![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αφησε να μιλησουν οσοι εκτος απο Βαραντερο ρχουν οδηγησει και μοτοσυκλετες. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() Του είπες ότι είχες βαρα? |
|
|
|||
|
|||
|
Πολυ καλα παμε............
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Για εμένα ειναι το best value for money!!
Στο κάτω κάτω βρε παιδιά HONDA είναι!!! Και εμένα δεν μου έχουν βγάλει πρόβλημα οι μπεμπες που είχα -και έχω- αλλά αν δεν μπορούσα να αγοράσω BMW τότε στανταρ θα έπαιρνα varadero. Ο νικολας ο αδελφός μου που εχει Varadero είναι τρελά ευχαριστημένος!!! Και εγω που το έχω οδηγήσει και σε Αθηνα και εθνική το εργαλείο πετάει... Ναι εντάξει σε τρελούς ρυθμούς οδήγησης μπορει να σε προδώσει βασικά έχει ένα θέμα με τα μπροστινα αλλα πόσοι "χεράδες" απο έμας έχουν φτάσει στα όρια της την μπεμπα μας...στα όρια ομως έτσι.. Και ειναι αλήθεια αυτο που λέει ο Γιώργος δεν έχεις να σκεφτεις τίποτα!! Ο Νικος πήγε μέχρι νότια Ισπανία φέτος και πραγματικά αυτό που μου είπε τα λεει ολα "το μόνο που έκανα ηταν απλά να γυρίζω το κλειδί στην μίζα" Τωρα θα μου πειτε καλά ρε μέγάλε εσυ γιατι πήρες bmw και απαντώ λογο του G (απο το GS) πόσοι απο εμάς άραγε εχουν χρησιμοποιήσει το G πραγματικά...... |
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ Προσωπικά δεν θα εκφράσω γνώμη διότι πάντα με παρεξηγούν όλοι τους.
Αλά φίλε μου να δώσεις το απόλυτο μηχάνημα που έχεις στην κατοχή σου για να πάρεις ένα Γερμανικό πραγματικά με αφήνει άναυδο.Πριν το κάνεις πραγματοποίησε ένα ταξιδάκι στην Αυστρία και Ελβετία. Εάν δεις έστω και ένα να κυκλοφορεί τότε να το πάρεις. Οι άνθρωποι εκεί ξέρουν και από γούστο και από αξιοπιστία. Στην παρέα που συμμετέχουμε honda ΝΤ700 και πάμε ένα ταξίδι στο εξωτερικό κάθε χρόνο είναι (μέλος) και ο Γερμανός αρχιμηχανικός αυτής της εταιρείας. Να ρωτήσεις τον Λευτέρη από εδώ να σου πει την απάντηση του όταν ρωτήθηκε γιατί σαν Γερμανός δεν έχει στην κατοχή του Γερμανική αλά HONDA. -Αυτά εμείς τα έχουμε για εξαγωγή και όχι για κυκλοφορία.- Εάν πάντως κατά την ανταλλαγή σου δίνει καλά χρήματα για να καλύπτεις τις ζημιές της τότε να το κάνεις. Καλή απόφαση να πάρεις……………………. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Βλεπεις κανεναν να ειρωνευεται εκτος απο τον Gemat_ Γιατι εγω δεν βλεπω. Το να εμφανιζομαστε στην παρεα μονο οταν εχει θεμα για πατατακια δεν ειναι οτι καλυτερο. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Εσυ το ειδες σαν ειρωνεια,κι εγω [οπως και καποιοι αλλοι], σαν χιουμορ.Οπως το παρει κανεις.
|
|
|
|||
|
|||
|
Και γιατί μου τα χώνεις. Εδώ ο άλλος είπε ότι υπάρχουν λεφτά .Ετούτοι οι σημερινοί ακόμη τα ψάχνουν.Είπα δεν θα εκφράσω γνώμη και θα τηρήσω την υπόσχεση μου. ![]() |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΠΩΛΕΙΤΑΙ VARADERO MK2........ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ | ilias vara | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 16 | 26-11-2011 18:28 |
| ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΜΕ VARADERO | GeorgeP | Άλλες εταιρίες | 24 | 23-10-2011 19:35 |
| varadero ανταλλαγη | ntinopoulos | Χιούμορ | 26 | 16-08-2009 23:11 |
| Κατοχος Varadero!! | Gemat | Καλώς ήλθατε | 31 | 21-07-2009 12:06 |