![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
....για να καταλαβω ομως γιατι το ειπαν και τα αλλα τα παιδια !......απο την στιγμη που το youtube μου επιτρεπει να ανεβασω video μεχρι και ενα Giga ...ποιος ο λογος να το κανο μικρο σε μεγεθος?....μηπως εχει να κανει το μεγεθος με το σκοταρισμα και τα κολληματα?...εννοω δηλαδη κολλαει λιγο στη ροη την αναπαραγωγης γιατι το εκανα στα 200MB ...και αν το εκανα μικροτερο θα ετρεχε πιο ανετα? .......... μηπως παιζει ρολο και η ταχυτητα του επεξεργαστη του του καθε H/Y ?...η κοτσανα ειπα?...... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
παιδιά εχει δει κανείς στο you tube την go pro cam?..ριχτε μια ματιά και αν νομίζετε οτι σας ενδιαφερει μου λετε με pm
|
|
|||
|
|||
![]()
Γιάννη το βίντεο πολύ καλό όπως και να τόφτιαξες !!!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ...ο τυπας που μου το πουλησε μου ειπε οτι τωρα πετυχαίνετε σωστη ψηφιακη μεταφορα και η ποιοτητα μεταφερετε απαραλαχτη απ τη καμερα στον υπολογιστη!...φυσικα οταν θα το συμπιέσεις για να το βαλεις στο youtube θα χασεις παλι σε ποιοτητα αλλα μπορεις επιτελους να το αποθηκεύσεις σε avi ή wmv μορφη στο σκληρο σου με ολη την ανάλυση! ...τωρα τα υπόλοιπα προγραμματα/εργαλεία για τα οποια μιλησαμε παραπανω ειναι για να επεξεργαζονται μετα τη μεταροπη αυτη του αρχικου video....για κοψε/ραψε , εφε κτλ ! ...ευχαριστω ολα τα παιδια που βοηθησαν με την συμμετοχη τους στο θεμα ... και υποσχομαι να επιστρεψω δριμύτερος οταν εχω κατι καλο στα χερια με τη καινούρια σύνδεση! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ...επι της ουσιας ομως χαιρομαι πολυ γιατι μπορω τουλαχιστον να αποθηκεύσω το πηγαίο video σε ψηφιακη μορφη στο σκληρο μου δισκο σε ανάλυση που με αφηνει εντελως ικανοποιημενο! ...το δευτερο βιντεακι απ τη σχεδον ιδια διαδρομη αλλα περασμενη στον H/Y με firewire ειναι . ...... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλα μεγαλη τρελα ..
Θυμισε μου Γιαννη που εχεις στερεωσει την καμερα και με τι φακο τραβας . Πολυ καλη η ποιοτητα για συμπιεσμενο αρχειο ... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
χαχα!...και που δεν την εχω βαλει!...ειμε στη φαση του πειραματισμου και γενικως εχω δοκιμασει πολλες θεσεις !...την εχω προσαρμοσει προς το παρων πανω σε μια αυτοσχεδια επιπεδη βαση που την εχω τρυπησει σε 6 σημεια ...και κουβαλαω μαζι μου μια τσαντα δεματικά(...ξερεις αυτα που χρησιμοποιούν οι ηλεκτρολογοι)...και γενικως αφηνω τη φαντασια μου ελευθερη!... οι καλητερες θεσεις και οι πιο θεαματικες ειναι στο αριστερο κυλινδρο πανω στη προστετευτικη σιδερια με μπροστινη ληψη ...και πισω βγαζωντας τον δεξι πατακι για τον συνοδηγο με κατευθνση ληψης προς τα πισω! ...ειναι η BC2555EXV - 550TVL της pacelog! ...τιμουλες και χαρακτηριστικα μπορεις να τσεκαρεις ...εδω! ......... ![]() ....παντως ειμαι πολυ ευχαριστημένος απ τις πρωτες εντυπωσεις! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
άψογος!!!!!!!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστω για τα links . Θα αρχισω το διαβασμα ....
|
![]() |
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αστεία Video ας μπουν εδώ.. | kostas_366 | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 86 | 19-08-2009 12:52 |
Ιστορικό (πλέον) video...! | gemara | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 11 | 23-02-2009 12:24 |
GS Video | syan | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 6 | 19-02-2009 23:13 |