![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
μια και το ανεφερε ο γιαννης,αυτο με τα χαπακια δεν γινεται σχεδον πουθενα στην ευρωπη και θα ηταν αδυνατο να εφαρμοστει στην ελλαδα!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
θα επρεπε ομως οι γνωστες του θεματος να ανοιξετε τα ματια σε εμας.....που δεν ξερουμε που παν τα τεσσερα
ο γιωργος σιγουρα ειναι ασχετος με το θεμα.......και δουλεια δικη σου(σαν γιατρος)ειναι να μας κατατοπισεις σχετικα ![]() πρεπει να ξεπερασετε τον γιωργο ή τον μανιακο........και να γραφετε αυτα που γνωριζετε απο πρωτο χερι,για να σταματησουμε εμεις οι ασχετοι,να ειρωνευομαστε..... ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Να ρωτήσω εγώ κάτι ;
Τα φάρμακα δεν εξελίσσονται ; Αν μία εταιρεία βγάλει π.χ ένα καινούργιο υπερτασικό βελτιωμένο, ελεγμένο από τον ΕΟΦ. θα μπορεί ο γιατρός να μας το γράψει η θα πέρνουμε το παλιό σε μορφή γενοσήμου... Το νέο φάρμακο μήπως θα το πέρνουν μόνο όσοι μπορούν να το πληρώσουν ; εκεί είναι η ουσία....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
εννοειται...... εγω ειμαι μαρμαρας και δεν γνωριζω απο φαρμακα..........απο εναν γιατρο,θα περιμενα την σωστη αποψη... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Γιατί ναυτιλιακός πράκτορας δεν σου κάνει......
|
|
|
|||
|
|||
|
μου κανει.........
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ρε γειτονακι μου καλο....θες γιατρο να σου πει οτι το γενοσημο προφανως δεν φτιαχνεται απ την Pfizer την Bristol-Myers η την GlaxonSmith παρα απο μια μικρη εταιρεια η οποια προφανως δεν εχει ουτε τα ιδια ποιοτικα standards & ελεγχους στην παραγωγη της, αλλα ουτε χρησιμοποιει και τις ιδιες πρωτες υλες?
η μηπως χρειαζεται να σου πει γιατρος οτι ξαφνικα θα δεις να σκανε εταιρειουλες εδω στο ελλαδα (και καλα αναπτυξη) που θα βγαζουν τετοια φαρμακακια η και αλλες που θα τα εισαγουν απ την ινδια και την κινα, με τις οποιες ο κατα τ αλλα αγιος Mr Lovερδος θα χει συναψη συμβαση κομιστρων ηδη? (για μακακες τους περνας?τωρα εχει ελεγχο απ την τροικα, κατι χαλασε....για καποιο λογο τα σπασε με τις μεγαλες εταιρειες...η γνωστη εταιρεια AndrewPap S.A.) Στη μονη περιπτωση που χρειαζεται προφανως γιατρος...ειναι αν τυχον βλεπεις τον Lovερδο (κι ολο του το συναφι) ακομα αγιο και οτι θελει το καλο σου και τιποτα αλλο!!! τον βλεπεις? ![]() ![]() ![]() ![]() αν ναι...να σε παω στην πιττα στην κρητη να σε δει μια ο Γιαννης...μετα την χωματινη!!!(που γραφει κι ωραια ταξιδιωτικα μετα) ![]() ειναι απλα τα πραγματα! τι το ψαχνεις στο συστατικο του φαρμακου? σκεψου λιγο σαν κι αυτους... ![]() Last edited by giamil; 09-03-2012 at 20:16. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Η ειρωνια εγκειται φυσικα στο ''παντογνωστη της παρεας'' που αναφερεις και απορρεει απο την αδυναμια αντικρουσης του ''Παντογνωστη'' με επιχειρηματα. Σαν γιατρος, γνωστης της αγορας του φαρμακου, θα επρεπε να με αντικρουσεις και κυριως να με/μας ενημερωσεις κι οχι να αποχωρησεις απο το νημα. Επετρεψε μου λοιπον να σου πω, χωρις διαθεση ειρωνιας αλλα ουτε κι επιθεσης οτι, οτι γραφω πρωτα το διασταυρωνω απο χιλιες μεριες και με ανθρωπους που ειναι η δουλεια τους και μετα εκφερω γνωμη. Αν με ειχες γνωρισει απο κοντα θα το ηξερες αυτο. Στην συγκεκριμενη περιπτωση οπως προειπα την Κυριακη που μας περασε σε εκδρομη που πηγαμε μιλουσα για το θεμα αυτο με γιατρο παθολογο-εντατικολογο επιμελητη Α' της ΜΕΘ του Ευαγγελισμου. Πριν απο αυτο εκατσα με τον επι 20 χρονια φαρμακοποιο μας και συζητησα το θεμα αυτο επι ωρες. Ενδιαμεσα εκανα και μια γυρα στο νετ για κανα 6ωρο να διαπιστωσω αν ο φαρμακοποιος μου ελεγε την αληθεια....για τον γιατρο ημουν 1000% σιγουρος. Ναι, ναυτιλιακος πρακτορας ειμαι αλλα αυτο δεν μου απαγορευει να ενημερωνομαι για οτιδηποτε απο καθε πηγη -ανθρωπινη, ηλεκτρονικη, εντυπη - και να εκφερω γνωμη. Δεν ειμαι απο αυτους που θα ακουσουν μια γνωμη και θα ''κατσουν'' σε αυτην. Πραγμα που δεν κανουν πολλοι ¨η σχεδον κανεις.......ακουσαν για γενοσημα και τους επιασε πανικος.....γιατι ετσι τους ειπαν.....ποιοι? μα αυτοι που θιγονται οικονομικα απο αυτο το μετρο. Γενοσημα τα οποια κυκλοφορουν χρονια και που δεν εβλαψαν κανεναν -τουλαχιστον οχι περισσοτερο απο τα πρωτοτυπα - και εχουν παρει και οι ιδιοι μονον που τοτε δεν το ηξεραν. Ο Μανιακος λεει οτι περιμενει απο τους γιατρους να του πουν την αληθεια...σωστο εν μερει.......ποιος γιατρος θα του πει την αληθεια? αυτος ο οποιος συνταγογραφουσε σωρηδον συγκεκριμενες εταιρειες πρωτοτυπων φαρμακων? Οχι βεβαια......αλλα και πως να τους ξεχωρισει κανεις? Γιαυτο λοιπον ακομα κι ενας Ναυτιλιακος πρακτορας καταφευγει στο νετ (διεθνες κι εγχωριο) και στους δικους του γιατρους, φαρμακοποιους και ιατρικους επισκεπτες να μαθει την αληθεια. Αυτο δεν τον κανει ουτε Παντογνωστη αλλα ουτε ΚΑΙ γιατρο. Ουτε φυσικα τον εκθετει ανεπανορθωτα εκτος φυσικα κι αν οσοι λενε την αποψη τους σε αυτο το νημα και δεν ειναι γιατροι εκτιθονται ανεπανορθωτα. Τωρα αν ο καθενας εχει προηγουμενα με τον Λοβερδο και τον καθε Λοβερδο εγω δεν θα ακολουθησω, διοτι εγω βλεπω το σωστο του πραγματος -κατα την γνωμη μου - και δεν κρινω την εφαρμογη του μεσα απο τα ματια της εμπαθειας προς το προσωπο που προσπαθει να το εφαρμοσει. Last edited by GeorgeP; 09-03-2012 at 20:12. |
|
|
|||
|
|||
|
προσέξτε τα κόκκινα... ως συνήθως είμαι κακόπιστος.....Πάντως η ελληνική φαίνεται ότι είναι πολύ ισχυρή εταιρεία
Δημοσίευση : 19:41 25-05-2011 Τεράστια οικονομική εξαγορά της Specifar Pharmaceuticals SA. Την ελληνική φαρμακοβιομηχανία Specifar αγόρασε η αμερικανική φαρμακοβιομηχανία Watson, τρίτη μεγαλύτερη παγκοσμίως στην αγορά των γενοσήμων φαρμάκων, αντί ποσού 562 εκατ. δολαρίων ΗΠΑ. Μέσω αυτής της εξαγοράς, η Watson αποκτά μία ευρέως αναγνωρισμένη για τις ισχυρές επιδόσεις της εταιρεία στην Έρευνα & Ανάπτυξη, στην έγκριση Αδειών Κυκλοφορίας και στην επιτυχημένη προώθηση γενοσήμων προϊόντων σε σημαντικές ευρωπαϊκές αγορές. Παράλληλα η ευρωπαϊκή εμπειρία της διοίκησης της Specifar θα συμβάλλει στην εμπορική επέκταση της Watson στην Ευρώπη. Η Watson αποκτά, επίσης, ισχυρή παρουσία στην ελληνική φαρμακευτική αγορά, η οποία εκτιμάται ότι θα παρουσιάσει υψηλή ανάπτυξη δεδομένου ότι σήμερα η διείσδυση των γενοσήμων φαρμάκων στην Ελλάδα είναι πολύ χαμηλή. Το γενόσημο φάρμακο Εsomeprazole, αποτελεί άλλη μία σημαντική επιχειρηματική ευκαιρία, καθώς η ανάπτυξη του θεωρείται εξαιρετικά πολύπλοκη. Η Specifar σχεδιάζει να ξεκινήσει την κυκλοφορία του προϊόντος αυτού σε δισκίο στις ευρωπαϊκές αγορές από το τέλος του τρέχοντος έτους. Τέλος, η νέα παραγωγική μονάδα θα επιτρέψει στη Watson να μετατρέψει πρόσθετα προϊόντα τα οποία εμπορεύεται κατόπιν άδειας χρήσης των φακέλων, σε προϊόντα που παρασκευάζει η ίδια. «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που η Specifar έχει γίνει μέρος του παγκόσμιου οργανισμού μας. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τη διοικητική ομάδα για να συνεχίσει η ανάπτυξη της Specifar και η εκμετάλλευση ευκαιριών για επιτυχία εντός της Watson» δήλωσε ο Paul Bisaro, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Watson. Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, η Watson απέκτησε τη Specifar καταβάλλοντας 400 εκατ. ευρώ. Οι πρώην μέτοχοι της Specifar θα λάβουν, επίσης, ποσοστό επί των μικτών κερδών για τις πωλήσεις της esomeprazole των πέντε πρώτων ετών, με ανώτατο όριο τα 40 εκατ. ευρώ. Η συμφωνία αναμένεται να έχει άμεση θετική επίδραση στην κερδοφορία της Watson , εξαιρουμένων των όποιων επιπρόσθετων συνεργιών καθώς και των ενδεχόμενων μελλοντικών κερδών από την κερδοφορία του esomeprazole. Χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι της Specifar ήταν η Rothschild και η Eurobank Equities, ενώ σύμβουλος της Watson σε αυτή τη συναλλαγή η Jefferies. Τεράστια οικονομική εξαγορά της Specifar Pharmaceuticals SA. |difernews.gr |
![]() |
|
|