![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σωστά το λέει ο Σταυρος.Όλα αυτα γιατί ?Και ότι κάνεις προς θεού μην αφησεις το καπάκι επανω ......!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Για να γίνει αυτο που λες δεν πρεπει να βγει το εξωτερικό καπάκι, παρά η κυλινδροκεφαλή, το μπουζι ειναι βιδωμενο στην κυλινδροκεφαλή .... μιλάς για το καπάκι των βαλβιδων που όντως λύνετε ευκολα ![]() το μπουζι όμως ειναι βιδωμενο εδω στο κεφαλι του κυλινδρου: ![]() κ μια ανοιχτη εικονα-τομη: ![]() εικονα κυλινδροκεφαλής με το μπουζοκλειδο επάνω στο μπουζι ![]() ![]() αυτα ![]() . |
|
|||
|
|||
![]() Καλά ξεμπερδέματα φιλαράκι . ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το πιο πιθανο ειναι να μην ειχαν σφιξει καλα το μπουζι και οχι να το ειχαν παρασφιξει.
Ειναι ομως μια πολυ απλη επισκευη που δεν τιθεται θεμα για το αν θα αντεξει λογω πιεσεων και αλλων χαζων δικαιολογιων που σου λενε στην αντιπροσωπεια. Αν δεν βγαλεις ακρη παρε με τηλ να σε ενημερωσω για κοστος επισκευης και μου την στελνεις αθηνα να στην παω εγω που ειμαι κοντα σε μαστορα που φτιαχνουμε χρονια κεφαλες. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
+1200 ΚΑΙ ΒΑΛΕ!!!! Τωρα διαβασα πως εφυγε στην πορεια το μπουζι και μαλιστα με 25000χλμ λειτουργειας και σε συνδυασμο με το κομματι που λεει ο φιλος οτι λειπει το μονο συμπερασμα ειναι οτι δεν ειχε σφιχτει το μπουζι. Και πιθανος το κοματι που λειπει να μην "εκτοξευθηκε" μαζι με το μπουζι (που μπορει να εγινε και ετσι) αλλα με τουσ κραδασμους να φαγωθηκε. Το χελικοιλ ειναι εγγυημενη λυση ιδιαιτερα αν την εργασια την κανει πεπειραμενος!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ νομίζω ότι η αμαρτία προϋπήρχε. Το σπείρωμα είχε πρόβλημα πριν την τελευταία αλλαγή μπουζί, δηλαδή το μπουζί ίσα που έπιασε αλλά δεν έσφιξε σωστά.
Σαφώς και επισκευάζεται, εάν το πρόβλημα είναι μόνο στο σπείρωμα. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σιν τις άλλης αμα κανεις αυτό που λες (πλανισμα καπακιου) επειδή οπως τα λέει ο Γιώργος για τους χορους καύσεως κτλ, θα πρέπει να κανείς και το αλλο το καπάκι γιατί πρέπει να έχουν τον ιδιο χώρο συμπίεσης ...οπότε ανοίγεις δουλειές .....!!
Το.πλανισμα του καπακιου το κάνουν και πρέπει να το κάνουν μόνο σε περίπτωση που ανεβάσει θερμοκρασια επειδή το μέταλλο πετσικαρη.Εάν δεν το κάνουν μετά από κάποιο καιρό θα καεί η φάτσα .....!!!!! Last edited by commander; 09-11-2011 at 10:36. |
|
|||
|
|||
![]() Πιά είναι η φάτσα ρε παιδιά;;;;;;;;;; ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Η Google ιδρύει με την CIA εταιρεία πρόβλεψης γεγονότων | ralisp | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 5 | 23-10-2011 13:08 |
Υπάρχει πρόβλημα βενζίνης ;;;; | gandalf | Διάφορα | 5 | 10-04-2011 13:02 |
ποιος τον κερναει μπυρες? | man gs | Χιούμορ | 19 | 01-03-2011 08:18 |
Όποιος καταλάβει τι λέει-κερδίζει σουβλάκι και μπύρα | benko | Αστεία Video | 4 | 18-01-2011 22:36 |
Σταρόβας - Λέει τραγούδι του Κ. Μακεδόνα σε ρώσικα, γαλλικά, τούρκικα και αφρικανικα! | zastava | Χιούμορ | 2 | 21-10-2009 12:39 |