![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Η γνώμη μου πάντα αν είσαι τύπος που θα το καβαλάς κάθε μέρα χωρίς 2ρο μηχανάκι να πάρεις απλό!!Αν πάλι νομίζεις ότι ο όγκος ενός ADV θα σου είναι άνετος μέσα στην πόλη τσίμπατο είναι κούκλα!! |
|
|
|||
|
|||
|
Πριν το κάνεις πραγματοποίησε ένα ταξιδάκι στην Αυστρία και Ελβετία. Εάν δεις έστω και ένα να κυκλοφορεί τότε να το πάρεις.
napeo .................................................................................................................................. τι να παθω ρε Κωστα, δεν θελω να δωσω συνεχεια αλλα δεν μπορώ δεν αντέχω που το ειδε αυτο ποιο πανω που λεει ο λεων δεν ξερω...... 8 στα 10 ήταν gs είτε 1150 είτε 1200 τ0 9 ήταν moultistrada και το 10 ήταν ανάμικτα LT VFR .......και αυτά ..... |
|
|
|||
|
|||
|
honda varadero:+ανεση επιβατη/ συνεπιβατη,κινητηρας,αξιοπιστια
+cbs -αλυσιδα γραναζια(σε σχεση με gs) -πολυ ελαφρυ μπροστινο,ασαφεια σε στροφες -δεν παει χωμα bmw gs:+ανεση επιβατη/ συνεπιβατη, ροπατος κινητηρας +αξονας κινησης +απιστευτα φρενα +μεταπωληση/κυρος +3βαλιτσος global travelling +σωστη κατανομη βαρους -"τεχνικες πληγες" που βελτιωθηκαν σταν τελευταια μοντελα -συχνοτερη συντηρηση -υψηλο κοστος αποκτησης της |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
εχουν ανοιξει και αναλογο τοπικ,ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ BMW.βαζουν την φαντασια και δουλευει..και φτιαχνουν προβληματα.αυτο δειχνει την ανωτεροτητα του ΦΟΡΟΥΜ μας και τον τροπο σκεψης μας.ποτε δεν θα ανοιγαμε εμεις καποιο αναλογο τοπικ ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ VARA!εμεις δεν εχουμε κανενα προβλημα με καμια μηχανη ουτε καποιο κομπλεξ.εχουμε ολοι την ιδια καψουρα την ΜΗΧΑΝΗ!αυτο πρεπει να το καταλαβουν και οι αλλοι. συγγνωμη για το offtopic.
|
|
|
|||
|
|||
|
Φιλε μου ειμαι κάτοχος βαραντέρο 2005 δεν εχω Τζι ες, μονο βλέπω και ακούω, οσοι πάντως εχουν ειναι τρελλαμένοι, αλλοι καμαρώνουν ότι δεν εχουν προβλήματα και άλλοι <πλερώνουν> για να μην εχουν προβλήματα. Ειτε καμαρώνουν, ειτε πλερώνουν για τα προβλήματα το κάνουν, λέξη άγνωστη στο βαραντέρο!!!
Διαβασες πολλές απόψεις, καταλαβες αρκετά, το Τζι ες εχει (οπως λένε) πολλά οδηγικά και οχι μόνο, πλεονεκτήματα, το βαραντέρο το ξέρεις, η καρδιά δεν εχει λογική, το θέμα ειναι καθαρά προσωπικό, ξεχωριστό και απλό. Διαλέγεις και παίρνεις, όμως ολες οι αποφάσεις σε αυτό το κόσμο εχουν ενα τίμημα!!!! Καλή επιλογή!!!!!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ο Ζοζ-π |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ψάξε λίγο κι ασχολησου με χρονολογία και συχνότητα προβλημάτων. Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
Ας ξεκινήσουμε από τα πιο απλά. Δεν υπάρχει εταιρεία που να φιάχνει 100% μοτοσυκλέτες χωρίς προβλήματα. Μπορεί να πάρεις ΚΤΜ και να κάνεις 200.000 απροβλημάτιστα χλμ. και να πάρεις και ένα Honda και να φτύσεις αίμα από τον πρώτο μήνα. Κανείς μα κανείς, ούτε από εδώ μέσα, ούτε από πουθενά, δεν είναι σε θέση να σου εγγυηθεί πως το μηχανάκι της τάδε ή της δείνα εταιρείας δεν θα βγάλει πρόβλημα και αν το κάνει, λέει ψέματα...
Κατά δεύτερον η άποψη, η δική μου τουλάχιστον, είναι πως η μηχανή είναι σαν τις γκόμενες (ας με συγχωρήσουν οι κυρίες της παρέας). Πρέπει να τη βλέπεις και να γουστάρεις να την πάς "βόλτα". Να μην την έχεις δική σου και να τρελαίνεσαι. Τι να την κάνεις την καλή μαγείρισα και νοικοκυρά κοπέλα, άμα την βλέπεις και ξενερώνεις? Στο κάτω κάτω αν δεν γουστάρεις τελικά την ξαναπουλάς και παίρνεις και κάτι πίσω (αντίθετα με τις γκόμενες). Οι μεγάλοι έρωτες εξάλλου πάντα κοστίζουν, είτε υλικά είτε συναισθηματικά...Αυτή τη στιγμή έχεις ένα μηχανάκι που φαντάζομαι, μιας και δεν το ανέφερες δεν σου έχει παρουσιάσει πρόβλημα. Ωστόσο σκέφτεσαι να το αλλάξεις με αντίστοιχο μοντέλο άλλης εταιρείας. Κάτι δεν σου αρέσει λοιπόν επάνω του. Τι είναι αυτό? Είναι αισθητικό το πρόβλημα? Οδηγικό μήπως? Θέλεις να ασχοληθείς πιο πολύ με χώμα? Αυτό κατά την ταπεινή μου γνώμη πρέπει να ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου πρώτα. Αν το μηχανάκι σου έχει κάτι που δεν σου αρέσει, αλλά πιθανότατα διορθώνεται, γιατί δεν δοκιμάζεις να το φιάξεις και βλέπεις. Παράλληλα κάνε και μια βόλτα το αντίπαλο δέος να δεις αν ταιριάζετε... Ο,τι και να αποφασίσεις πάντως καλή επιτυχία!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΠΩΛΕΙΤΑΙ VARADERO MK2........ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ | ilias vara | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 16 | 26-11-2011 17:28 |
| ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΜΕ VARADERO | GeorgeP | Άλλες εταιρίες | 24 | 23-10-2011 18:35 |
| varadero ανταλλαγη | ntinopoulos | Χιούμορ | 26 | 16-08-2009 22:11 |
| Κατοχος Varadero!! | Gemat | Καλώς ήλθατε | 31 | 21-07-2009 11:06 |