![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αντρέα να είσαι καλά φίλε μου, όλα τα άλλα γίνονται, πάντα υγεία να'χεις!
|
|
|||
|
|||
![]()
Αρθρο 17 παραγραφος 8 εδαφιο γ
|
|
|||
|
|||
![]()
γ) Στην περίπτωση που προβλέπεται στο εδάφιο α΄ της παρούσας παρα-
γράφου, ο προβλεπόμενος τρόπος οδήγησης δε θεωρείται ότι αποτελεί προ- σπέρασμα κατά την έννοια του παρόντος άρθρου. Η διάταξη της περίπτωσης στ΄ της παραγράφου 3 του άρθρου αυτού παραμένει εφαρμόσιμη. Πηγή |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Καλά εγώ πάντως προσπέρασμα από δεξιά (ανάμεσα σε πεζοδρόμιο και όχημα στη δεξιά λωρίδα)... στα 40.000 που έχω κάνει με μηχανές... δεν έχω κάνει ποτέ... κι αν το έκανα μια φορά... με την ψυχή στο στόμα!!
Οπότε, ότι και να λέει ο ΚΟΚ.. εγώ εκεί μέσα δε χώνομαι!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Για να τα πω με μεγαλύτερη λεπτομέρεια.
Στην Μηχαλακοπούλου 5 μέτρα πριν το φανάρι που στρίβει δεξιά για το νοσοκομείο παίδων έγινε το συμβάν. Ο δρόμος έχει τρείς λωρίδες κυκλοφορίας από τις οποίες η μια είναι για τα παρκαρισμένα. Πριν το φανάρι έλειπαν περίπου 3 παρκαρισμένα και η λωρίδα ήταν ίδια. Μπήκα σε αυτήν που στην ουσία είναι μόνο για δεξιά και ενώ προχώρησα για να στρίψω για το παίδων το ΙΧ που αναφέραμε από σταματημένο έκανε απότομα δεξιά για να αποφύγει το μπροστινό του αυτοκίνητο και να χωθεί αμέσως μετά από αυτό ώστε να συνεχίσει να κινείται ευθεία. Τον χτύπησα πίσω δεξιά πόρτα και πίσω φτερό. Πραγματικά έχω μπερδευτεί για το ποιος και πότε φταίει, αλλά η λογική μου λέει ότι δεν μπορεί να αλλάζει λωρίδα χωρίς να βγάλει φλάς και χωρίς να ελέγξει καθρέπτη. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() πως αποδεικνυεται σε ποια λωριδα παει η μηχανη απο τη στιγμη που κινειται συνηθως οριακα ματαξυ γραμμων και λωριδων? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
και σε αυτο ακριβως το σημειο παντα αρχιζουν οι ....προστριβες ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ασχετα απο την νομικίστικη πλευρά του θέματος
Επειδή η μπουμπού είναι ακριβή και οι ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ το ένιωσαν κάνουν οτι μπορούν για να αποφύγουν Γιαυτό προτείνω να καλείτε τροχαία σε κάποιες περιπτώσεις |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
μου αρεσε το βιντεο | γιαγια αρκουδα | Διάφορα | 15 | 27-01-2011 10:44 |
το 800αρακι μου | stelios1977 | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 10 | 30-10-2010 15:42 |
το δευτερο μου μωρο | taksidiotis | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 25 | 28-05-2010 15:24 |
το νεο μου οχημα | athaneco | Διάφορα | 50 | 03-04-2010 08:57 |
O γιόs μου το καμάρι μου | nek21 | Ανέκδοτα | 12 | 09-04-2009 15:58 |