![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μπορεις να το διαπιστωσεις και εδω στις φωτο ![]() Μανουαλ 1200...δεν εχω ![]() Cam-chain tensioner replacement - Photo Journal - ADVrider |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μπράβο Μάνο έπεσες διάνα . ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αγοραστηκε καινουργια και μεχρι τις 70000κμ ηταν στα επισημα σερβις αναβαθμισεις και ανακλησεις παρουσα με μεγαλη ευλαβεια . Ετσι συνεχιζω μεχρι και σημερα που εχει 109000 σε δικο μου συνεργειο. Αυτα που σας περιγραφω παραπανω εινα επιεικως απαραδεκτα και δε θα συνεβαιναν ποτε σε ενα 1150.(Ειχα ενα τετοιο adve για 77000κμ) |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Last edited by TEOSS; 06-12-2010 at 12:38. |
|
|||
|
|||
![]()
εγώ,αφού άλλαξα τον αριστερό τεντωτήρα,(έχω πάρει και το δεξί,αλλά πρέπει να βγεί η εξάτμιση),συνηδητοποίησα,και ακόμη δηλασδή,πως το τικ τικ ακούγςεται πάλι.Οταν ζεσταθεί το μοτέρ,χάνεται.Γι αυτό και σε συνεργείο δεν ακούγεται.Αλλά και στο συνεργείο που έμεινα μια βδομάδα,λόγω διαφορικού,ο μηχανικός όταν το έκανε βόλτα,δεν ακουγε κάτι ανησυχητκό.Οπότε,εφόσον ζεστό το μηχανάκι ακούγεται όπως πρέπει,ανησυχώ λιγότερο μέχρι να μάθω ακριβώς τι γίνεται,η μέχρι να το ακούσει κάποιο έμπειρο αφτί κρύο-κατάκρυο....
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Η ζημιά έγινε μεγαλύτερη. Προσπάθησα να δω πως βγαίνει ο ΑΡ τεντωτήρας και τελικά εκτός από οτι κατάφερα να βγάλω τον τεντωτήρα με λύπη μου διαπίστωσα πως δεν υπάρχει μέσα ελλατήριο και ότι η καδένα είναι πολύ χαλαρή σε σχέση με τον ΔΕ κύλινδρο. ξαναέβαλα τον τεντωτήρα έβαλα μπροστά και πλέον ο θόρυβος είναι πολύ πιο έντονος από την αρχή πλέον και η μηχανή βγάζει πολύ μαύρο καπνό...αυτά τα δυσάρεστα απο μένα. ούτε να την βάλω μπροστά δεν θέλω μην γίνει καμιά μεγάλη ζημιά! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο και θα κάνω, περιμένω να πάρω ενα ρεπό απο την δουλειά και έφυγα κατευθείαν.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Aν μπορεις πηγαινε την φορτωμενη γιατι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να γινει πολυ πολυ μεγαλυτερη η ζημια σου....
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ Ο ΑΡ ΒΟΧΕΡ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ Η ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ | dimalx | Τεχνικά θέματα διάφορα | 19 | 29-06-2010 20:04 |
καρτα απο τον Αγιο Βασιλη..... | Dionisis | Διάφορα | 6 | 01-01-2010 17:45 |
προσοχη προειδοποιηση απο τον διαχειριστη | Alext | Χιούμορ | 3 | 04-12-2009 11:34 |
Ο ορισμος του κομματος απο τον Ροιδη | Alext | Επικαιρότητα | 2 | 04-10-2009 09:33 |
Πέρασε για θήραμα τον εγγονό του και τον πυροβόλησε | BATIGOL | Διάφορα | 9 | 10-01-2009 22:24 |