![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
έχω την εντύπωση φίλε,ότι οι λύσεις που έχεις,αναφέρθηκαν παραπάνω..
το ντιζελάκι είναι πολύ καλό σε σχέση με την βενζίνη,αλλά για να κάνεις απόσβεση την διαφορά τιμής απο ντίζελ σε βενζίνη θα πρέπει να γράψεις πολλά χιλιόμετρα. η λύση Γερμανία είναι μονόδρομος για δύο λόγους. θα το πάρεις όσο πραγματικά αξίζει και θα έχει κάψει ο κινητήρας καθαρό πετρέλαιο και όχι μαζούτ που καίμε εδω πέρα. τα γυρισμένα κοντέρ και τα βουλωμένα μπεκ,πάνε σύννεφο ![]() η αγορά αυτοκινήτου απο γερμανία και απο την στιγμή που το έχεις εντοπίσει,είναι θέμα 2 ημερών ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ας μην εχουμε αυταπατες και για τους υπολοιπους λοιπον,γιατα στο ιδιο καζανι βραζουμε.Αλλωστε να αναφερω οτι και ολοι οι εν ελλαδι ''κοντερατζηδες'' σεταρουν τα λαπιτοπια τους με τα εν λογω προγραμματα κατα κορον στην γερμανια.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εχω ντιζελ σμαρτ απο το 2005
το εκανα εισαγωγη απο γερμανια μεσω ενος φιλου ειναι σουπερ δεν μπορω να παω αττικη από δήμο ελευσινας μεχρι λοιπο αττικης ουτε θεσ/κη μέα απο την περιμετρικη δεν με νοιαζει ομως... μένω πάτρα κάει αέρα κοπανιστό 0,05 τώρα που έφτασε το ντιζελ 1,43 ειναι for two το πήρα με 40.000 χλμ και τωρα έχει 81.000 το πηρα όλα μαζί με τελωνεία κλπ 8,070€ δεν το αλλάζω παρά μόνο με την r850r μου ![]() αν βρεις κάτι σχετικό... χτύπα το |
|
|||
|
|||
![]()
εχω smart 4 2 μοντ 2003 το πειρα με 40000 χλμ το 9/10 και τωρα εχει 52000 δεν εχει παρουσιασει καποιο προβλημα και δεν καιει τιποτα .Μενω εκτος αττικης οποτε n.p
To εχω κανει ποδηλατο.Λιγο προσοχη στα εισαγωγης γιατι τα εχει φαει το αλατι απο τας Γερμανιας οσο για το diesel καθε 10000χμ καθαρηστικο στο ρεζερβουαρ και το βενζινα γκομενο(αν καταλαβες.............) Αυτα τα λιγα οτι θες στη διαθεση σου ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
εχουμε κατι πιο συγκεκριμενο.....εστω και σε pm ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Η ώρα του Diesel και στα δίτροχα? | KRASOPATERAS | Άλλες εταιρίες | 11 | 18-10-2010 08:14 |
FIAT FIORINO 1.7 T DIESEL ΠΩΛΕΙΤΑΙ | GEO_K | Πωλήσεις γενικώς | 6 | 19-08-2010 17:18 |
diesel motorcycle | essel | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 12 | 16-08-2009 22:18 |
EVA Track T-800CDI: Δικίνητη μοτοσυκλέτα με Diesel...!!!! | riko46 | Νέα μοντέλα BMW | 2 | 23-03-2009 00:59 |