GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Εξοπλισμός μοτοσικλέτας

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 21-05-2009, 16:29
ΙoannisPanagiotidis Ο/Η ΙoannisPanagiotidis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Solingen - Θεσσαλονίκη
Μoto: R1200GS '04
Smile Απάντηση: Καμερα κρανους!...καποιο καλο προγραμματακι επεξεργασιας video?

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από VELLOS Εμφάνιση μηνυμάτων
...και εγώ για απλές δυλειές το movie maker χρησιμοποιώ.Θα συμφωνήσω με το Νίκο στην λίγο πιο χαμηλη ανάλυση που μπορείς να βάλεις για να έιναι πιο μικρό το αρχείο
..σε ευχαριστω φιλε για τη συμμετοχη σου στο θεμα ...

....για να καταλαβω ομως γιατι το ειπαν και τα αλλα τα παιδια !......απο την στιγμη που το youtube μου επιτρεπει να ανεβασω video μεχρι και ενα Giga ...ποιος ο λογος να το κανο μικρο σε μεγεθος?....μηπως εχει να κανει το μεγεθος με το σκοταρισμα και τα κολληματα?...εννοω δηλαδη κολλαει λιγο στη ροη την αναπαραγωγης γιατι το εκανα στα 200MB ...και αν το εκανα μικροτερο θα ετρεχε πιο ανετα?

.......... μηπως παιζει ρολο και η ταχυτητα του επεξεργαστη του του καθε H/Y ?...η κοτσανα ειπα?......
Reply With Quote
Παλιό 21-05-2009, 17:08
essel Ο/Η essel βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: athens
Μoto: K1200GT
Προεπιλογή Απάντηση: Καμερα κρανους!...καποιο καλο προγραμματακι επεξεργασιας video?

παιδιά εχει δει κανείς στο you tube την go pro cam?..ριχτε μια ματιά και αν νομίζετε οτι σας ενδιαφερει μου λετε με pm
Reply With Quote
Παλιό 22-05-2009, 01:14
xvitos Ο/Η xvitos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: gs1200
Προεπιλογή Απάντηση: Καμερα κρανους!...καποιο καλο προγραμματακι επεξεργασιας video?

Γιάννη το βίντεο πολύ καλό όπως και να τόφτιαξες !!!
Reply With Quote
Παλιό 23-05-2009, 19:08
Moderator

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ΙoannisPanagiotidis Εμφάνιση μηνυμάτων
....εχω κολλησει τρελα στο τροπο που θα μετατρεψω το αποθηκευμένο υλικο που το εχω σε ψηφιακη μορφη σε κασετακι DV...σε καποια αλλη συμπιεσμενη μορφη αρχειου εικονας που να μπορω να το φορτώσω στο youtube ή σε αλλη αναλογη βιντεοθηκη χωρις ομως τεραστιες αλλοιώσεις στη ποιοτητα της εικονας!

...τελικα η απαντηση στο αρχικο μου ερωτημα ηταν η σωστη συνδεση της καμερας με τον H/Y! ...δηλαδη με το ειδικο firewire καλωδιάκι. Εγω πιστευα οτι εχει να κανει με το προγραμμα που το επεξεργασεσαι και ειχα συνδεσει τη καμερα DV με ενα USB καλωδιο που ειχα παρει με το πακετο αλλα ..... η ουσια ηταν αλλου. Σημερα παρελαβα κιολας το Firewire καλωδιακι ...και μετα απο δοκιμαστικο που εγραψα ....τα αποτελεσματα ειναι πραγματικα εκπληκτικα!...καμια σχεση !

...ο τυπας που μου το πουλησε μου ειπε οτι τωρα πετυχαίνετε σωστη ψηφιακη μεταφορα και η ποιοτητα μεταφερετε απαραλαχτη απ τη καμερα στον υπολογιστη!...φυσικα οταν θα το συμπιέσεις για να το βαλεις στο youtube θα χασεις παλι σε ποιοτητα αλλα μπορεις επιτελους να το αποθηκεύσεις σε avi ή wmv μορφη στο σκληρο σου με ολη την ανάλυση!

...τωρα τα υπόλοιπα προγραμματα/εργαλεία για τα οποια μιλησαμε παραπανω ειναι για να επεξεργαζονται μετα τη μεταροπη αυτη του αρχικου video....για κοψε/ραψε , εφε κτλ !

...ευχαριστω ολα τα παιδια που βοηθησαν με την συμμετοχη τους στο θεμα ... και υποσχομαι να επιστρεψω δριμύτερος οταν εχω κατι καλο στα χερια με τη καινούρια σύνδεση!
..........
Reply With Quote
Παλιό 23-05-2009, 20:27
Arkas Ο/Η Arkas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Νέα Σμύρνη - Αθήνα
Μoto: R 1200 RT - R 1200 GS Adventure - KTM 640 Adventure - beverly 500 ie

Reply With Quote
Παλιό 26-05-2009, 14:00
Moderator

...το λοιπον!....και η δευτερη δοκιμη εγινε αυτη τη Δευτερα ...και τα αποτελεσματα στη πραξη ηταν πραγματικα εμφανη καλυτερα! Αλλα μονο στη πρωτη μορφη της μετατροπης απο την καμερα στον υπολογιστη...γιατι μετα που περασα το wmv στο youtube ...παλι επεσε!

...επι της ουσιας ομως χαιρομαι πολυ γιατι μπορω τουλαχιστον να αποθηκεύσω το πηγαίο video σε ψηφιακη μορφη στο σκληρο μου δισκο σε ανάλυση που με αφηνει εντελως ικανοποιημενο!

...το δευτερο βιντεακι απ τη σχεδον ιδια διαδρομη αλλα περασμενη στον H/Y με firewire ειναι .

......
Reply With Quote
Παλιό 26-05-2009, 14:19
mjtir Ο/Η mjtir βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΕΛΛΗΝΙΚΟ GS1200ADV
Μoto: R1200GS ADV

Καλα μεγαλη τρελα ..

Θυμισε μου Γιαννη που εχεις στερεωσει την καμερα και με τι φακο τραβας .

Πολυ καλη η ποιοτητα για συμπιεσμενο αρχειο ...
Reply With Quote
Παλιό 26-05-2009, 15:04
Moderator

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από mjtir Εμφάνιση μηνυμάτων
....
...
Θύμισε μου Γιάννη που εχεις στερεώσει την κάμερα ......?

χαχα!...και που δεν την εχω βαλει!...ειμε στη φαση του πειραματισμου και γενικως εχω δοκιμασει πολλες θεσεις !...την εχω προσαρμοσει προς το παρων πανω σε μια αυτοσχεδια επιπεδη βαση που την εχω τρυπησει σε 6 σημεια ...και κουβαλαω μαζι μου μια τσαντα δεματικά(...ξερεις αυτα που χρησιμοποιούν οι ηλεκτρολογοι)...και γενικως αφηνω τη φαντασια μου ελευθερη!... οι καλητερες θεσεις και οι πιο θεαματικες ειναι στο αριστερο κυλινδρο πανω στη προστετευτικη σιδερια με μπροστινη ληψη ...και πισω βγαζωντας τον δεξι πατακι για τον συνοδηγο με κατευθνση ληψης προς τα πισω!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από mjtir Εμφάνιση μηνυμάτων
....
... και με τι φακό τραβάς ?
...
...ειναι η BC2555EXV - 550TVL της pacelog! ...τιμουλες και χαρακτηριστικα μπορεις να τσεκαρεις ...εδω!
......... ...θα ηθελα να σου προτεινω κατι αλλα μην νομιζεις οτι ειμαι και πολυ σχετικος !...ειδα πολλες μαρκες και ψαχτικα λιγο με τις αναλυσεις και τα σχολια αλλως κατοχων σε διαφορα φορουμς και εκανα την κίνηση μου!...αλλα αν ειναι υπερβολη ή οχι καλυτερα να μιλουσε καποιος πιο γνωστης του αντικειμενου!

....παντως ειμαι πολυ ευχαριστημένος απ τις πρωτες εντυπωσεις!
Reply With Quote
Παλιό 26-05-2009, 16:23
skippybi Ο/Η skippybi βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Πάτρα
Μoto: BMW R 850 Roadster ή απλά ''Σουρτούκω''

άψογος!!!!!!!!!!
Reply With Quote
Παλιό 27-05-2009, 11:51
mjtir Ο/Η mjtir βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΕΛΛΗΝΙΚΟ GS1200ADV
Μoto: R1200GS ADV

Σε ευχαριστω για τα links . Θα αρχισω το διαβασμα ....
Reply With Quote
Απάντηση

Tags
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw

Κανόνες καταχώρησης