![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Το μέτρο αυτό ισχύει και για τους κατόχους Honda
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν εχω καποιο τροπο να ξερω αν ο Πρωθυπουργος εχθες ελεγε την αληθεια, αλλα αυτα που ειπε ηταν αληθοφανη και προς τη σωστη κατευθυνση.
Δηλαδη οτι α) προκειμενου να εξασφαλισουμε την 6η δοση και τον υπολοιπο δανεισμο χρειαζομαστε να πεισουμε τους εταιρους οτι μειωνουμε δραστικα τη διαφορα μεταξυ των εξοδων και των εσοδων της χωρας. β) το ποσο που εχει τεθει απο τη τροικα ως στοχος για τη παραπανω συνθηκη υπολοιπετε κατα 7 δις και πρεπει να συγκεντρωθει εντος ολιγων μηνων, εξ ου και το χαρατσι για τα ακινητα. γ) ο λογος που τα προηγουμενα μετρα δεν απεδοσαν τα αναμενομενα, οφειλεται στο οτι η δημοσια διοικηση δεν καταφερνει να υλοποιησει επιτυχως τις αλλαγες που ψηφιζει η κυβερνηση. Οι εφοριες δεν εισπρατουν τα απαιτουμενα. Επισης τα δικαστηρια χρονοτριβουν σε καταδικες και προστιμα παραβατων με αλογιστες αναβολες. δ) προκειμενου να ορθοποδησουμε χρειαζεται να γινουν επενδυσεις στη γεωργια, τον τουρισμο και τις ανανεωσιμες μορφες ενεργειας και θα δωθει ωθηση προς τα εκει οταν εξασφαλιστει ο δανεισμος. ε) προκειμενου να μειωθουν τα εξοδα του κρατους πρεπει να μειωθει δραστικα το κοστος της δημοσιας διοικησης και να μειωθει η γραφειοκρατια και η φοροδιαφυγη. στ) ειναι μακραν καλυτερο να μειωσουμε οτι μπορουμε παρα να χρεοκοπησουμε. ζ) προεβλεψε οτι το 2013 το ισοζυγιο εσοδων - εξοδων της χωρας θα εχει ισοσκελιστει, πραγμα το οποιο μαλλον θα αποτελεσει το δυνατο του χαρτι για τις επομενες εκλογες αν επαληθευτει. Αυτα τουλαχιστον καταλαβα εγω παρακολουθωντας προσεκτικα τη συνεντευξη.... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
αν τον ξεσκισουν 10000 αγανακτισμενοι δε νομιζω να του αρεσει... ![]() χαζο παιδι χαρα γεματο? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
καλα τα λες ρε φιλε αλλα εγω παλη δεν μπορω να καταλαβω τα εξης... την γραφειοκρατια ποιος θα την πολεμιση εμεις η αυτοι?? την διαφθορα ποιος θα την πολεμησει εμεις οι αυτοι?? τα δικαστηρια και την αργοπορεια τους ποιος θα την πολεμησει εμεις οι αυτοι?? την καθηστερηση του ΕΣΠΑ και της αναπτυξης ποιος θα την πολεμησει εμεις οι αυτοι...?? την τρελη σπαταλη στο δημοσιο ποιος θα την πολεμησει εμεις οι αυτοι?? ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ??? ΕΓΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ??? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() επισης με τον ευκολο γι αυτους τροπο που διαλεξαν,σκιζοντας το λαο και τις μικρομεσαιες επιχειρησεις,η τονωση της αγορας και της επιχειρηματικοτητας μοιαζουν με ...ανεκδοταρα! ![]() αυτα τα καταλαβες παρακολουθωντας τη συνεντευξη? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εγώ πιστεύω (εκ του αποτελέσματος) ότι η οικονομία ανακάμπτει εφόσον πρώτα η ύφεση ξύσει και τον πάτο του βαρελιού...
στην χώρα μας τείνει η οικονομία να φτάσει στο κατώτατο επίπεδο αλλά δεν το έχει ακόμη πιάσει...έχει λίγο ακόμη... όταν (όχι αν) στο διάστημα αυτό εξορθολογιστεί η διοίκηση και πολύ περισσότερο ο κόσμος αντιληφθεί ότι δεν υπάρχει άλλη διέξοδος σήμερα από τα δεδομένα αυτά που ζούμε τώρα, όταν διαπιστώσουμε ότι ο συμφέρον τρόπος ζωής και προαγωγής της καθημερινότητάς μας στα ιδιαίτερα δεδομένα της χώρας μας είναι ο νέος, που βίαια μας πλασάρουν.... φανταστείτε την απότομη πρόοδο που θα βιώσουμε με το που περάσουμε το σκαλοπάτι των χρεών....δεν χρειάζεται να περάσει όλο το κεφάλι από τη στενωπό, ας περάσουν μόνο τα μάτια..... τα κοράκια τότε θα βρουν το επόμενο θύμα... με έτοιμους μηχανισμούς κατά τα Ευρωπαικά πρότυπα, κατά τη μετάβαση από την απογοήτευση στην αισιοδοξία η άνοδος θα έχει χαρακτηριστικά βίαια...... μη με ρωτάτε το πότε.........ρωτήστε όσους ψηφίζετε γι ' αυτή τη δουλειά Last edited by vpentza; 12-09-2011 at 13:04. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
εγω ομως λεω οτι ολα αυτα που περιγραφεις τα εκαναν εκεινοι που εμεις εξουσιοδοτησαμε με τη ψηφο μας ολα αυτα τα χρονια, οταν το ρουσφετι επαιρνε και εδινε και οι μυγες ηταν παχες. Οταν οι Cayene επαιρναν και εδιναν και οι εργολαβοι δεν προλαβαιναν να χτιζουν βιλες. Τωρα που ηρθε η ωρα να πληρωσουμε το μαρμαρο κανουμε τους αγανακτισμενους... Δε λεω οτι ολοι φαγαμε, αλλα πολλοι φαγαμε και καποιοι εφαγαν τον αγλεουρα. Καποτε λοιπον θα ερχονταν και ο λογαριασμος.... Last edited by Gemat; 12-09-2011 at 13:01. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ειναι σαν να μας λενε οτι επειδη αυτοι ειναι ανικανοι να ενεργοποιησουν τις λειτουργιες του κρατους και να εισπραξουν,θα ξεσκισουν οσους λογω τις φυσης της δουλειας τους δε μπορουν να μην πληρωσουν... δηλαδη μισθωτους,συνταξιουχους και οσους δουλευουν με τιμολογια... ωραια λογικη! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αυτό ακριβώς !!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Προσωρινη λυση λαστιχενιας φουσκας bolt join του telelever | BOXER | Τεχνικά θέματα διάφορα | 55 | 01-08-2012 17:49 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΒΣ 3ης Γενιάς | GSMAN | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 1 | 20-01-2011 11:04 |
'' Γενιά των 1000 ευρώ (η λύση)!!! ''SOS | MARK | Χιούμορ | 14 | 01-12-2009 16:49 |
Οι κανονισμοί για το ενιαίο λάστιχο.... | riko46 | Γενικά - Αναβάτης | 5 | 30-06-2009 02:45 |
«Τα βρήκαν» FIA και FOTA, παραμένει ενιαία η F1 | wolferin | Αυτοκίνητο | 6 | 25-06-2009 19:01 |