
Δωρεάν αγκαλιά... | skippybi | Κόσμος | 5 | 17-01-2010 20:37 |
«Χ»ωρίς γκολ Ελλάδα και Ουκρανία | riko46 | Αθλητισμός | 4 | 16-11-2009 00:46 |
Η πιο μακριά πίστα γκολφ | georgekostas | Διάφορα | 3 | 22-10-2009 23:07 |
Παγκοσμια γκαφα της GOOGLE... | Kwstas_kef | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 7 | 04-09-2009 20:31 |