![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
και εγω εβαλα αυτο για το τεννις ειναι αψογο!!!ο next door που ειναι ταπετσερης τα εκανε δερματινα τα χερουλια!!μιλαμε κεντησε!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ είχα βρει την υγειά μου με αυτά:
Είναι από neopren έχουν καλή αίσθηση φοριούνται πάνω από τα grips καινούργια ή παλιά και δεν έχουν κανένα κίνδυνο στην αντικατάσταση. Θα τα βρείτε εδώ: Πρόσθετη ενίσχυση χειρολαβής - MotoRAID |
|
|
|||
|
|||
|
ΜΗΝ ΑΝΑΒΕΙΣ ΤΑ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ GRIP ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΓΑΝΤΙΑ!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Την λύση την διάβασα εδώ και την εφάρμοσα πριν μια εβδομάδα.....ταινία που βάζουν στις ρακέτες του τένις ...δεν φαίνεται διαφορά και πραγματικά σώζει τα χέρια απο μαυρίλα!!!! κόστος 4 ευρώ απο Intersport και έχει μέσα 3 ταινίες.....διαβάζω οτι διαρκεί αρκετά αυτή η λύση..αλλά και να μην διαρκεί.... 4 euro κοστίζει, φθηνότερα απο κάθε άλλη λύση....
Σημείωση....μην την πατήσεις σαν εμένα, γιατί πήγα με ύφος Andre Agassi, να ζητήσω ταινία για την ρακέτα μου....και στην φυσική ερώτηση της πωλήτριας έγινα ρόμπα.... με ρώτησε λοιπόν η κυρία.... ποιά ταινία θέλετε αυτή που βάζουμε απο πάνω ή την βάση απο κάτω γιατι έχετε απο πάνω????ομολογώ ξαφνιάστηκα..... ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
ενημερωτικα οποιος εχει ακομα εγγυηση στο μοτορι η BMW HELLAS τα αλλαζει τα κριπ χωρις να δωσεις ουτε ενα ευρω οπως εκανα και εγω που την πηρα τον Αυγουστο του 2010
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Eπρεπε να της κανεις μια επιδειξη του... σερβις σου !!!Γεια σου ρε Agassi !!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Και γω τ αλλαξα στην εγγυηση
|
|
|
|||
|
|||
|
Μία είναι η λύση. Σαπρέλα ποδηλάτου διάμετροs κύκλου πιό μικρή από τα γκρίπ Βέβαια τα πέρασα με μηχάνημα που περνάνε τηs φούσκεs στά ημιαξόνια Τέλοs το πρόβλημα
|
|
|
|||
|
|||
|
εγω οταν ηθελα να βαλω στο hp2 γκριπακια για μηχανακια εντουρο(επειδη εχουν πιο καλο πιασιμο) ειδα οτι ολες οι εταιριες γκριπ τα εχουν σε 115 mm μηκος, οποτε αποριφθηκαν,
αναγκαστικα παμε σε μοντελα road τα οποια ειναι 125 mm μηκος, αλλα ειναι σετ 25/22mm τρυπα, π.χ εγω πηρα αυτα τα progrip 725 (πολυ καλα και τα progrip 719, υπαρχει και το progrip 714 rally) εχει και στα τρια μοντελα διαφορα χρωματα ![]() ![]() αλλα αναγκαστηκα πηρα δυο σετ και χρησιμοποιησα τα δυο των 25mm και απλα μου περισσεψαν τα δυο των 22mm, βεβαια δεν εχω θερμαινομενα, απο αισθηση ειναι πολυ καλα ακομη και με γυμνα χερια, γενικως οποιαδηποτε μαρκα γκριπ, μοντελα road που εχουν 125mm μηκος, και διαμετρο τρυπας 25mm ή 26mm τα rogrip 714 ![]() progrip 719
Last edited by J-P-HELLAS; 09-11-2011 at 22:13. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Εγκαταλελημένο όχημα | kostasx | Διάφορα | 29 | 10-01-2011 15:52 |
| Δωρεάν αγκαλιά... | skippybi | Κόσμος | 5 | 17-01-2010 21:37 |
| «Χ»ωρίς γκολ Ελλάδα και Ουκρανία | riko46 | Αθλητισμός | 4 | 16-11-2009 01:46 |
| Η πιο μακριά πίστα γκολφ | georgekostas | Διάφορα | 3 | 23-10-2009 00:07 |
| Παγκοσμια γκαφα της GOOGLE... | Kwstas_kef | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 7 | 04-09-2009 21:31 |