![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απαντούν λοιπόν:
Dear Mr. Karathanasis, Thank you for your e-mail. We appreciate your efforts to direct your request to us. We have forwarded your e-mail to the relevant subsidiary, BMW Hellas AE, for further assessment. You will be contacted as soon as possible. Kind Regards, BMW Motorrad Direct Και εγώ τους ανταπαντώ: Dear Sirs, thank you for appreciating my e-mail to you. But it is not a request, it is a straight question. Please do excuse my poor English but If you do not understand it, please request to write you in German. Your Greek subsidiary has nothing to do with my question, which was addressed expressly to you. Unless you ask the Greeks what you should charge worldwide, something that I trust it is beyond any reasonable consideration. Hence, once more, the question was: do YOU, the German company, support the pricing policy of your Greek subsidiary, on the matter I have applied my question for? If you would not answer straight my question this time, I would take your any answer as a yes, i.e. you support the cost of one broken screw at a price of €450 and I would act accordingly. Best regards. Chris K. Karathanasis Last edited by ckk; 02-12-2010 at 16:56. |
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο σου φίλε!!!
Άψογος!Αυτή την βλακεία με τις τυπικές απαντήσεις των εταιρειών (όταν απαντούν) ποτέ δεν την χώνεψα. |
|
|
|||
|
|||
|
Dear Mr. Karathanasis,
Thank you for your e-mail. We regret that we are not able to give you an direct answer. But on fundamental reasons we are not in a position to correspond with BMW customers living abroad. Our local subsidiaries or importers have the hole responsibility for there markets/countries. For this reason they will handle every correspondence with customers directly. If necessary they will of course coordinate there answers or the further procedure with the head office in Germany. Kind Regards, BMW Motorrad Direct Αγαπητέ κ. Καραθανάση, Ευχαριστούμε για την επικοινωνία. Όσον αφορά το αίτημα σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι θα χρειαστούμε τον αριθμό πλαισίου της μοτοσυκλέτας σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Παραμένουμε στη διάθεση σας. Με εκτίμηση Για τη BMW Hellas Μαίρη Χατζίνα Τμήμα Επικοινωνίας Πελατών ------------------------------------- Μου ανακοινώνουν λοιπόν ότι δεν επεμβαίνουν στην τιμολογιακή πολιτική της Ελλάδας και εγώ, στέλνοντας απάντηση στο αίτημα της Ελλάδας για αριθμό πλαισίου, περιμένω απάντηση και βέβαια θα σας ενημερώσω. Πάντως για τους γνωρίζοντες, μου κάνει πολύ άσχημη εντύπωση, που μια καλή? εταιρεία του εξωτερικού, δεν έχει σε ISO τον γυφτοπόνηρο Έλληνα αντιπρόσωπό της. Για αυτό και περιμένω πώς και πώς το μηχανάκι της Porsche…
|
|
|
|||
|
|||
|
ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ
Εδω στην Ελλαδα αυτη η χωρα εβγαλε πολλα λεφτα και με μεγαλο θρασσος κανει την παπια σημερα,τι περιμεναμε απο μια εμπορικη εταιρεια τους? Αν ποτε με τροπο δειτε σε ενα υπολογιστη των επισημων εμπορων ποσο αγοραζουν απο τη μαμα αυτο που σας πουλανε θα πουλησετε τη μοτοσυκλετα. Το θεμα λοιπον ειναι καθαρα η ανοχη της μαμας στην αισχροκερδεια γιατι δεν καρπωνεται τα οφελη απο αυτην και το ποσοστο ευθυνης της στην κλοπη που υφισταμεθα καθημερινα.. Καμμια προταση κανεις????????????????? |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
από το forum το έμαθα, μην σας κάνω και τον πονηρό... ![]() υπ' όψιν ότι ο πείρος έχει €8 από το εξωτερικό. Μαμακίσιος... αν σας λέει κάτι. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Δίκιο έχεις, το γράφει κιόλας... Πάντως ο τύπος έχει πολλά ανοξείδωτα για το 1200.
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν απάντησαν γραπτά, διότι τα γραπτά μένουν. Προχειρότατα, με πήραν τηλέφωνο λοιπόν. Και μου είπαν ότι ναι, η Γερμανία δεν επεμβαίνει στην τιμολογιακή τιμή της Ελλάδας. Και ναι αν σου σπάσει αυτός ο πείρος, η ζημιά είναι αυτή των €500. Σε ερώτησή μου αν αυτό δεν τους απασχολεί που θα το διαβάσουν 3,500 μέλη, μου απάντησαν ότι αυτή είναι η τιμολογιακή τους πολιτική. Σε ερώτησή μου αν τους απασχολεί που θα φανεί στους τζίρους τους, μπέρδεψαν λίγο, σαν πρωινού κρύου μαμίσια μπαταρία και μου απάντησαν ότι αυτό δεν είναι απαραίτητο.
Εγώ όμως άλλα έχω ακούσει. Οι τζίροι πέφτουν – καταστήματα από το δίκτυό τους κλείνουν – άλλα που ήταν να ανοίξουν δεν ανοίγουν. Οπότε όπως έγραψα και προηγουμένως, όπου μπορούμε after market. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Λασπωτήρας πίσω τροχού για GS 1200 | Carduelis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 36 | 15-03-2011 11:31 |
| Ομαδική αγορά προστατευτικού φτερού πίσω τροχού για GS 1200 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 300 | 24-12-2010 15:01 |
| Προστατευτικό φτερό πίσω τροχού BMW R 1200 GS/Adv | S.T | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 17 | 25-10-2010 19:58 |
| 1200 gs Ρύθμιση πίσω ανάρτησης | angpass | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 11-07-2010 12:42 |