GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 30-07-2010, 14:58
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs
Προεπιλογή Απάντηση: Επιστράτευση των ιδ. φορτηγών & βυτιοφόρων!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από italos Εμφάνιση μηνυμάτων
Θέλω εγώ να τον ψάξεις...και για όλα τα άλλα θέματα βέβαια....όταν μίλαγε για τα εργασιάκα και του χιλιάδες συμβασιούχους (μπλοκάκια δώσε βάση στο 1.14) και τώρα πέταξε χιλιάδεσ συμβασιούχων στο δρόμο που κάλυπταν τέτοιες ανάγκες!!!

YouTube - Θα σεβαστούμε τον Έλληνα πολίτη

Εσένα γτ να σε πιστέψουμε???

YouTube - Προεκλογικό Σποτ ΠΑΣΟΚ 13 - Συμβασιούχοι

Πάμε στο επόμενο...στο προεκλογικό σποτ όπως αυτό ανέβηκε απο το webtv τοθ ΠΑΣΟΚ....

Ασφαλιστικό με ενισχυμένη συμμετοχή του κράτους....παπατζιά....προχθές το είπε ο Λοβέρδος....

Εγγ΄θηση των ασφαλιστικών και συνταξιωδοτικών δικαιωμάτων των ασφαλισμένων και συνταξιούχων....παπαριά.....μειώθηκαν οι συντάξεις ...αθξήθηκαν εισφορές και όροι ηλικίας....

Ενίσχυση χαμηλώ και μεσαίων συντάξεων ...παπαριά ......μείωση δώρων χριστουγένων και επιδομάτων στους συνταξιούχους....

Διπλασιασμό δικαιούχων ΕΚΑΣ απο 300χιλ σε 600χιλ...παπαριά θέλουν ατο κόψουν ....και ήδη το κόψανε σε πολλούς....

Κατα τα άλλα μαζι για την νίκη και την αλλαγή.....ΠΑΣΟΚ ρεεεεεεε

YouTube - Προεκλογικό σποτ ΠΑΣΟΚ - 10

Πάμε στο επόμενο....

1δις στη παιδε΄΄ια και μετα να φτάσει στο 5% του ΑΕΠ...παπαριές...που πήγε το 1 δις??? αναβάθμιση της δημόσιας δωρεάν εκπαίδευσης....θέλοντας να περάσει το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά κολλέγια αντί να φτιάξει τα πανεπιστήμεια....

YouTube - Προεκλογικό σποτ ΠΑΣΟΚ - 11

Πάμε επόμενο.....

Το ΠΑΣΟΚ δινει λύσεις...παπαριές +300000 άνεργοι το τελευταίο εξάμηνο....μείωση του Βασικού μισθού του πρωτοπροσλαμβανόμοενου νέου απο 740 σε 540 ευρω.....ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ...

YouTube - Προεκλογικό σποτ ΠΑΣΟΚ - 06

Πάμε στο επόμενο.....

Πωπωπωπω εδώ είναι το καλό....ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ.........παπαριά όλοι μα όλοι οι μισθωτοι πέρνουν απο 10%-30% λιγότερα λευτά....αύξηση των τιμών βάση της ελληνικής στατιστική υπηρεσίας......ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ

YouTube - Προεκλογικό σποτ ΠΑΣΟΚ - 07

Πάμε στο επόμενο...είανι πολλές οι υποσ΄χεσεις και βαριέμαι να γράφω πόσες είναι οι παπαριές.....

ΜΑΖΙ ΓΙΑ τΗΝ ΝΙΚΗ

YouTube - Προεκλογικό σποτ ΠΑΣΟΚ - 08

Πάμε στο επόμενο....

Εγγυάται την ασφάλεια των πολιτών....με ελευθερίες και δικαιώματα !!!!!!
Και φυσικά η εγκληματικότηα έχει πιάσει κόκκινο

ΕΠΙΤΑΞΗ-ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ

YouTube - Προεκλογικό Σποτ ΠΑΣΟΚ 16 - Ασφάλεια

Είναι τόσα πολλά τα ψέμματα που δεν ξέρω αν θα πρέπει να κλάψω ή να γελάσω!!!!

Εγώ θα κλάψω πάντως!!!

Και το τελευταίο αφιερωμένο στους ιδεολόγους σοσιαλιστές....μιας και η ιδεολογία του ΠΑΣΟΚ έγινε πιο ΔΕΞΙΑ και απο την ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ

Κάποτε.....

YouTube - ΥΜΝΟΣ ΠΑΣΟΚ

Τώρα

YouTube - Το τραγουδι του ΠΑΣΟΚ

ΠΑ"ΣΟΚ" και ΔΕΟΣ
Απόσπασμα:
Μπαμπάκα μου ευτυχώς προλαβαίνεις να βγείς σήμερα στη σύνταξη.....Πάλι καλά....

Μαμάκα sorry πακετώθηκες...άλλα 5 χρόνια τουλάχιστον εσύ.....

YouTube - Παπατζής και παραμυθατζής ο Τζέφρυ Παπανδρέου

ΠΑ"ΣΟΚ" και ΔΕΟΣ
Απόσπασμα:
Μπαμπάκα μου ευτυχώς προλαβαίνεις να βγείς σήμερα στη σύνταξη.....Πάλι καλά....

Μαμάκα sorry πακετώθηκες...άλλα 5 χρόνια τουλάχιστον εσύ.....

YouTube - Παπατζής και παραμυθατζής ο Τζέφρυ Παπανδρέου

ΠΑ"ΣΟΚ" και ΔΕΟΣ
Απόσπασμα:
Οπα οπα γτ εδώ έχει και το καλύτερο απο όλα........

Αυτός είναι Γιώργο ο Γιώργος που τόσο σθεναρά βγαίνεις εδώ και υποστιρίζεις!!!

Να τον χαίρεσαι...μιας και μίλησες για προεκλογικές δεσμεύσεις.....

Σιχαμένοι ψεύτες είναι γτ τους υποστηρίζεις με τόσο σθένος????

YouTube - Ψέματα Παπανδρέου
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Xarleas Εμφάνιση μηνυμάτων
Λυπάμαι αλλά ΌΛΑ αυτά που γράφει το κείμενο ΘΑ ΤΑ ΖΉΣΕΙΣ...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ace_gln Εμφάνιση μηνυμάτων
φιλε george , να σου δωσω ενα παραδειγμα για συγκεκριμενο δρομολογιο φιαλες νερων ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ σε παλετες , το οποιο κοροιδευαμε με 2 επαγγελματιες οδηγους , ξεκιναγε απο τη θεσσαλονικη , εφτανε σχηματαρι και επειτα επεστρεφε στη λαμια και τον βολο . Και λεω εγω τωρα ... πως να μην κοστιζει παραπανω απο οσο πρεπει να κοστισει ??? και λεω εγω τωρα ... τι δουλεια εχει ο αυτοκινητισης να ασχοληθει με το γιατι να 'βολταρουν' τα νερα σε ολη την Ελληνικη επικρατεια ???? Για ποιο λογο να μπλεξει ο αμοιρος με το ξεπλυμα χρηματος που τα μεγαλα κεφαλια κανουν ?? γιατι να τον ενδιαφερει ?? μονο την τιμη καθοριζει και το επαγγελμα ειναι κορεσμενο ηδη , ετσι ωστε να εχει την επιλογη της καλυτερης προσφορας , ετσι δεν ειναι ??

φιλε george p εχω πολλα τετοια παραδειγματα να σου δωσω και πολλα να πω αλλα δυστυχως δεν εχω χρονο ... ουτε θα ασχοληθω με ενα επαγγελμα το οποιο ειναι νεκρο ... ουτε με τους σιχαμενους συνδικαλιστες ... ουτε με την κυβερνηση μας η οποια ειναι οτι να'ναι εδω και χρονια ...

λυπαμαι αλλα το κερδος μας οικογενειακως ηταν το χρονο που περασε - 7000 € , οχι μειων 7000 απο περυσι ... αλλα ο τζιρος μας αΠΟ τα ΔΧ σε σχεση με τα εξοδα μας ηταν 7000 μικροτερος ... συμπεριλαμβανομενων leasing , πετρελαιων , μισθων , διοδιων , συνεργειων , τεβε , ικα κτλ ...

οι γονεις μου επιβιωνουν απο το εμποριο!!!

οσο για τις αδειες ... αγοραστηκαν στην τιμη των 85000 και 90.000 € οι δυο τελευταιες και στα 20.000.000 δρχ η πρωτη . δεν με ενδιαφερει αν δωθηκαν δωρεαν ή οχι , ειμαι σιγουρος πως απο καποιο σημειο και μετα δεν δινονταν δωρεαν και θα ενημερωθω για να ενημερωσω και ολους εμας για την ακριβη τιμη της απο το υπουργειο .

δικιο εχουν ... δεν εχουν αδικο ... δουλευουν για να τα βγαλουν , δεν κλεψαμε ποτε κανενα , τουλαχιστον σε προσωπικο επιπεδο , δεν ειμασταν ποτε φοροφυγαδες ...

δεν απολογουμαι ... συζητηση κανω ...
Απόσπασμα:
Aααα και σε ότι αφορά το ποστάρισμα μου για τις προεκλόγικές δεσμεύσεις/υποσχέσεις=ψέματα του ΠΑΣΟΚ , δεν άντεξα και το έκανα......σπατάλησα χρόνο για να απαντήσω σε κάποιους....όταν προκαλούμαι με αυτά που διαβάζω νοιώθω ότι πρέπει να απαντάω.....

Και ζητάω συγνώμη που η απάντηση ήταν καθαρά κομματική.....αναγκαστικά ήταν....γτ όταν ανεβαίνουν ποστ για κοινωνικές ομάδες ....και τα ποστ γίνονται πολιτικά ή κομματικα....ενώ εμείς μιλάμε για τις κοινωνικές αδικίες.....αναγκάζεσαι θέλοντας κ μη να απαντάς κομματικά και πολιτικά.....!!!

Αυτή τη στιγμή είναι πάνω το ΠΑΣΟΚ οπότε αναγκαστικά απαντάμε για την τώρα κυβέρνηση...αν ήταν πάνω το ΚΚΕ_ΝΔ κτλ κτλ θα απαντάγαμε στις πολιτικές αυτών των κομμάτων!!!

Έτσι λοιπόν δεν ήθελα να πάει το θέμα κομματικά....αλλά μιας και προκλήθηκα αναγκάστικα να ανεβάσω τα βιντεάκια που δείχνουν την κοροιδία που πούλησε το συγκεκριμένο κόμμα στο προεκλογικά στο λαό....και τι τελικά έκανε!!!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Captain_Andreas Εμφάνιση μηνυμάτων
Άσπρα σκυλιά μαύρα σκυλιά, όλοι οι σκύλοι μια γενιά... Δεξιοί κι αριστεροί όλοι ίδιοι στο φαϊ... Κι εσύ καϋμένε Έλληνα και ξεπουλημένος, και κλεμμένος, και δαρμένος...

Νομίζω τα παραπάνω είναι η εικόνα της "μεταπολιτευτικής" Ελλάδος...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από manro Εμφάνιση μηνυμάτων
Και να συμπληρώσω.Δεν έχω τίποτα με τπυς εργαζόμενους και τους ιδιοκτήτες φορτηγατζήδες.Δεν τους ξέρω άλλωστε. Αυτό που μου την δίνει είναι οτι κρατάνε μια Ελλάδα ακίνητη στα μέσα της τουριστικής περιόδου, σε μια εποχή που μας χρειάζεται το κάθε σέντσι του τουρίστα.
Απόσπασμα:
Συμφωνω μαζί σου απόλυτα....αλλά γτ η κυβέρνηση επέλεξε την συγκεκριμένη στιγμή ....καταμεσης του καλοκαιριού να περάσει το νομοσχέδιο και δεν πήγαινε για νοέμβριο μεριά?? να γίνει και διαβούλευση και να γίνουν όλα ο####???

Ούτε εγώ τους ξέρω...δεν έχω κανέναν συγγενή....απλά για αυτούς καίγεται το σπίτι τους.....και το μέλλον τους....και ίσως αν δεν γίνει σωστά το άνοιγμα του επαγγέλματος και το μέλλον της ελληνικής κοινωνίας......δες πόσα μικρομάγαζα έχουν κλεισει για τα καρτελ 4-5 σοθπερμαρκετ......εκει έχεις δει μείωση τιμών??Άμα απλά ανοίξει η κυβέρνηση το επάγγελμα χωρίς τα εχέγγυα προβλέπεται να γίνει ένα καινούργιο καρτελ στις μεταφορές.....τα λευτά θα συσσορεύονται στο κάθε μεγαλοεπιχειρηματία.....και ίσως κ σε επιχειρήσεις πολυεθνικές που το χρήμα τους δεν θα μένει και στην Ελλάδα....
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ace_gln Εμφάνιση μηνυμάτων
απλως το εκαναν τη συγκεκριμενη εποχη για να εχουν τις πλατες του υπολοιπου κοσμου ...και φυσικα πολυ καλα εκαναν. με πολιτικους εχουμε να κανουμε ... μας δουλευουν τοσα χρονια ... τους εχεις για χαζους ??
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από manro Εμφάνιση μηνυμάτων
Εντάξει παιδιά.Αφήστε τους να ακινητοποιήσουν τα πάντα, να γίνουμε για άλλη μια φορά ρεζίλι διεθνώς και να δούμε που θα πάει ο τουρισμός του 2010.Και όταν θα κάνουμε ταμείο το φθινόπωρο/χειμώνα, να δούμε πως θα πληρωθούνε οι συντάξεις και πως θα πληρωθούνε οι δημίσιοι υπάλληλοι.Α και να μην ξεχάσω.Να δούμε που θα φτάσει η τιμή της ντοματούλας στη λαική άμα υποχρεωθούνε οι παραγωγοί να κουβαλάνε στην πλάτη την παραγωγή τους
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vpentza Εμφάνιση μηνυμάτων
Ακολουθούμε συγκεκριμένες εντολές προκειμένου να εισπράττουμε δόσεις για να πληρώνουμε όοοοολα αυτά τα λάθη αλλά και χιλιάδες άλλα που τα ξέραμε αλλά εθελοτυφλούσαμε λέγοντας έεεεεχει ο θεός.
Τώρα με το μαχαίρι στο λαιμό μας, οι δανειστές παίζουν τον ζουρνά και εμείς χορεύουμε....Γι' αυτούς δεν υφίστανται διαφορές μεταξύ χειμώνα/καλοκαίρι... τώρα πρέπει να δώσουν τις δόσεις, τώρα πρέπει να περάσουν τα μέτρα που ζητούν σαν προυπόθεση
Απόσπασμα:
Έχεις απόλυτο δίκιο....πως θα πληρωθούνε οι συντάξεις όταν το τελευταίο τρίμηνο το ΙΚΑ έχει χάσει 150000 εισφορές υπαλλήλων που έχουν ήδη απολυθεί.....

Φαύλος κύκλος όλα τρελέ μου....κανείς δεν την θέλει την απεργία....πιστεψέ με ούτε οι ίδιοι που την κάνουνε!!
ωρε και να μπει ο γιωργος...,τη βαψαμε!
Reply With Quote
Παλιό 30-07-2010, 14:59
babis66 Ο/Η babis66 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: 1200GS

Ρε παιδιά;;;;;;;;Δεν τους επιτάξανε;;;;;;;;;;;Τι σημαίνει επίταξη ;;;;;;;;Κάθομαι σπίτι μου και τα ξύνω και αφήνω τους μ@λ@κες να κονταροχτυπιούνται ;;;;;;;;;Ε ρε βούρδουλας που μας χρειάζεται στα ζεσταμένα από την ζέστη κωλαράκια μας
Reply With Quote
Παλιό 30-07-2010, 15:12
moby_gr Ο/Η moby_gr βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R1200GS Adventure

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
ωρε και να μπει ο γιωργος...,τη βαψαμε!
Reply With Quote
Παλιό 30-07-2010, 15:49
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Συμφωνω μαζί σου απόλυτα....αλλά γτ η κυβέρνηση επέλεξε την συγκεκριμένη στιγμή ....καταμεσης του καλοκαιριού να περάσει το νομοσχέδιο και δεν πήγαινε για νοέμβριο μεριά?? να γίνει και διαβούλευση και να γίνουν όλα ο####???
Κατ αρχην να σου απαντησω στα προηγουμενα ποστ με τα βιντεακια!!!! Το νημα το πη...ξες!!! Δεν ειναι αυτο το οποιο συζηταμε εδω!! Εδω συζηταμε την απεργια των Ιδιοκτητων φορτηγων αυτοκινητων και δεν κανουμε πολιτικη συζητηση για τον προεκλογικο λογο του ΠΑΣΟΚ!! Αν θελεις, διοτι ΠΟΤΕ δεν υπεκφευγω, ανοιγεις καινουριο νημα και λες στον Αντμιν (μαζι με τις απαντησεις που αφορουν το συγκεκριμενο ποστ σου) να τα πaει σε αυτο το νεο και εκει θα σου απαντησω σε ενα προς ενα!! Οπως άλλωστε κανω παντα!!!
Τελος, και γιαυτο το θεμα, ΔΕΝ υποστηριζω με τοσο σθενος τον Παπανδρεου!!! Υποστηριζω με τοσο σθενος την ελπιδα να βγουμε απο αυτην την κριση και να ζησουμε καλυτερα!!! Θα υπστηριζα τον καθενα που θα ηταν επανω και θα εφαρμοζε ενα προγραμμα με παθος και σθενος αγνοωντας το πολιτικο κοστος!! ελαχε να ειναι αυτος, αν ησουν εσυ να εισαι σιγουρος οτι τιο ιδιο θα υποστηριζα το οποιο προγραμμα σου διαφυγης απο την κριση!!!! Ελπιζω να εγινα κατανοητος!!!!!!!!

Τωρα σου αοπαντω στην παραθεση, αν διαβαζες προηγουμενο ποσταρισμα μου δεν θα το εγραφες αυτο!! Φαινεται ομως οτι τα μεγάλα δικα σου ποστ εχεις την απαιτηση να τα διαβαζουμε ολοι(εγω το διαβασα εκτενως και σου απαντησα) εσυ ομως το δικο μου π.χ. δεν τον διαβασες! Διοτι η απαντηση ηταν εκει.....δες την...:

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
  • Αλοιμονο αν καθομουν και πιστευα αυτον που κυρησσει απεργια μεσα στην Τουριστικη σαιζον για ενα νομοσχεδιο που κατατεθηκε προχθες, πριν το θερινο κλεισιμο της βουλης, και το οποιο θα συζητιοταν τον Σεπτεμβριο για να ψηφιστει τελη Σεπτεμβριου με αρχες Οκτωμβριου! Αυτο το λεω εκβιασμο!!!!! ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ

Last edited by GeorgeP; 30-07-2010 at 15:54.
Reply With Quote
Παλιό 30-07-2010, 16:52
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Απόσπασμα:
Έχεις απόλυτο δίκιο....πως θα πληρωθούνε οι συντάξεις όταν το τελευταίο τρίμηνο το ΙΚΑ έχει χάσει 150000 εισφορές υπαλλήλων που έχουν ήδη απολυθεί.....

Φαύλος κύκλος όλα τρελέ μου....κανείς δεν την θέλει την απεργία....πιστεψέ με ούτε οι ίδιοι που την κάνουνε!!
τα εσοδα του κρατους μειωνονται καθημερινα,απο την πολλη μεγαλη μειωση του τζιρου της αγορας και την σταση εμποριου,που οι οικονομολογοι καταφεραν να επιτυχουν με τα αντικοινωνικα μετρα που εχουν εφαρμοση μεχρι σημερα...
και τα χειροτερα ερχονται...και μιλαω για την αγορα
η απογνωση σε ολους τους κλαδους της αγορας ειναι μεγαλη...
Reply With Quote
Παλιό 30-07-2010, 18:41
Senior Member

Προεπιλογή Βγάζουν στους δρόμους τον στρατό! - Στα χαρακώματα κυβέρνηση

ΩΡΑ 17.50 Εκτακτη δυιπουργική σύσκεψη στο Μαξίμου
- Eντολή Παπανδρέου: Να εφαρμοσθεί άμεσα η επιστράτευση!
- Κανείς από όσους έχουν παραλάβει τα φύλλα πορείας ΔΕΝ έχουν συμμορφωθεί!
- 'Εχει στεγνώσει η περιφέρεια από καύσιμα
- Σε απόγνωση οι ξενοδόχοι - Ακυρώσεις στις κρατήσεις - Εγκλωβισμένοι τουρίστες

Αγνοώντας επιδεικτικά την απόφαση της κυβέρνησης για την πολιτική τους επιστράτευση οι ιδιοκτήτες φορτηγών αποφάσισαν τελικά να πάνε την σύγκρουση στα άκρα και να συνεχίσουν την απεργία τους.

Δεν αφουγκράζονται επίσης την κοινή γνώμη η οποία παρακολουθεί με αγωνία όλες αυτές τις ημέρες το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι και ζει βεβαίως τις συνέπειες αυτής της απεργίας.

Αυτή την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου γίνεται έκτακτη διυπουργική σύσκεψη υπό τον Θεόδωρο Πάγκαλο προκειμένου να δουν πως θα αντιμετωπίσουν την άρνηση των απεργών να συμμορφωθούν με την επίταξη. Σημειώνεται οτι κανείς από όσους έχουν παραλάβει τα φύλλα πορείας δεν έχει υπακούσει στο πρόσταγμα του νόμου.

Χιλιάδες αδειούχοι του Αυγούστου αγωνιούν να τελικά θα καταφέρουν να φτάσουν στον προορισμό τους, ενώ εκατοντάδες αδειούχοι του Ιουλίου αλλά και ξένοι τουρίστες είναι εγκλωβισμένοι σε διάφορες περιοχές της χώρας μη μπορώντας να επιστρέψουν πίσω.

Στα νησιά τα βενζινάδικα έχουν στερέψει με αποτέλεσμα, οι τουρίστες να μη μπορούν να κυκλοφορήσουν ούτε με δίκυκλα. Ελλείψεις παρατηρούνται στα νησιά και σε άλλα καταναλωτικά αγαθά, κυρίως σε φρέσκα φρούτα και λαχανικά.
Reply With Quote
Παλιό 30-07-2010, 18:55
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250

Εγώ δεν ξέρω ποιός έχει δίκιο και ποιός όχι, δεν γνωρίζω από μέσα το θέμα, αλλά πιστεύω ότι και μόνο το γεγονός ότι ολόκληρο κράτος, με όλες του τις λειτουργείες (τουρισμό, αγορά, κ.λ.π) εξαρτάται από μία χούφτα ανθρώπων ανεξάρτητα από το αν αυτοί έχουν δίκιο ή όχι δείχνει πόσο ρημάδι είμαστε, για μένα δεν θα έπρεπε ποτέ καμία ομάδα να μπορεί να κρατάει από τα αρχ@@@ όλο το σύστημα όσο δίκιο και αν έχει.

Είναι θέμα οργάνωσης, πρόβλεψης, προγραμματισμού δεν αφήνεις κανένα να γίνει τόσο δυνατός που να μπορεί σε εκβιάζει.
Reply With Quote
Παλιό 30-07-2010, 20:04
italos Ο/Η italos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: Athens-Gerakas
Μoto: R1200GSadv

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Κατ αρχην να σου απαντησω στα προηγουμενα ποστ με τα βιντεακια!!!! Το νημα το πη...ξες!!! Δεν ειναι αυτο το οποιο συζηταμε εδω!! Εδω συζηταμε την απεργια των Ιδιοκτητων φορτηγων αυτοκινητων και δεν κανουμε πολιτικη συζητηση για τον προεκλογικο λογο του ΠΑΣΟΚ!! Αν θελεις, διοτι ΠΟΤΕ δεν υπεκφευγω, ανοιγεις καινουριο νημα και λες στον Αντμιν (μαζι με τις απαντησεις που αφορουν το συγκεκριμενο ποστ σου) να τα πaει σε αυτο το νεο και εκει θα σου απαντησω σε ενα προς ενα!! Οπως άλλωστε κανω παντα!!!
Τελος, και γιαυτο το θεμα, ΔΕΝ υποστηριζω με τοσο σθενος τον Παπανδρεου!!! Υποστηριζω με τοσο σθενος την ελπιδα να βγουμε απο αυτην την κριση και να ζησουμε καλυτερα!!! Θα υπστηριζα τον καθενα που θα ηταν επανω και θα εφαρμοζε ενα προγραμμα με παθος και σθενος αγνοωντας το πολιτικο κοστος!! ελαχε να ειναι αυτος, αν ησουν εσυ να εισαι σιγουρος οτι τιο ιδιο θα υποστηριζα το οποιο προγραμμα σου διαφυγης απο την κριση!!!! Ελπιζω να εγινα κατανοητος!!!!!!!!

Τωρα σου αοπαντω στην παραθεση, αν διαβαζες προηγουμενο ποσταρισμα μου δεν θα το εγραφες αυτο!! Φαινεται ομως οτι τα μεγάλα δικα σου ποστ εχεις την απαιτηση να τα διαβαζουμε ολοι(εγω το διαβασα εκτενως και σου απαντησα) εσυ ομως το δικο μου π.χ. δεν τον διαβασες! Διοτι η απαντηση ηταν εκει.....δες την...:
Όχι το διάβασα το ποστ σου όλο όπως κάνω πάντα....απλά πιάστηκα στις προεκλογικές δεσμεύσεις που λές της κυβέρνησης και σου έδειξα τι προασπίζεσαι με τόσο σθένος!!!

Τώρα αν για σένα ελπίδα είναι η απόλυση τόσων ανθρώπων....η μείωση των μισθών....η αρνητική ανάπτυξη...να τη χαίρεσαι.....

Ελπίδα με τους ψεύτες και λοποδύτες που βανδάλισαν τόσα χρόνια το κράτος...και τώρα ρουφάνε το αίμα του λαού για να βρούνε αυτά που κλέψανε δεν υπάρχει!!!

Ουτε πολιτικό ποστ θα ανοίξω ούτε κομματικό...απλά μίλας κομματικά και ήρθε η ώρα να σου απαντήσω κομματικά

Απο την αρχή που ξεκίνησε η κυβέρνηση τα μέτρα...έχεις ταχθεί κατα όλων των κοινωνικών ομάδων...και προασπιστής της κυβερνητικής αλήτικης πολιτικής.......ήμαρτον πια.....άνθρωποι αυτοκτονούνε...είναι στα όρια της χρεωκοπίας....μισθοί μειώνονται...οι άνεργοι αυξαν'ομαστε(βάλε κ σένα κ μένα μέσα)....τι άλλο θές πια??? για ποια ελπίδα μου λές????

Σορρυ σκοτώσαμε το ποστ για τους ιδ.φορτηγών ΔΧ αλλά δεν άντεξα....
Reply With Quote
Παλιό 30-07-2010, 21:01
Senior Member

Προεπιλογή Βγάζουν στους δρόμους τον στρατό! - Στα χαρακώματα κυβέρνηση

ΩΡΑ 17.50 Εκτακτη δυιπουργική σύσκεψη στο Μαξίμου
- Eντολή Παπανδρέου: Να εφαρμοσθεί άμεσα η επιστράτευση!
- Κανείς από όσους έχουν παραλάβει τα φύλλα πορείας ΔΕΝ έχουν συμμορφωθεί!
- 'Εχει στεγνώσει η περιφέρεια από καύσιμα
- Σε απόγνωση οι ξενοδόχοι - Ακυρώσεις στις κρατήσεις - Εγκλωβισμένοι τουρίστες

Αγνοώντας επιδεικτικά την απόφαση της κυβέρνησης για την πολιτική τους επιστράτευση οι ιδιοκτήτες φορτηγών αποφάσισαν τελικά να πάνε την σύγκρουση στα άκρα και να συνεχίσουν την απεργία τους.

Δεν αφουγκράζονται επίσης την κοινή γνώμη η οποία παρακολουθεί με αγωνία όλες αυτές τις ημέρες το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι και ζει βεβαίως τις συνέπειες αυτής της απεργίας.

Αυτή την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου γίνεται έκτακτη διυπουργική σύσκεψη υπό τον Θεόδωρο Πάγκαλο προκειμένου να δουν πως θα αντιμετωπίσουν την άρνηση των απεργών να συμμορφωθούν με την επίταξη. Σημειώνεται οτι κανείς από όσους έχουν παραλάβει τα φύλλα πορείας δεν έχει υπακούσει στο πρόσταγμα του νόμου.

Χιλιάδες αδειούχοι του Αυγούστου αγωνιούν να τελικά θα καταφέρουν να φτάσουν στον προορισμό τους, ενώ εκατοντάδες αδειούχοι του Ιουλίου αλλά και ξένοι τουρίστες είναι εγκλωβισμένοι σε διάφορες περιοχές της χώρας μη μπορώντας να επιστρέψουν πίσω.

Στα νησιά τα βενζινάδικα έχουν στερέψει με αποτέλεσμα, οι τουρίστες να μη μπορούν να κυκλοφορήσουν ούτε με δίκυκλα. Ελλείψεις παρατηρούνται στα νησιά και σε άλλα καταναλωτικά αγαθά, κυρίως σε φρέσκα φρούτα και λαχανικά.
Reply With Quote
Παλιό 30-07-2010, 23:34
tsompanis Ο/Η tsompanis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ioannina

να κουβαλήσει τα λάχανα και τις βενζίνες ο παγκαλάκος μπας και χάσει κανένα κιλό.
τα είχαμε όλα σιαγμένα και μας μάρανε η απεργία...
ήθελα να ξέρω αν κανένας μας δεν πλήρωνε Φ.Π.Α τι θα γίνονταν?
θα μας έκλειναν όλους μέσα?

georgep θα συμφωνήσω σε αρκετά μαζί σου αλλά έλεος!
του κράτους είναι η άδεια και την κάνει ότι θέλει??
και μην μου αρχίσεις πάλι τα περί νόμων κ.λ.π
το φορτηγό είναι του ανθρώπου που το αγόρασε και τελεία.το κράτος είναι ο επίσημος νταβατζής που θα πάρει την νόμιμη προμήθεια του και τέλος.δεν θα μας μαμήσει και στην τελική!!!
είμαι κατά των κλειστών επαγγελμάτων,αλλά αφού έκανες την μακακία σαν κράτος πριν πολλά χρόνια,τουλάχιστον προσπάθησε να βρεις την λύση.δεν μπορείς να παίζεις με τον ιδρώτα του άλλου...αποζημίωσε τουλάχιστον αυτούς που έπεσαν στην λούμπα και την πάτησαν αγοράζοντας χρυσες άδειες τα τελευταία 5 χρόνια..
και αυτά τα νταβατζιλίκια ο παπαντρίκος να τα κρατήσει για πάρτυ του.στην εποχή του αλή πασά ζούμε?

και στα λέει αυτά εγώ,που τον χειμώνα έκανα ολόκληρη φασαρία,γιατί δεν μου επέτρεπε η ελληνική εταιρία λιπασμάτων να μεταφέρω μόνος μου τα φορτία λιπασμάτων,στέλνοντάς με στον αντιπρόσωπο της στα ιωάννινα.
στην ερώτηση μου,γιατί να αφήσω το φορτηγό στο γκαράζ και να πληρώσω τα σπασμένα του φορτηγατζή αλλά και τα ενοίκια του αντιπροσώπου,η απάντηση ήταν...
και αυτοί τι θα γίνουν...κλέφτες???
την λύση φυσικά την βρήκα (και όχι μόνο εγώ).τα έφερα με βουλγάρικη νταλίκα στην μισή τιμή,αγορασμένα απο σκόπια.και άστους να τραβούνε τις π@#%$$τριχές τους!
αυτός ήταν και ο λόγος που ήταν έτοιμη η εταιρία λιπασμάτων να βάλει λουκέτο!
αλλά είναι τόσο ηλίθιοι,που ούτε έτσι έβαλαν μυαλό!
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης