![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Προσεξε αυτα που σου γραφουν απο ποιες περιοχες ερχονται και με τι ασφαλτο εχει να κανει ο καθε οδηγος!
Γι'αυτο σε ρωτησα αν στην Κρητη εχετε τους δρομους που ειχατε πριν 10 χρονια και οι οποιοι ειχαν τετοιο συντελεστη τριβης που εχει το Ava για τα χερια αλλα και οι δρομοι της συμπρωτευουσας! Ειναι εξαιρετικο λαστιχο το λενε και τα γερμανικα τεστ το αποδεικνυει οταν βρει καλο οδοστρωμα αλλα στην αντιθετη περιπτωση γινεται εως και ενοχλητικο. Καλη επιτυχια στην επιλογη ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πασχαλη ποια θα μου πρότεινες?
|
|
|||
|
|||
![]()
Η Dunlop έχει βγάλει νεώτερο ελαστικό?η μήπως είναι αυτό?
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτη ειναι η χειροτερη και δυσκολοτερη ερωτηση.
Πρωτα τα ιδια που φοραει αν σε ικανοποιουν. Αν ισχυει αυτο με τους γλυστερους δρομους παντως και δεν εχεις απαιτησεις η μοτοσυκλετα να στριβει σαν cbr η λυση ειναι μαλλον τα Anakee 2 η τα tourance EXP.. |
|
|||
|
|||
![]()
τα anakee2 τα φοραω τωρα,σε βρεγμενο δρομο ειναι σαν να οδηγεις καραβι.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Να δεις πως θα ειναι με τα tr91.Ιστιοφορο! Κανε ενα κοπο εκει που ειναι καραβι με τα anakke σταματα και κατεβα για να συρεις τα παουτσια σου στο μιγμα ασφαλτου και νερου. Και σκεψου ποιος σοβαρος κατασκευαστης ελαστικων θα κατσει να σχεδιασει ενα λαστιχο που πουλιεται παγκοσμιως ετσι ωστε να κρατει σε αυτο το πραγμα που πατας. Τσαμπα η κουβεντα ολη μερα να μιλαμε κι αλλοι εκατο να γραψουν ακρη δε θα βγει!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Γιατρε μου εγω που θελω να στριβω σαν R1 τι εχετε να προτεινετε? Πασχαλης, επισημος τεχνικος συμβουλος ομαδας Ζ θεσσαλονικης.RESPECT ΛΕΜΕ...ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ!!!???
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ πάντως μπερδεύτηκα περισσότερο.....
|
|
|||
|
|||
![]()
ειναι βαρη το bmw για τρ91 στην αρχη ειναι τρενο αλλα τρωγετε γρηγορα τα δικα γιναν σλικ πριν τα 9χ χλμ !!! βαλε κατι αλλο!!!
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Dunlop Roadsmart σε 1200gs | vasilisGS | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 43 | 23-04-2012 01:52 |
Κάνουν τα dunlop σε varadero ? | ltsiorak | Τεχνικά θέματα διάφορα | 19 | 04-05-2011 12:10 |