![]() |
|
|||||||
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Dear Mr. Karathanasis,
Thank you for your e-mail. We regret that we are not able to give you an direct answer. But on fundamental reasons we are not in a position to correspond with BMW customers living abroad. Our local subsidiaries or importers have the hole responsibility for there markets/countries. For this reason they will handle every correspondence with customers directly. If necessary they will of course coordinate there answers or the further procedure with the head office in Germany. Kind Regards, BMW Motorrad Direct Αγαπητέ κ. Καραθανάση, Ευχαριστούμε για την επικοινωνία. Όσον αφορά το αίτημα σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι θα χρειαστούμε τον αριθμό πλαισίου της μοτοσυκλέτας σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Παραμένουμε στη διάθεση σας. Με εκτίμηση Για τη BMW Hellas Μαίρη Χατζίνα Τμήμα Επικοινωνίας Πελατών ------------------------------------- Μου ανακοινώνουν λοιπόν ότι δεν επεμβαίνουν στην τιμολογιακή πολιτική της Ελλάδας και εγώ, στέλνοντας απάντηση στο αίτημα της Ελλάδας για αριθμό πλαισίου, περιμένω απάντηση και βέβαια θα σας ενημερώσω. Πάντως για τους γνωρίζοντες, μου κάνει πολύ άσχημη εντύπωση, που μια καλή? εταιρεία του εξωτερικού, δεν έχει σε ISO τον γυφτοπόνηρο Έλληνα αντιπρόσωπό της. Για αυτό και περιμένω πώς και πώς το μηχανάκι της Porsche…
|
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Λασπωτήρας πίσω τροχού για GS 1200 | Carduelis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 36 | 15-03-2011 11:31 |
| Ομαδική αγορά προστατευτικού φτερού πίσω τροχού για GS 1200 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 300 | 24-12-2010 15:01 |
| Προστατευτικό φτερό πίσω τροχού BMW R 1200 GS/Adv | S.T | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 17 | 25-10-2010 19:58 |
| 1200 gs Ρύθμιση πίσω ανάρτησης | angpass | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 11-07-2010 12:42 |