![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Τρομεροί.
![]() ΟΚ παιδιά. Προσπεράστε. Nothing to see here. |
|
|||
|
|||
![]()
Φτάσαμε στην στάση....
|
|
|||
|
|||
![]()
Εδώ πάει το "ενοχλώ;".
Τέσπα. Εμένα με καλύπτει (για τον εαυτό μου τον ίδιο) το πρώτο μέρος του tagline σου. Είμαι ένα ηλίθιος όπως φαίνεται που μαθαίνει (όμως) από τα λάθη του. Και το λάθος που έκανα εδώ δεν θα το ξανακάνω. Να 'σαι και συ καλά. |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν χρειάζεται, ευχαριστώ πάντως. Καλύτερη η προσφορά σου από την προηγούμενη (ότι μπορεί δηλαδή να σου ξεφύγει και να με βρίσεις κιόλας).
Ας μη το συνεχίσουμε. Από Δευτέρα όταν θα με... ξανακούσω, θα βγει online (ή όχι, αν έκανα λάθος) το άρθρο μου. Να 'στε καλά. |
|
|||
|
|||
![]() Νικο... αν δεν κανω λαθος... δουλευεις στην εταιρια του φιλου μου του Αντώνη...???
Θα περασω απ´ το γραφειο να μου τα πεις απο κοντα γιατι δεν προλαβα το αρχικό post! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Είμαι 2 μήνες νεότερος στο φόρουμ κι εγώ έχω 700 μυνήματα κι εκείνος κοντά στα 10000....
Και ασχολούμαι με το φόρουμ αρκετα μπορώ να πω... Τι εικάζει κανείς? Ο Πρετεντέρης έχει βύσμα επειδή ανήκει στους Illuminati? O Πρετεντέρης είναι από το Ισραήλ? ![]() Ο Πρετεντέρης έχει βύσμα και του ανεβάζουν τα ποστ για να ανέβει πιο γρήγορα στην Ιεραρχία του Φορουμ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αγαπητέ Νίκο (NLS) μόλις μίλησα με M&S Κηφισιάς... Μιλώντας με το μηχανικό ο οποιος μου έλεγε τις τιμές απέξω (απ' όσο θυμόταν) μου είπε στα πολύ γρήγορα:
Πίσω τακάκια για 1200GS: - 43 € + ΦΠΑ (τα οικονομικά όχι τα μεταλλικα) - 76 € ή 79 € + ΦΠΑ (τα καλά τα μεταλλικά) - 9 € + ΦΠΑ η εργασία αν πάς μονο για αλλαγή τακακιών (αν είναι μαζί με service τότε είναι λίγο οικονομικοτερη η εργασία) Αυτά από εμένα... Υ.Γ. Οι τιμές - αν δεν κάνω λάθος (που μάλλον δεν κάνω) - είναι χωρίς τις εκπτώσεις του forum !! Last edited by CPretenteriS; 31-01-2011 at 15:46. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι να τις κάνουμε τις χάντρες;! επίδομα χαμηλοσυνταξιούχων | ortho | Επικαιρότητα | 5 | 22-10-2010 20:10 |
Τι γλώσσα μου έδωσαν; Ελληνική; | MARK | Κόσμος | 8 | 06-10-2010 11:07 |
Quiz......Βρήτε μου τις διαφορές... | vasorfa | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 20 | 06-07-2010 16:03 |
Σεξουαλικές φαντασιώσεις: Τι τις προκαλεί; | skippybi | Υγεία | 10 | 16-10-2009 11:02 |
Τι μου έτυχε??? | PortoLeone | Τι μας έτυχε | 17 | 05-02-2009 11:55 |