![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Φιλικά (κι εγώ GS έχω αλλά στον Boxer μου λείπει ένας κύλινδρος )
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
|
ρε παιδια, το 1150GS ειναι καλύτερο απο το 1200gs, μην το σκαλιζουμε το πραμα...αστο...
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
|
ΔΕΝ το περίμενες...... ΤΟ ζήτησες...!!!
![]() ![]() ![]() CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Σκέφτηκα να πω δύο λόγια για όσα είπε ο Κωνσταντίνος. Είμαστε μία παρέα τουρλού που έλεγε και η μητέρα μου. Ο κάθε ένας έχει την γνώμη του και την εκφράζει ελεύθερα, που ήταν και ο κύριος λόγος που γράφτηκα στο Forum. Δεν με νοιάζει τη μοτό καβαλάει ο καθένας. Εγώ κοιτάω τον άνθρωπο. Και εδώ μέσα υπάρχουν πού καλά παιδιά.
Μπορεί σε κάποιο ποστ να σφαχτούμε, σε κάποιο άλλο να λέμε τα ίδια αλλά κάθε τετάρτη που θα πιούμε καφεδάκι, σε κάποια εκδρομή θα περάσουμε όσο ποιο ωραία μπορούμε. Μέχρι που θα κάνουμε και ένα βήμα ποιο κει για να περάσουμε ακόμα καλύτερα. Τώρα αν εγώ έχω HONDA και εσύ BMW δεν με νοιάζει καθόλου. Αν πούμε και μία κουβέντα παραπάνω … ε … το λέει και η παροιμία, ‘αν δεν υποστηρίξεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει’. ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Γενικά συμφωνώ με την άποψή σου αλλά διαφωνώ με κάποιες εκφράσεις και την αγανάκτηση που προκύπτει απ' τα γραφόμενά σου. Δεν υπάρχει λόγος εξάλλου! Όσο κι αν επηρεάζεται ο οποιοσδήποτε, δύσκολα θα προβεί σε ενέργεια επειδή "το διάβασε σε ένα φόρουμ"..., ειδικά όταν μιλάμε για αγορές χιλιάδων €!!! Στην ερώτηση του πρώτου σου ποστ, "ποιος είπε ότι το ABS του Varadero είναι καλύτερο από του GS", δεν ξέρω αν το έχει πει κι άλλος, ή αν το έχω ήδη γράψει εγώ κάπου, αλλά πράγματι είναι! Είναι πιο προοδευτικό στην εμπλοκή του και αυτό μου αρέσει πιο πολύ! Σαφώς δεν αποτελεί λόγο που θα καθόριζε την επιλογή μου, γι αυτό και πήρα GS. Έχει δεκάδες άλλα προτερήματα και την προτίμησα. Αλλά στο συγκεκριμένο θέμα, μια άλλη μηχανή, είναι καλύτερη από το αγαπημένο μου GS. Τι να γίνει τώρα; Για τις πωλήσεις που λες τώρα είσαι σίγουρος; Παγκοσμίως ή Πανευρωπαϊκά δε γνωρίζω -και το δηλώνω ευθαρσώς- αλλά στην Ελλάδα το 2011 , 1ο σε πωλήσεις στα ON/OFF πάνω από 900κ.εκ. ήταν το Tiger 1050 και με διαφορά! Εκτός αν βάλεις τα GS & GS Adve μαζί.... Τώρα μην ξεκινήσει "μάχη" του στυλ όλα GS είναι, το tiger ΔΕΝ είναι ON/OFF (αυτό το πιστεύω κι εγώ που είχα το μηχανάκι), αυτά είναι τα δεδομένα τις αγοράς και τα επίσημα στοιχεία. Τα παραπάνω δεν τα γράφω προς αντιπαράθεση. Απλά παρουσιάζω τον αντίλογο που εύλογα προκύπτει, ειδικά όταν διατυπώνονται απόλυτες εκφράσεις... Προσωπικά αν θες, θεωρώ το GS την πλέον ολοκληρωμένη Mega ON/OFF - Tourer, με δυνατότητα να προσφέρει άνεση για 2, φόρτωμα τρελό, ταξίδια, χώμα -από το λίγο απαραίτητο, μέχρι και συγκινήσεις, ανάλογα με τη λόξα και την ικανότητα-, ευελιξία στην καθημερινότητα και σχετικά οικονομική χρήση (συμπεριλαμβανομένης της χαμηλής κατανάλωσης). Αυτά, πάντα συγκριτικά με τις αντίστοιχες μηχανές της κατηγορίας, έστω και της διευρυμένης τοιάυτης , σύμφωνα με τους κατασκευαστές. Όχι σε σύγκριση με τα "παπιά" τα σκούτερ και τα 2 χρονα εντούρο.... ![]() Στα μείον; Υπερτιμημένη , ειδικά σε σχέση με κάποιες επιλογές περιφερειακών ή κύριων εξαρτημάτων, από 3ους προμηθευτές. Πώς να γίνει; Χαλάει η εικόνα και το όνομα. Αν κάποιοι διαφωνούν και θεωρούν φυσικές κάποιες συγκεκριμένες βλάβες (αναρτήσεις, σαζμάν, άξονες), δικαίωμά τους. Όπως δικαίωμά μου είναι να λέω κι εγώ τις αντιρρήσεις μου. Κα πάλι το δια ταύτα, δεν αλλάζει. Ενστάσεις εκφράζουμε για να γίνει καλύτερο το προϊόν που θα αγοράσουμε στο μέλλον ![]() ![]() Πάντα φιλικά και καλές βόλτες!
Last edited by forester; 26-01-2012 at 22:30. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Για μενα τίποτα δεν είναι το απόλυτο εργαλείο πλέον. Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Με ενοχλεί (στενεύει) το κράνος. | tassos85 | Κράνη | 21 | 03-01-2012 10:54 |
| Βάση στο φεγγάρι θέλει να χτίσει η Ρωσία | SenseiG | Κόσμος | 13 | 19-04-2011 04:16 |
| Στη φυλακή θα πάει ο Μάσα αν επιτρέψει στον Αλόνσο να περάσει! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αυτοκίνητο | 18 | 07-11-2010 21:04 |
| Με τι μοιαζει;;;;; | georgekostas | Διάφορα | 8 | 03-06-2009 03:19 |
| Ρε παιδιά ας βοηθήσει κάποιος το παλικάρι...έχει σοβαρή απορία! | vtheo | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 20 | 11-05-2009 13:59 |