![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Έτσι ακριβώς, αλλαγές που έπρεπε να γίνουν ανά τα χρόνια, μέτρα που έπρεπε να πάρουν ανά τους καιρούς και όχι τόσο άμεσα και εκβιαστικά. Αυτό είναι που μας ξεσηκώνει, μας εξοργίζει μας πνίγει, πολλά μαζί, πολλά μέτωπα να αντιμετωπίσεις, καταιγισμός μέτρων και αποφάσεων, κι εμείς απλοί θεατές σε ένα έργο που παίζουμε με το ζόρι κι επειδή δεν μπορείς έλληνα πολίτη ταλαίπωρε που ούτε βαζελίνη σου δίνουν να τα βάλεις με αυτούς που πραγματικά φταίνε, δυστυχώς τα βάζεις με τον αμέσως καλύτερο από εσένα. Θα τα χώσεις στον συνάνθρωπο σου που έχει καλύτερη δουλειά, καλύτερες συνθήκες εργασίας, χρήματα, περιουσία κτλ. θα βριστείς, θα χτυπηθείς, θα σικτιρίσεις την τύχη σου, τις επιλογές σου τη ζωή σου, μετά θα πεις υγεία να έχουμε συγνώμη φιλαράκι δεν εννοώ εσένα και πάλι από την αρχή, έτσι είναι η ζωή. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
και εδώ ζημιώνονται όλοι...το κράτος που δεν εισπράτει....ο έλληνας που δεν δουλεύει και εν τέλει ο εργολάβος γιατι πλέον δεν έχει δουλειά αφού κανείς απο τους παραπάνω δεν έχει αγοραστική ικανότητα.... όπως στρώσαμε θα κοιμηθούμε...γιατί ναι... τα καθάρματα στην βουλή κλέψανε και θέλουν κρέμασμα...αλλά τότε όλοι κάνανε τα στραβά μάτια γιατί κλέβανε επίσης..ο καθένας στο ποσοστό που του αναλογεί |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() να μας κοστισει λιγοτερο?
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() αυτο ειναι το ελλαδισταν...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
9 στα 10 συνεργεία από τα οποία ζήτησα προσφορές (για οικοδομικές εργασίες) , ήταν ξένοι. Όλοι τους δουλεύουν κανονικά, απαιτώντας τα ένσημα τους... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Σε καθε περιπτωση 40 χρονια υπηρεσιας συνολικα (στο στρατο ¨η και αλλου και μετα στον στρατο) χρειαζονται για να παρει καποιος στρατιωτικος συνταξη στα 62 κι οχι νωριτερα. Το ποσον των 4000$ μην σε εξιταρει διοτι η καθε χωρα εχει την δικια της μεγαλη ¨η μικρη οικονομια και η Ελλαδα δεν ειναι αμερικη. Τελος και στην ευρωπη οι ανωτατες συνταξεις μετα απο 35-40 χρονια (ποτε λιγοτερο) ειναι 1800-2000ε. Οσο για την μητερες που λες, σε αυτες τις χωρες οι φοροι πληρωνονται στο ακεραιο κι ετσι εχουν αυτες τις παροχες...στην Ελλαδα οχι!! Και μην μου πεις οτι ακομα κι αν πληρωνοντουσαν δεν θα......διοτι δεν το ξερει κανεις αυτο!! Last edited by GeorgeP; 21-09-2011 at 13:15. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
δεν χρειάζεται να το αγοράσεις το χωράφι ξέρεις, μπορείς να το νοικιάσεις με συμφωνητικό για 15 χρόνια π.χ. οι τιμές για στρέμμα στον νομό αττικής-βοιωτίας είναι 40 με 80 ευρώ τον χρόνο! δεν χρειάζεται χρηματοδότηση για τις ιδέες που λες και για χρηματοδότη,ρίξε π.μ αν θέλεις ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Για τις αποδειξεις εχω απαντησει πολλες φορες για το τι εκανα και το τι κανω, δεν ειμαι αμεπτος παντως. Ο στρατιωτικος των 22 χρονων υπηρεσιας δεν εχει πληρωσει την συνταξη του που θα την παιρνει για τα επομενα 40 χρονια . Ακομα και διπλες εισφορες να πληρωνε παλι 22 χρονια δεν αρκουν για να αυγατισουν και να πληρωνεται 1500ε Χ 40 χρονια ητοι 480 μηνες. Αν κανεις τον πολλαπλασιασμο 1500Χ480 εχεις ενα ποσον των 720,000ε τα οποια ουδεποτε πληρωσε κανεις τους αλλα κι αν ακομα ειχαν πληρωθει δεν εχουν προλαβει να γινουν τοσα ωστε να πληρωθουν οι 720,000ε συν οι παροχες νοσηλειας, φαρμακων κ.λ.π! Αρα δεν εχει πληρωσει ουτε την προνεια ουτε τις υπηρεσιες που θα του προσφερονται τα επομενα 40 χρονια. Σκεψου το αυτο. Οσο για την ΔΕΗ και το χαρατσι ανοικω στις ευπαθεις ομαδες (ανεργια) οποταν δεν θα το πληρωσω αφου ως τετοιος ειμαι εγγεγραμμενος στην ΔΕΗ και στον ΟΑΕΔ απο 18μηνου. Απολαμβανω λοιπον της προνοιας και των υπηρεσιων του Ελληνικου κρατους διοτι επι 30 χρονια πληρωνα 2,5% επι του ακαθαριστου μισθου μου υπερ ΟΑΕΔ, το οποιο κανεις Δ.Υ. δεν πληρωσε ποτε, και την φορολογια μου κανονικα!! ![]() Δηλαδη και το 12μηνο επιδομα ανεργιας που επαιρνα εχω πληρωσει εκατονταδες φορες και τις φτωχες υπηρεσιες του κρατους προς εμε αλλες τοσες. Παρολα αυτα το επιδομα ειναι 12μηνο και η ασφαλιση μου στο ΙΚΑ εχει παψει να υφισταται. Ομως ο συνταξιουχος ετων 42 και την συνταξη του θα παιρνει και η ασφαλιση του θα υφισταται (με πολυ μικρες κρατησεις απο την συνταξη το τελευταιο).
Last edited by GeorgeP; 21-09-2011 at 13:37. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Σε ερωτηση μου τι γινεται αν εχω κανα ατυχημα στον δρομο η απαντηση ηταν ''ο πακιστανος δεν εχει τετοια προβληματα''. Εγω ομως εχω διοτι εχω οικογενεια με παιδι δεν ειμαι μονος και ξεμπαρκος σε αυτον τον κοσμο!!! |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ..Να!...γιατι Boxer! ...χαλαρωτικο, Δολομιτικο μοτο-clipακι! | ΙoannisPanagiotidis | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 32 | 29-06-2011 12:21 |
| iOS 50 Σημαντικά νέα χαρακτηριστικά για iPhone iPod Touch και iPa | MARK | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 6 | 08-06-2011 01:23 |
| Εσωτερικές βαλίτσες για τις μεταλλικές του Adventure | mario | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 9 | 02-03-2011 20:09 |
| Πωλείται αυθεντική BMW μεταλλική ποδιά για F800GS - F650 GS twin | nos7nos | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 1 | 11-05-2010 15:05 |
| Απαιτούμενα Δικαιολογητικά για ταξίδι στο εξωτερικό!! | riko46 | Χρήσιμα | 14 | 05-04-2009 15:39 |