![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Από εδώ και στο εξής κλείδωνε οτιδήποτε αφήνεις στη μηχανή και βάλε συναγερμό.Αν και πιστεύω ότι το κράνος μπορούσες να το παίρνεις και στο σπίτι σου........
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να υποθέσω ότι δεν υπάρχει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του γκαραζ, στο δικό μου έχει.
Κρίμα ξέρω πως αισθάνεσαι γιατί ανοίξανε τη βαλίτσα του γιού μου και πήρανε το κράνος 2 εβδομάδων (και την ξανακλείσανε όμως για λόγους ασφαλείας...) ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κρίμα βρε φίλε!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Γιώργο κ Νίκο, τί μάρκα ήταν οι βαλίτσες κ πώς τις άνοιξαν ;;;; Είχαν σημάδια από λοστό ή κατσαβίδι ;;;;; Έσπασαν την "γλώσσα" ;;;;; Παραβίασαν τον αφαλό ;;;;; Για να ξέρουμε από τί κινδυνεύουμε .... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Η δική μου ήταν Κ52 και δεν είχε κανένα ίχνος παραβίασης, αφού μάλιστα την ξανακλείσανε και δεν φαινόταν τίποτα...(ίσως υπάρχουν πασπαρτού)...
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
....αυτό φοβάμαι κι εγώ .... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
...... να μας γίνει μάθημα, να μην αφήουμε τίποτα στις βαλίτσες .... ![]() Τότε θα μου πεις ..... γιατί να την έχεις ;;;;; Κι αυτό .... σωστό .... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή είμαι παθών από διάρρηξη βαλίτσας, προτείνω την χρήση μικρού εσωτερικού σακ-βουαγιάζ το οποίο θα αφαιρείται και θα το παίρνουμε μαζί μας.Σε κάθε άλλη περίπτωση, καλό είναι στη βαλίτσα να μην αφήνουμε πράγματα αξίας ή πραγματάκια που η απουσία τους θα μας την "σπάσει".(μου βούτηξαν από το top-case δικογραφίες-τι να τις κάνει ο αθεόφοβος
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΚΛΟΠΗ BMW R1200GSA ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ | tolisthe | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 119 | 12-12-2011 09:04 |
ΡΩΣΙΚΑ ΤΕΣΤ ΚΡΑΝΟΥΣ | EOD-K9 | Αστεία Video | 18 | 04-12-2009 10:12 |
ΚΛΟΠΗ Φ.Ι.Χ ΜERCEDES 714 | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Αυτοκίνητο | 14 | 07-11-2009 06:51 |
ΚΛΟΠΗ NEAS MOTO HAYABUSA 09 MOD | boxerakias57 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 21 | 16-10-2009 13:57 |