![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αλλα οι ζημιες πιστευω οτι οφειλονται κατα κυριο λογο 1.Στα υλικα που προφανεστατα μετα το 2008 εχουν υποβαθμιστει ποιοτικα (Εχω ενα σαν το δικο σου αλλα του 2004 με μαμα πλατω χτενι σαζμαν και αλλαγη δισκου προληπτικα στα 108000.Ελα τωρα στα 144000 να το ακουσεις να δουλευει σαν 1100 και να βαλεις σταματημενος μεχρι 6η και ξανα πισω νεκρα) 2.Στην μεγαλυτερη ιπποδυναμη που εχουν να μεταφερουν. 3.Στην αποκτηση GS απο πληθος πρωην χρηστων ιαπωνικων και αλλων με εμπειρια μονο στη χρηση πολυδισκου συμπλεκτη. (Ειναι καταστροφικο για αυτο το συστημα το ξεκινημα με πατιναρισμα που κανεις αφοβα σε ενα Tiger ενα 990 η μια Χοντα ας πουμε) |
|
|||
|
|||
![]()
+1200 στο Νο3 του Πασχάλη!
Κι επιπλέον να πω κι αυτό, ως απορία ας πούμε.... Όταν είναι κάποιος με 3 βαλίτσες και πάει με 180++, με αυτή τη μετωπική επιφάνεια που έχει πλέον η μηχανή, έχετε αναρωτηθεί τι αντίσταση τρώει η μηχανή από τον αέρα; Μήπως όλη αυτή την οπισθέλκουσα την τρώει η μετάδοση;;; Και τι είναι αυτό που θα φθαρεί πρώτο; Προς προβληματισμό...... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αλλα δεν συμφωνώ και με το παλικάρι ποιο πάνω (!ότι ειναι για τα μπάζα)....Έχω δει πολλά παλικάρια να τις συμπεριφέρονται με τον χειρότερο τρόπο.Όταν θες να κανείς σουζες πέρνεις ένα καθαρό.Δεν πέρνεις μια μηχανή 300 κιλών και νΑ την πηγαίνεις στην μια και να μην έχεις μετά θέμα με την Μετάδοση....... Last edited by commander; 09-11-2012 at 08:28. |
|
|||
|
|||
![]()
132000 και κάτι ψιλά......δικάβαλος τριβαλιτσος και δεν πατιναρω ακομη
![]() Ο δίσκος ειναι καθαρά θεμα χρήσης....θα υπάρχει και η αστοχία υλικού, αλλα στις περισσότερες περιπτώσεις, φταίει το αριστερό χέρι, σε συνδυασμό με το δεξι ![]() Στην περίπτωση του φίλου μας, με τα λίγα χιλιόμετρα, σημασία έχει η αντιμετώπιση της αντιπροσωπείας, γιατι οι περισσότερες εταιρείες κάνουν το παγωνι, στις φθορές αναλωσιμων ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ειπα κατι για πολλα χλμ σε συνδυασμο με μεγαλη μετωπικη επιφανεια. Δεν ειπα για κιλα
![]() Η BMW δινει 180 km/h max με βαλιτσες..... Κανει λαθος; Βεβαι υπεισερχονται κι αλλοι λογοι για τον περιορισμο. Αλλα σιγουρα συμπεριλαμβανεται κι αυτος. Εχω δει τυπο παλιοτερα, που ανοιγε σε ψιλοκοντρα με το impreza απο 160 σε 210+ με βαλιτσες. Χαρα που κανει εκει η μεταδοση ![]() Σιγουρα η πρωταρχικη αιτια φθορας δισκου, ειναι ο χειρισμος στην καθημερινοτητα! Αποτοαιφονιμεταπατοκναομμμμ ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε μου περαστικα,αν και ειμαι σιγουρος οτι θα σε καλυψουν αφου εισαι εντος εγγυησης.Πως εχουν καταφερει ομως,μια τοσο επιτυχημενη μοτο,με εναν τελικα αξιοπιστο κινητηρα,να την υποβαθμιζουν με τετοιου ειδους ζημιες και να την εξοπλιζουν με περιφερειακα και αναλωσιμα ''σκουπιδια'',αυτο ειναι αξιοπεριεργο.....
Ας ελπισουμε οτι το νεο μοντελο θα εφοδιαστει με καλυτερης ποιοτητας περιφεριακα,τα οποια θα συνοδευουν την αξιοπιστια του boxer... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
- 1200 ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Οσο περνανε τα χρονια,στον βωμο του κερδους τα παντα θυσιαζονται.... Δεν πειραζει....η διαφωνια ειναι ''υγεια'' σε εναν διαλογο.....,αλλα τα 2 η 3 χρονια ''good will'' εγγυησης,δεν σου λενε κατι?? ![]() |
![]() |
|
|