![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Ελπίζω να σου κάνει κάποια έκπτωση. Για να ξέρω αν μιλάμε για 52 με 60 ευρώ το μήνα για πλύσιμο ή λιγότερο. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Του φτιάχνω και κανένα αυτοκολητάκι που και που. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εμένα μπορείτε να μου πείτε ένα καλό διάλυμα (σπιτικό) για να καθαρίζουν οι ζάντες χωρίς πολύ τρίψιμο; Να ρίχνω κάτι να το αφήνω λίγο και μετά με το πιεστικό (όχι τρελή πίεση) να φεύγουν οι μαυρίλες;
Είναι το μόνο που μου τη δίνει (χτυπάω και τα χέρια μου) με τις ακτίνες. Συνήθως βαριέμαι (γιατί έχει γίνει όλη η άλλη μηχανή) και κάνω μισή δουλειά. ...όλο αυτό βέβαια είναι εξέλιξη για μένα. Αυτή τη σεζόν πλύθηκε δυο φορές από μένα και νομίζω κοντά στο προηγούμενο καλοκαίρι και μια από μαγαζί. Σχεδόν διπλό από όσο πλένεται ανά έτος μια μηχανή μου. ![]() Πάντως καλά όλα αυτά, σίγουρα καλή η δουλειά του μαγαζιού και η τιμή μέσα στην αγορά, όταν όμως προσθέτω το πόσα γλύτωσα κάθε φορά που πλένω αυτοκίνητο και μηχανή, λέω μια χαρά δουλειά κάνω μόνος μου. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Last edited by eytyxios; 19-05-2011 at 14:47. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
για να λυσεις το προβλημα με τα χερακια σου......μια ειναι η λυση
![]() θα σου δωκω εγω τις δικες μου και εσυ θα μου δωσεις τις ακτινωτες..... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με πινέλο (μεσαίου μεγέθους) ίσως ?
Last edited by moby_gr; 19-05-2011 at 17:32. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
...δεν είναι σπιτικό αλλά είναι όλα τα λεφτά ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μπράβο για το λινκ φίλε μου. Μπήκα στο site, αλλά τιμές δεν είδα. Που τις βρίσκεις;;;; ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
πέρυσι το χα πάρει κανένα 15αρι, αλλά τ αξιζε τα λεφτά του |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καθαρισμος αλυσιδας.. | Kwstas_kef | Φροντίδα | 28 | 26-04-2011 14:13 |
Μαυρισμένοι λαιμοί εξατμίσεων | gtbike | Τεχνικά θέματα διάφορα | 23 | 03-05-2010 14:53 |