![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μπορεί να βγει η δαγκάνα μαζί με την βάση της. 2 βίδες είναι όλες κι όλες και παίρνεις όλο το σύστημα στο χέρι. Δεν χρειάζεται να μείνει η βάση πάνω στην μηχανή. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να πειραχθεί και αυτός ο πείρος. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Εκτός αν η μηχανή του φίλου ckk είναι ακόμα πιο ελαφριά από τις δικές μας!
|
|
|
|||
|
|||
|
Στην συγκεκριμένη δαγκάνα δεν λύνεται τίποτα για αλλαχθούν τα τακάκια. Απλά βγαίνει μια ασφάλεια και ο πείρος - διαφορετικός από τον σπασμένο... - που συγκρατεί τα τακάκια σε μια ευθεία. Βγαίνουν συρταρωτά και τοποθετούνται με τον ίδιο τρόπο.
|
|
|
|||
|
|||
|
Τα τακάκια τα αλλάζω και εγώ μόνος μου, για αυτό έχω φάει "κόλημα", τι είναι αυτό που έσπασε και γιατί...
|
|
|
|||
|
|||
|
Nαι, δυο βιδες ειναι αυτες που συγκρατουν την δαγκανα, μα αν θελεις να την "απομακρυνεις" τελειως απο την μηχανη (για οποιοδηποτε λογο) πρεπει να ξεβιδωσεις και το σωληνακι των υγρων φρενων. Εκει ειναι που παιζει η λεγομενη "απωλεια" υγρων!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Παιδιά η αλλαγή τακάκια στην πίσω δαγκάνα, είναι μια ασφάλεια του πείρου και ένας πείρος, όπως ήδη έχει postαριστεί. Βγάζεις τα τακάκια – βάζεις τα καινούργια, χαίρετε. Όποιος έρθει αύριο για καφέ ή την Κυριακή για πικ νικ (frits δίπλα είσαι) στον Άγιο Μερκούριο, θα του λύσω όλες τις απορίες. Όταν αλλάζουμε τακάκια, δεν χρειάζεται να φύγουν υγρά, ούτε και ο εν λόγω πείρος από την θέση του.
Τα πληκτρολόγιο δεν βοηθάει. Πάντως δεν είναι λάθος μου ή του συνεργείου ή άλλο. Είναι καθαρά αστοχία υλικού. Πάντως όντως οι φόβοι είναι δικαιολογημένοι, διότι όλη η πίσω δαγκάνα – όλη η ασφάλειά μας από τα πίσω φρένα, κρέμεται σε μια βίδα – οδηγό. (ο πείρος βιδώνεται για να συγκρατηθεί) Και όντως η ζημιά θα μπορούσε να έχει γεννήσει άλλη, μεγαλύτερη. Ήμουν πολύ τυχερός. |
|
|
|||
|
|||
|
έστειλα αυτό στην γερμανίδα μαμά και αναμένομεν...
Construction company Dear Sirs, I changed the braking pads of the rear brakes, of an R 1200 GS I own, today, when I saw the main screw broken in two pieces. Is the screw which holds the rear brakes shell system (part Nr3) and goes through the upper hole of the base Nr 6, at the diagram below. Also helps the braking system ‘floating’ to the left and to the right, according to the forces applied on the system or the right positioning of the system after wearing of the pads. When I asked your local representative for Greece, for the availability and the price of the screw, they answered that it costs €510 (450 the complete braking system + 60 labor). To my astonishment, they answered that the screw does not come alone, but it belongs to the complete rear braking system. (Έβαλα το επεξηγηματικό blue print των πίσω φρένων.) To your clarification, on the photo below, is the upper holding screw of the braking system, at the back of the braking fluid line. (Έβαλα την επεξηγηματική φωτογραφία των πίσω φρένων.) My question to you would be, whether this is only the pricing policy of your Greek representative or you support this pricing too. Thank you For Q – GROUP Chris Karathanasis |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Λασπωτήρας πίσω τροχού για GS 1200 | Carduelis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 36 | 15-03-2011 11:31 |
| Ομαδική αγορά προστατευτικού φτερού πίσω τροχού για GS 1200 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 300 | 24-12-2010 15:01 |
| Προστατευτικό φτερό πίσω τροχού BMW R 1200 GS/Adv | S.T | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 17 | 25-10-2010 19:58 |
| 1200 gs Ρύθμιση πίσω ανάρτησης | angpass | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 11-07-2010 12:42 |