![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
μαλλον εχω καταληξει στα συγκεκριμενα ελαστικα,τι γνωμη εχετε?
|
|
|||
|
|||
![]()
Tα φοραω στο Βαραντερο μου εδω και 1,5 χρονο. Φοραγα και τους προκατοχους τους (D607) για 4 αλλαγες.
ειμαι πανευτυχης μπορω να πω. Στριβω, φρεναρω, γερνω.......ασφαλεστατα σε στεγνο και βρεγμενο...... Χωμα ομως γιοκ.....εκτος απο απλα περασματα. Υ.Γ. δενε χει σημασια οτι δεν εχω GS, το λαστιχο αν ειναι καλο οπου και να φορεθει παραμενει καλο. |
|
|||
|
|||
![]()
Αν η Κρητη εχει την ασφαλτο που ειχε πριν δεκα χρονια ξεχασε τα.
Εχουν καταπληκτικες επιδοσεις και γρηγορη κορωνα στις καλοστρωμενες στροφες εχουν βγει πρωτα γι'αυτο στο εξωτερικο αλλα εδω στην Μπανανια θα σπιναρεις συνεχεια μεχρι να βαρεθεις και να τα πεταξεις. Εχουν κι ενα θορυβο στα πολλα χλμ καθως και την ταση να φαγωνονται εντονα στο κεντρο και να χαλαει η κορωνα τους.Αυτο το τελευταιο με χρηση στον αυτοκινητοδρομο και υψηλες ταχυτητες. Τα εχω 3000 χλμ.....και ανυπομονω να κλεισουν τις 10 να τα αλλαξω. |
|
|||
|
|||
![]()
παντως εχω ακουσει γενικα καλα σχολια,για το ελαστικο και εκπλήσσομαι με τα λεγόμενα του πασχαλη.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Από τα 2.000 χλμ, αυτό γίνεται αντιληπτό.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Εκπλικτικό λάστιχο κανένα πρόβλημα εδώ και 13 μήνες με 13500χλμ.
|
|
|||
|
|||
![]()
αντε βρες ακρη τωρα
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Όταν ξεκίνησα να κάνω ταξίδι Είχα επάνω 3000χλμ περίπου και δεν είχαν να χάνουν την κορώνα.
Μετά από 4700χλμ περίπου στο ταξίδι άρχισαν να χάνουν την κορώνα και πλέον με 13500χλμ έχουν χάσει κάπως την υγρασία τους και είναι έτοιμα για αλλαγή αλλά τα κρατάω για να βάλω φρέσκα για το καλοκαίρι!Πάντως στην εκδρομή στην Κερκίνη δεν έκαναν κιχ. ΥΓ:Οι ταχύτητες που κινούμαι είναι το ανώτατο 130χλμ. Και έχουν και πολύ καλή αίσθηση σε λίγο χωματάκι. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν τον ακουσα κ εγω πριν απο κανα εξαμηνο... κ τωρα μετα απο περιπου 5000χλμ διαπιστωνω το πισω να γλυστραει πιο ευκολα απο οτι φανταζομουν. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα τα φορούσαν για 10000κμ σε gs1200 σταθεροτατο θα τα ξανά φορουσα σίγουρα .
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Dunlop Roadsmart σε 1200gs | vasilisGS | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 43 | 23-04-2012 01:52 |
Κάνουν τα dunlop σε varadero ? | ltsiorak | Τεχνικά θέματα διάφορα | 19 | 04-05-2011 12:10 |