![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω πολυ που ασχοληθηκατε με την ανησυχια μου!
![]() Last edited by yamdoc; 31-05-2010 at 11:48. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
να ανοίξω ...συνεργείο ???? ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Na pw ki egw ti gnwmi mou... an kai neos sto forum..!!
Exw ena kainourio F650GS 2 minwn, kai eixa tetoia svisimatakia 1-2 fores ti mera se poreia kai mono otan patousa symplekti xwris na katevazw taxitita! Exontas diladi mesa deutera as poume patousa symplekti kai tsoup... svisimataki... patousa apeutheias miza kai sunexiza! Enimerwsa tin antiproswpeia poy to pira kai mou eipan na to paw gia anavathmisi ston egefalo (i opoia kratise peripou 1,5 wra kai DEN mporei na diakopei, once started)! Edw kai deka imeres pou tin exw kanei, ISYXASA! |
|
|||
|
|||
![]()
Εμενα μου το κανει συχνα πυκνα (δηλαδη μιαφορα την μερα...) με τον ιδιο τροπο. Δηλαδη συμπλεκταρισμα στην επιβραδυνση, και τσουφ!
Βαζεις μπροστα και ολα καλα παλι... το προβλημα ειναι οταν εισαι αναμεσα απο αυτοκινητα, που βαζεις μπροστα μεν εν κινησει, αλλα αποτην ροπη του κινητηρα προς τα δεξια ανετα τρως κανα καθρεφτη απο αμαξι... Πηγα στην αμφιθεας, εκαναν αναβαθμιση του SW, αλλα συνεχισε ακριβως το ιδιο... Αυτο που κανω τωρα ειναι μια διπλογκαζια οταν αμπραγιαρω... |
|
|||
|
|||
![]()
(Προσπαθώ να γράφω ελληνικά και όχι greeklish για να γίνομαι κατανοητός!)
Αν τυχόν βάλετε μπρος και έχετε λίγο τσιμπημένο το γκάζι, ο εγκέφαλος της μηχανής παίρνει τη θέση αυτή της μανέτας σαν την μηδενική. Μετά όταν κάποια στιγμή η μανέτα αφεθεί ελεύθερη και γυρίσει στο πραγματικό μηδέν, κόβονται οι στροφές χαμηλότερα από το ρελαντί, οπότε και σβήνει. Ούτε ο εγκέφαλος δείχνει τίποτε στο διαγνωστικό, πιθανόν να μην χρειάζεται και κάποια "μαϊμού" αναβάθμιση. Σβήνετε τη μηχανή, το κλειδί στο χέρι για κανα λεπτό (για να κάνει reset), και ξαναβάζετε μπροστά, χωρίς να ακουμπάτε την μανέτα, όπως εξάλου γράφει και μάνιουαλ της μηχανής... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Οι πληροφορίες που έχω για το πρόβλημα μέσα σε κίνηση είναι οτι, συστατικά (υδρογονάνθρακες..; ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
παντα βαζω μπροστα χωρις να ακουμπαω το γκριπ του γκαζιού. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Οταν ανέβει 1 παύλα η θερμοκρασία τον κλείνω(τον αγέρα) αλλά πάλι οδηγάω μαλακωσά το εργαλείο μέχρι να ζεσταθεί... ![]() Φιλικά, Κωνσταντίνος. |
|
|||
|
|||
![]()
Προσφατα σε μια (μεγαλη) εντουραδα, για να γλυτωσω την παρθενα φυση απο τον σαματα της ακραπας, της εβαλα την ταπα.
Γυρισαμε απο την εντουραδα... εχω κανει και άλλα 3 χιλιαδες χιλιομετρα, και ακομα δεν εχω προλαβει να βγαλω παλι την ταπα. Χτες συνειδητοποίησα οτι δεν μου εχει σβυσει ΟΥΤΕ μια φορα απο τοτε που ταπωσα την ακραπα... . (μου εσβυνε τουλαχιστον μια φορα την μερα) Να φταιει η εντουραδα (που δεν ειχε παει ποτε της και φχαρηστηθηκε λασπουρια) η η ταπα ? ![]() Last edited by Sotos_; 27-07-2010 at 15:28. |
|
|||
|
|||
![]()
από μπουζοκαλώδια, μπουζόπιπες, το κρατημένο γκάζι στην εκκίνηση που είπε ο γιώργης, από χαμηλό ρελαντί, από κομμένα καλωδιάκια κάτω από τον διακόπτη, χάλια μπουζί, χάλια φίλτρο βενζίνης ή αέρα, σκατοβενζίνη, είναι πολλοί οι παράγοντες που μπορούν να σου κάνουν σβησίματα εν κινήσει, τουλάχιστον τόσα ξέρω, τόσα λέω
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
HONDA!!!!! Γιατι; | BOXER | Διάφορα | 20 | 18-08-2011 08:35 |
Γιατι με περνανε τα VSTROM 650? | geolag | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 39 | 11-04-2010 11:05 |
Γιατι ο ΕΛΛΗΝΑΣ ειναι παντα φιλος!!! | Kwstas_kef | Διάφορα | 10 | 08-09-2009 12:50 |