![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Jefe Last edited by Jefe; 10-06-2011 at 06:21. |
|
|
|||
|
|||
![]() υπάρχει και ένα καινούργιο με τον Τσακ Νορις!!!![]() Απόσπασμα:
Last edited by Jefe; 10-06-2011 at 06:20. Λόγος: Αλλοίωση αρχικού κειμένου... |
|
|
|||
|
|||
|
φέρτε μου κ άλλα ποπ-κορν
))
|
|
|
|||
|
|||
|
θα περάσω να σου φέρω Γιάννη!!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ;398769]
Έλα βρε Θάνο μου ... ας κάνουν για ένα απόγευμα μια εξαίρεση ... ![]() Όταν είναι ΚΑΙ γυναίκες στην παρέα, δεν έχεις την βραδινή γκρίνια, αλλά κ ολόκληρη η παρέα είναι πιο κεφάτη ... ![]() Στους δικούς μας τουλάχιστον καφέδες, αλλά και στους Σαλονικιώτικους, οι γυναίκες δεν λείπουν ποτέ ... είναι μια άλλη "νότα" ... +1200 Last edited by angpass; 10-06-2011 at 21:50. |
|
|
|||
|
|||
|
Ρε Αντρέα μέσα στο μυαλό μου είσαι !!
Εγω αν και ο πιο άκυρος να μιλησω για καφέδες γιατι έχω έρθει σε απειροελάχιστους, μπορώ να πώ οτι φορές που τυγχάνει να θέλω να παω για καφέ με την κοπέλα μου την ίδια ώρα και μέρα, δεν έχουμε έρθει γιατι η απάντηση "μα είναι όλο άντρες !!! " έχει απόδοση 1,01 (και με το δίκιο της) , και πηγαίνουμε μόνοι μας... Σίγουρα και οι γυναίκες μπορούν να μας κάνουν καλύτερους... -δεν υπάρχει γκρίνια (που ησουν, τι έκανες, γιατι έργησες) -νιώθουν πολυ πολυ καλά που μπαίνουν και αυτές στο κόλπο -νέες παρέες βρε αδερφέ..(δεν κακόοοοο...) -ομορφαίνουν την παρέα
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Γιατί βρε παιδιά όχι γυναίκες στη παρέα . ![]() Στις δικές μας συναντήσεις της Λέσχης πάμε όλοι οικογενειακά και όχι μόνο γιατί πως να το κάνουμε δίνουν άλλο χρώμα στη παρέα (ιδικά όταν έχουν περιποιηθεί τα νύχια τους ) και περνάμε πολύ καλά . ![]() |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ο καφές της Τετάρτης 01 Ιουνίου, στο Kitchen Bar Αλίμου | moby_gr | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 74 | 03-06-2011 17:25 |
| Ο καφές της Τετάρτης 25/5/11 στο Kitchen bar με special after !!! | CPretenteriS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 133 | 01-06-2011 01:36 |
| Ο καφές της Τετάρτης 11/5/11 στο Kitchen bar στον Άλιμο !!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 81 | 13-05-2011 20:10 |
| Ο καφές της Τετάρτης 16/2/11, ε κ τ ά κ τ ω ς στο Kitchenbar στον Άλιμο !!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 46 | 19-02-2011 20:22 |
| Ο καφές της Τετάρτης 17/11 στο Kitchenbar, στον Άλιμο! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 80 | 20-11-2010 00:57 |