GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 16-06-2011, 13:06
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)
Προεπιλογή Απάντηση: Είναι σκέτο......παρακράτος

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
ασε ρε φιλε,τι ψαχνεις...
μερικοι οτι και να δουν το ερμηνευουν ετσι οπως θελουν...
τι πιο λογικο απο το να απομακρυνουν οι αστυνομικοι επικινδυνα υλικα απο χωρο πορειων και διαδηλωσεων...
μερικα φιλαρακια πρεπει να φωναξουν επειγοντως τους ghost basters...
Και τι θα "πουλήσουν" μετά τα κανάλια... Πως θα ζήσουν οι καναλάρχες για να αποφασίσουν ποια θα είναι η επόμενη κυβέρνηση...

Εισαι με τα καλά σου κι εσύ...

Reply With Quote
Παλιό 16-06-2011, 13:41
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS Εμφάνιση μηνυμάτων
Και τι θα "πουλήσουν" μετά τα κανάλια... Πως θα ζήσουν οι καναλάρχες για να αποφασίσουν ποια θα είναι η επόμενη κυβέρνηση...

Εισαι με τα καλά σου κι εσύ...

...και πως θα φανε μερικοι το κουτοχορτο...
Reply With Quote
Παλιό 16-06-2011, 15:03
ltsiorak Ο/Η ltsiorak βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2010
Περιοχή: veroia
Μoto: VFR 1200 DCT, HONDA VARADERO 1000, XT 660R,

μονο να μην εχουμε νεκρο, διοτι οπως το 07 καποιοι ηθελαν νεκρο και το πετυχαν και εκαναν την χωρα σπαραλια , ετσι και τωρα αν εχουμε νεκρο....

βλεπω χαος.....

οσο για τις ειδησεις... καιρος ηταν να μας διαφημισουν και λιγο...

ΟΛΟΙ ΠΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑΑΑΑΑΑΑ
Reply With Quote
Παλιό 16-06-2011, 15:12
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Ντοκουμεντο!!!! Ντοκουμεντο!!!!!!
Κοιταχτε πως φυτευουν την κανναβη προσποιουμενοι οτι ταιζουν περιστερια!!!!!!!

YouTube - ‪Matt Bellamy Feeding Birds (Funny)‬‏

Εγω αυτο βλέπω, εσεις? μαλλον συμφωνειτε μαζι μου εεε?

Κανένα σχόλιο Γιώργο για την επιτυχημένη κυβέρνηση που θέλει να σώσει την ελλάδα; Πως το λέγανε; είμαστε σε καλό δρόμο, δε θα χρειαστούν νέα μέτρα, δε θα επιβαρύνουμε ξανά τους μισθωτούς;
Παραδέξου το επιτέλους και πήγαινε παρακάτω.

Μην το στρίβεις διά της εξυπνάδας! Αδικείς τον εαυτό σου φίλε μου!
Reply With Quote
Παλιό 16-06-2011, 16:04
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Κανένα σχόλιο Γιώργο για την επιτυχημένη κυβέρνηση που θέλει να σώσει την ελλάδα; Πως το λέγανε; είμαστε σε καλό δρόμο, δε θα χρειαστούν νέα μέτρα, δε θα επιβαρύνουμε ξανά τους μισθωτούς;
Παραδέξου το επιτέλους και πήγαινε παρακάτω.

Μην το στρίβεις διά της εξυπνάδας! Αδικείς τον εαυτό σου φίλε μου!
μαζι με εμενα υπαρχουν κι αλλοι ''εξυπνοι'' που ''αδικουν τον εαυτον τους'' και οι οποιοι σου απαντους καταλληλα!!!!

Οσο για το θεμα ''επιτυχυμενης διακυβερνησης'' σου εχω απαντησει πολλακις. Επιπλεον απαντουν στο θεμα αυτο και άλλοι, σε άλλα νηματα,πιο νεοι στο φορουμ απο εμενα, με τον ιδιο τροπο με εμενα! Δηλαδη, φευγει ο ΓΑΠ, ΜΕΤΑ και με τους σημερινους πολιτικους........., ΠΟΙΟΣ????? Ειμαστε ολοι αυτοι οι ''εξυπνοι αδικουντες τους εαυτους μας?''.....ΠΑΣΟΚΟΙ??

Ελα λοιπον, πες μας.......ΠΟΙΟΣ??

Τοποθετησου επιτελους πολιτικα οχι επι επιθυμητου Πολυτευματος οπως εχουμε κανει αμφοτεροι αλλα, επι υπαρχοντος πολιτικου προσωπου το οποιο ειναι ικανο να κυβερνησει στην υπαρχουσα Ελληνικη πραγματικοτητα!!!!!!

Το να λεμε ''κατω η Κυβερνηση'', ''εξω απο το μνημονιο'' και άλλα λαικα χωρις να λεμε τι επεται για μετα ειναι απλα.......γελοιο και ανευθυνο!!

Last edited by GeorgeP; 16-06-2011 at 16:07.
Reply With Quote
Παλιό 16-06-2011, 16:11
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)

Κοντοφθαλμία λέγεται η πάθηση.
Reply With Quote
Παλιό 16-06-2011, 16:41
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Απόσπασμα:
μαζι με εμενα υπαρχουν κι αλλοι ''εξυπνοι'' που ''αδικουν τον εαυτον τους'' και οι οποιοι σου απαντους καταλληλα!!!!

Οσο για το θεμα ''επιτυχυμενης διακυβερνησης'' σου εχω απαντησει πολλακις. Επιπλεον απαντουν στο θεμα αυτο και άλλοι, σε άλλα νηματα,πιο νεοι στο φορουμ απο εμενα, με τον ιδιο τροπο με εμενα! Δηλαδη, φευγει ο ΓΑΠ, ΜΕΤΑ και με τους σημερινους πολιτικους........., ΠΟΙΟΣ????? Ειμαστε ολοι αυτοι οι ''εξυπνοι αδικουντες τους εαυτους μας?''.....ΠΑΣΟΚΟΙ??

Τοποθετησου επιτελους πολιτικα οχι επι επιθυμητου Πολυτευματος οπως εχουμε κανει αμφοτεροι αλλα, επι υπαρχοντος πολιτικου προσωπου το οποιο ειναι ικανο να κυβερνησει στην υπαρχουσα Ελληνικη πραγματικοτητα!!!!!!

Το να λεμε ''κατω η Κυβερνηση'', ''εξω απο το μνημονιο'' και άλλα λαικα χωρις να λεμε τι επεται για μετα ειναι απλα.......γελοιο και ανευθυνο!!

Στο έχω ξαναπεί, μην προσπαθείς να ξεφύγεις με εξυπνάδες και τρίπλες! Απάντησε πρώτα! Είσαι ικανοποιημένος από τις επιδόσεις τις κυβέρνησεις ΓΑΠ; Απότους χειρισμούς του; Το ότι μου απαντάνε κι άλλοι έξυπνοι σαν εσένα μου περισσεύει! Θέλω τη γνώμη σου όπως λέω εγώ τη δική μου και με λες γελοίο κι ανεύθυνο!

Σου επιστρέφω λοιπόν τις φιλοφρονήσεις της τελευταίας φράσης! Το τι θα ψηφίσω είναι δική μου δουλειά!
Reply With Quote
Παλιό 16-06-2011, 17:19
Senior Member

Απόσπασμα:
Στο έχω ξαναπεί, μην προσπαθείς να ξεφύγεις με εξυπνάδες και τρίπλες! Απάντησε πρώτα! Είσαι ικανοποιημένος από τις επιδόσεις τις κυβέρνησεις ΓΑΠ; Απότους χειρισμούς του; Το ότι μου απαντάνε κι άλλοι έξυπνοι σαν εσένα μου περισσεύει! Θέλω τη γνώμη σου όπως λέω εγώ τη δική μου και με λες γελοίο κι ανεύθυνο!

και το ξαναλεω, οταν καποιος δεν λεει την γνωμη του για το τι επεται μετα αλλα παροτρυνει σε επανασταση τον κοσμο χωρις αντικειμενο διεκδικησης ναι....ειναι γελοιος και ανευθυνος!!!!!! Οταν, ανευ μνημονιου, η χωρα χρεωκοπει και παρολα αυτα ωθει αυτος ο καποιος τους ''αγανακτισμενους'' να ζητανε εξοδο απο το μνημονιο ναι ειναι γελοιος και ανευθυνος!!!!
Ειναι το ιδιο ανευθυνος και γελοιος οσο και αυτςι που πυροβολει στα τυφλα μεσα στο πληθος αψηφωντας τα θυματα!!!
Κια τα θυματα σε μια χρεωκοπια θα ειμαστε ολοι μας, εκτος ισως απο τους βολεμενους ¨η τους εν δυναμει βολεμενους!!

Απόσπασμα:
Σου επιστρέφω λοιπόν τις φιλοφρονήσεις της τελευταίας φράσης! Το τι θα ψηφίσω είναι δική μου δουλειά!
Η φιλοφρονηση της τελευταιας παραγραφου ηταν σε πρωτο πληθυντικο προσωπο, αρα λεκτικα πιανει κι εμενα, εσυ γιατι παρεξηγηθηκες?

Και οχι φιλε μου, δεν ειναι δικη σου δουλεια το τι θα ψηφισεις οταν εξωθεις τον κοσμο με τα γραπτα σου σε επαναστασεις!!!
Οχι φιλε μου δεν ειναι δικη σου δουλεια το τι θα ψηφισεις οταν λες και παροτρυνεις κι αλλλους για εξοδο απο το μνημονιο!!!
Θελω να ξερω το τι θα ψηφισεις για να δω την αξιοπιστια του λογου ΣΟΥ και αυτουνου που σου υπαγορευει τι θα πεις!!!! Κι επειδη,αυτοι των οποιων αναμασας τα λογια τους, ητοι Τσιπρας-Παπαρηγα, ...... καταλαβαμε ολοι ποιον θα ψηφισεις!!!!!
Καταλαβαμε επισης γιατι καταφερνεσαι τοσο εναντιον της αστυνομιας που ξυλοφορτωνει τους ''μπαχαλακηδες'', διοτι απλα ειναι παιδια του Τσιπρα και της Παπαρηγα κια στενοχωριεσαι να τα βλεπεις να τις τρωνε!!!

Τωρα που ξερω οτι θα ψηφισεις την καταστροφη της Ελλαδας....κανε οτι θες, μου ειναι παντελως αδιαφορο, το 8% δεν ειναι αρκετο ουτε τα παπουτσια του ΓΑΠ να γυαλισει!!!!!

Reply With Quote
Παλιό 16-06-2011, 17:19
ltsiorak Ο/Η ltsiorak βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2010
Περιοχή: veroia
Μoto: VFR 1200 DCT, HONDA VARADERO 1000, XT 660R,

Απόσπασμα:

Θελεις μια κυβερνηση σωτηριας και οχι κομματικες μπουρδες,

καλα το πηγε εχθες ο γιωργακης αλλα τον μαλωσαν και εχασε την μπαλα....

το θεμα ειναι οτι μονος του ξεκινησε το χαος...

επειτα Ε ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΟΥ... υμαρτον

θελεις ατομα .??? ακου λοιπον

Αθανασιαδης ( πρωην ΔΕΗ και ΤΟΥΟΤΑ) για υπουργειο αναπτυξης
Παπαθανασιου (συνθετης) για πολιτισμου
παπαδημος για οικονομικων
Κεφαλογιαννης ναυτιλιας
Παπαδοπουλος αλεκος για υγειας
Μητροπολιτης ειρηναιος για παιδειας (εχει 4 πτυχια σε θεματα παιδειας)
Σκανδαλιδης αγροτικης αναπτυξης ( τα παει πολυ καλα μεχρι τωρα λυνοντας μεγαλα προβληματα)

για προεδρος αυτοι που δεν ειχαν σκανδαλα

Απο βασιλια κωνσταντινο, θεοδωρακης, ζουραρης, φιλιας, και αλλοι τοσοι και τοσοι

για πρωθυπουργος

καραμανλης, Μασουρακης, Μπιλαδελης κτλ

κτλ

αλλα προσεχε μονοι τους θα αποφασισουν για απολυσεις και για διαχειριση υπουργειου....

τελος τα επεισοδια και οι κουκουλοφοροι
τελος η κακια αντιπολιτευση του πασοκισταν
τελος οι εξυπναδες του ΛΑΟΣ
τελος η επαναστασεις του ΚΚΕ
τελος οι σαχλαμαρες του Συριζα με τους αφγανους

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΛΛΗΝΕς ΝΤΑΒΑΔΕς ΠΑΡΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΥΠΟΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕς ΑΛΛΑ ΤΟ mega channel δεν τους αφηνει να φανουν διοτι θα δουμε ποσα βλακσ ειναι ο γιωργακης

Last edited by ltsiorak; 16-06-2011 at 17:20.
Reply With Quote
Παλιό 16-06-2011, 17:25
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ltsiorak Εμφάνιση μηνυμάτων
..............................................................
το θεμα ειναι οτι μονος του ξεκινησε το χαος...
Το σημερινο χαος το ξεκινησε ο Κος Βενιζελος το 2007! Το σταματησε για τις εκλογες του 2009 και σημερα το αποκορυφωσε!! Φλωριδης, Λιανης, Παπανδρεου..........ολοι του Βενιζελου η ομαδα στις εκλογες αρχηγου Πασοκ το 2007!

Τα υπολοιπα τα αφηνω ασχολιαστα!!!

παντως καποιοι απο αυτους που αναφερεις θα παιξουν στην νεα κυβερνηση!
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης