![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ρε παιδιά;;;;;;;;Δεν τους επιτάξανε;;;;;;;;;;;Τι σημαίνει επίταξη ;;;;;;;;Κάθομαι σπίτι μου και τα ξύνω και αφήνω τους μ@λ@κες να κονταροχτυπιούνται ;;;;;;;;;Ε ρε βούρδουλας που μας χρειάζεται στα ζεσταμένα από την ζέστη κωλαράκια μας
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τελος, και γιαυτο το θεμα, ΔΕΝ υποστηριζω με τοσο σθενος τον Παπανδρεου!!! Υποστηριζω με τοσο σθενος την ελπιδα να βγουμε απο αυτην την κριση και να ζησουμε καλυτερα!!! Θα υπστηριζα τον καθενα που θα ηταν επανω και θα εφαρμοζε ενα προγραμμα με παθος και σθενος αγνοωντας το πολιτικο κοστος!! ελαχε να ειναι αυτος, αν ησουν εσυ να εισαι σιγουρος οτι τιο ιδιο θα υποστηριζα το οποιο προγραμμα σου διαφυγης απο την κριση!!!! Ελπιζω να εγινα κατανοητος!!!!!!!! Τωρα σου αοπαντω στην παραθεση, αν διαβαζες προηγουμενο ποσταρισμα μου δεν θα το εγραφες αυτο!! Φαινεται ομως οτι τα μεγάλα δικα σου ποστ εχεις την απαιτηση να τα διαβαζουμε ολοι(εγω το διαβασα εκτενως και σου απαντησα) εσυ ομως το δικο μου π.χ. δεν τον διαβασες! Διοτι η απαντηση ηταν εκει.....δες την...: Απόσπασμα:
Last edited by GeorgeP; 30-07-2010 at 15:54. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
τα εσοδα του κρατους μειωνονται καθημερινα,απο την πολλη μεγαλη μειωση του τζιρου της αγορας και την σταση εμποριου,που οι οικονομολογοι καταφεραν να επιτυχουν με τα αντικοινωνικα μετρα που εχουν εφαρμοση μεχρι σημερα...
![]() ![]() ![]() και τα χειροτερα ερχονται...και μιλαω για την αγορα η απογνωση σε ολους τους κλαδους της αγορας ειναι μεγαλη... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΩΡΑ 17.50 Εκτακτη δυιπουργική σύσκεψη στο Μαξίμου
- Eντολή Παπανδρέου: Να εφαρμοσθεί άμεσα η επιστράτευση! - Κανείς από όσους έχουν παραλάβει τα φύλλα πορείας ΔΕΝ έχουν συμμορφωθεί! - 'Εχει στεγνώσει η περιφέρεια από καύσιμα - Σε απόγνωση οι ξενοδόχοι - Ακυρώσεις στις κρατήσεις - Εγκλωβισμένοι τουρίστες Αγνοώντας επιδεικτικά την απόφαση της κυβέρνησης για την πολιτική τους επιστράτευση οι ιδιοκτήτες φορτηγών αποφάσισαν τελικά να πάνε την σύγκρουση στα άκρα και να συνεχίσουν την απεργία τους. Δεν αφουγκράζονται επίσης την κοινή γνώμη η οποία παρακολουθεί με αγωνία όλες αυτές τις ημέρες το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι και ζει βεβαίως τις συνέπειες αυτής της απεργίας. Αυτή την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου γίνεται έκτακτη διυπουργική σύσκεψη υπό τον Θεόδωρο Πάγκαλο προκειμένου να δουν πως θα αντιμετωπίσουν την άρνηση των απεργών να συμμορφωθούν με την επίταξη. Σημειώνεται οτι κανείς από όσους έχουν παραλάβει τα φύλλα πορείας δεν έχει υπακούσει στο πρόσταγμα του νόμου. Χιλιάδες αδειούχοι του Αυγούστου αγωνιούν να τελικά θα καταφέρουν να φτάσουν στον προορισμό τους, ενώ εκατοντάδες αδειούχοι του Ιουλίου αλλά και ξένοι τουρίστες είναι εγκλωβισμένοι σε διάφορες περιοχές της χώρας μη μπορώντας να επιστρέψουν πίσω. Στα νησιά τα βενζινάδικα έχουν στερέψει με αποτέλεσμα, οι τουρίστες να μη μπορούν να κυκλοφορήσουν ούτε με δίκυκλα. Ελλείψεις παρατηρούνται στα νησιά και σε άλλα καταναλωτικά αγαθά, κυρίως σε φρέσκα φρούτα και λαχανικά. |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ δεν ξέρω ποιός έχει δίκιο και ποιός όχι, δεν γνωρίζω από μέσα το θέμα, αλλά πιστεύω ότι και μόνο το γεγονός ότι ολόκληρο κράτος, με όλες του τις λειτουργείες (τουρισμό, αγορά, κ.λ.π) εξαρτάται από μία χούφτα ανθρώπων ανεξάρτητα από το αν αυτοί έχουν δίκιο ή όχι δείχνει πόσο ρημάδι είμαστε, για μένα δεν θα έπρεπε ποτέ καμία ομάδα να μπορεί να κρατάει από τα αρχ@@@ όλο το σύστημα όσο δίκιο και αν έχει.
Είναι θέμα οργάνωσης, πρόβλεψης, προγραμματισμού δεν αφήνεις κανένα να γίνει τόσο δυνατός που να μπορεί σε εκβιάζει. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τώρα αν για σένα ελπίδα είναι η απόλυση τόσων ανθρώπων....η μείωση των μισθών....η αρνητική ανάπτυξη...να τη χαίρεσαι..... Ελπίδα με τους ψεύτες και λοποδύτες που βανδάλισαν τόσα χρόνια το κράτος...και τώρα ρουφάνε το αίμα του λαού για να βρούνε αυτά που κλέψανε δεν υπάρχει!!! Ουτε πολιτικό ποστ θα ανοίξω ούτε κομματικό...απλά μίλας κομματικά και ήρθε η ώρα να σου απαντήσω κομματικά Απο την αρχή που ξεκίνησε η κυβέρνηση τα μέτρα...έχεις ταχθεί κατα όλων των κοινωνικών ομάδων...και προασπιστής της κυβερνητικής αλήτικης πολιτικής.......ήμαρτον πια.....άνθρωποι αυτοκτονούνε...είναι στα όρια της χρεωκοπίας....μισθοί μειώνονται...οι άνεργοι αυξαν'ομαστε(βάλε κ σένα κ μένα μέσα)....τι άλλο θές πια??? για ποια ελπίδα μου λές???? Σορρυ σκοτώσαμε το ποστ για τους ιδ.φορτηγών ΔΧ αλλά δεν άντεξα.... |
|
|||
|
|||
![]()
ΩΡΑ 17.50 Εκτακτη δυιπουργική σύσκεψη στο Μαξίμου
- Eντολή Παπανδρέου: Να εφαρμοσθεί άμεσα η επιστράτευση! - Κανείς από όσους έχουν παραλάβει τα φύλλα πορείας ΔΕΝ έχουν συμμορφωθεί! - 'Εχει στεγνώσει η περιφέρεια από καύσιμα - Σε απόγνωση οι ξενοδόχοι - Ακυρώσεις στις κρατήσεις - Εγκλωβισμένοι τουρίστες Αγνοώντας επιδεικτικά την απόφαση της κυβέρνησης για την πολιτική τους επιστράτευση οι ιδιοκτήτες φορτηγών αποφάσισαν τελικά να πάνε την σύγκρουση στα άκρα και να συνεχίσουν την απεργία τους. Δεν αφουγκράζονται επίσης την κοινή γνώμη η οποία παρακολουθεί με αγωνία όλες αυτές τις ημέρες το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι και ζει βεβαίως τις συνέπειες αυτής της απεργίας. Αυτή την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου γίνεται έκτακτη διυπουργική σύσκεψη υπό τον Θεόδωρο Πάγκαλο προκειμένου να δουν πως θα αντιμετωπίσουν την άρνηση των απεργών να συμμορφωθούν με την επίταξη. Σημειώνεται οτι κανείς από όσους έχουν παραλάβει τα φύλλα πορείας δεν έχει υπακούσει στο πρόσταγμα του νόμου. Χιλιάδες αδειούχοι του Αυγούστου αγωνιούν να τελικά θα καταφέρουν να φτάσουν στον προορισμό τους, ενώ εκατοντάδες αδειούχοι του Ιουλίου αλλά και ξένοι τουρίστες είναι εγκλωβισμένοι σε διάφορες περιοχές της χώρας μη μπορώντας να επιστρέψουν πίσω. Στα νησιά τα βενζινάδικα έχουν στερέψει με αποτέλεσμα, οι τουρίστες να μη μπορούν να κυκλοφορήσουν ούτε με δίκυκλα. Ελλείψεις παρατηρούνται στα νησιά και σε άλλα καταναλωτικά αγαθά, κυρίως σε φρέσκα φρούτα και λαχανικά. |
|
|||
|
|||
![]()
να κουβαλήσει τα λάχανα και τις βενζίνες ο παγκαλάκος μπας και χάσει κανένα κιλό.
τα είχαμε όλα σιαγμένα και μας μάρανε η απεργία... ήθελα να ξέρω αν κανένας μας δεν πλήρωνε Φ.Π.Α τι θα γίνονταν? θα μας έκλειναν όλους μέσα? georgep θα συμφωνήσω σε αρκετά μαζί σου αλλά έλεος! του κράτους είναι η άδεια και την κάνει ότι θέλει?? και μην μου αρχίσεις πάλι τα περί νόμων κ.λ.π το φορτηγό είναι του ανθρώπου που το αγόρασε και τελεία.το κράτος είναι ο επίσημος νταβατζής που θα πάρει την νόμιμη προμήθεια του και τέλος.δεν θα μας μαμήσει και στην τελική!!! είμαι κατά των κλειστών επαγγελμάτων,αλλά αφού έκανες την μακακία σαν κράτος πριν πολλά χρόνια,τουλάχιστον προσπάθησε να βρεις την λύση.δεν μπορείς να παίζεις με τον ιδρώτα του άλλου...αποζημίωσε τουλάχιστον αυτούς που έπεσαν στην λούμπα και την πάτησαν αγοράζοντας χρυσες άδειες τα τελευταία 5 χρόνια.. και αυτά τα νταβατζιλίκια ο παπαντρίκος να τα κρατήσει για πάρτυ του.στην εποχή του αλή πασά ζούμε? και στα λέει αυτά εγώ,που τον χειμώνα έκανα ολόκληρη φασαρία,γιατί δεν μου επέτρεπε η ελληνική εταιρία λιπασμάτων να μεταφέρω μόνος μου τα φορτία λιπασμάτων,στέλνοντάς με στον αντιπρόσωπο της στα ιωάννινα. στην ερώτηση μου,γιατί να αφήσω το φορτηγό στο γκαράζ και να πληρώσω τα σπασμένα του φορτηγατζή αλλά και τα ενοίκια του αντιπροσώπου,η απάντηση ήταν... και αυτοί τι θα γίνουν...κλέφτες??? ![]() την λύση φυσικά την βρήκα (και όχι μόνο εγώ).τα έφερα με βουλγάρικη νταλίκα στην μισή τιμή,αγορασμένα απο σκόπια.και άστους να τραβούνε τις π@#%$$τριχές τους! αυτός ήταν και ο λόγος που ήταν έτοιμη η εταιρία λιπασμάτων να βάλει λουκέτο! αλλά είναι τόσο ηλίθιοι,που ούτε έτσι έβαλαν μυαλό! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μείωση των τιμών των αυτοκινήτων, αλλά αύξηση των τιμών συντήρησης | MARK | Αυτοκίνητο | 0 | 09-07-2010 16:17 |
Οι φωνές των γονιών είναι ο εφιάλτης των παιδιών | MARK | Διάφορα | 4 | 23-05-2010 14:01 |
Ασφάλεια: Περί των υγρών των φρένων !!!!!!!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 02-12-2009 19:44 |
Παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της μειονότητας των νήσων Ίμβρου και Τενέδου. | georgekostas | Κόσμος | 9 | 11-11-2009 00:22 |
Μέχρι τις 20 Ιουνίου η εξαργύρωση των εισιτηρίων της συναυλίας των Depeche Mode | wolferin | Ελλάδα | 5 | 27-05-2009 01:58 |