![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η BMW το λέει part-integral brakes.
Στο Honda πατάς το μπροστά και πατάει λίγο και το πίσω. Πατάς το πίσω και πατάει λίγο το μπροστά. Έτσι μπορείς να πανικοβληθείς σαν κανονική ξανθιά και στο δρόμο σε συνδυασμό με το ABS να σε σταματήσει. Στο BMW πατάς το μπροστά και πατάει λίγο και το πίσω, αλλά όταν πατάς το πίσω, τότε πατάς μόνο αυτό. Επίσης σε σταματάει αλλά επιτρέπει να παίξεις και με τον πίσω τροχό αν θέλεις (χρήσιμο ειδικά στο χώμα) - εφόσον φυσικά και το ABS κλείνει. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
και φυσικα του χοντα δεν ειναι ''λιγο απο ολα'' οπως το παρουσιαζεις!! Εχει σαφη και πολυπολοκη λειτουργια οπως π.χ αν δεν κινειται η μοτοσυκλετα οτι φρενο και να πατησεις δεν ενεργοποιειται το άλλο!!! Δεν ειναι ενα-δυο σωληνακια που μεταφερουν υγρα απο εμπρος -πισω και τουμπαλιν!!! Εχει βαλβιδες που ανοιγουν τοσο οσο αναλογως της δυναμης πεδησης, της ταχυτητας κ.λ.π. γιαυτο και ειναι πολυ δυσκολο να μπλοκαρουν!!! Απο 100κμ ανεβα με ολο το βαρος σου στο πισω φρενο ενος Varadero κι αν καταφερεις να το μπλοκαρεις τρυπα μου την μυτη!! Εγω με 105 κιλα δεν μπορεσα!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Με ζουρλάνατε. Πήγα την μηχανή στον Γκινωσάτη (εκεί κάνω τα service) και του τα είπα. Δεν θα γράψω την απάντηση του αλά με λίγα λόγια μου είπε ο Άνθρωπος να μην ασχολούμαι με αυτά. Βάζεις το κλειδί στην μίζα και πας στον προορισμό σου. Και έχει συνδυασμένα φρένα και κομπιούτερ ταξιδιού και όλα τα καλούδια. Και μου το ρύθμισε κιόλας. Καλό απόγευμα να έχετε |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Last edited by Apirathos; 12-05-2011 at 19:35. |
|
|||
|
|||
![]()
να μπαναριστει ο κυριος,ειναι επικινδυνος!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Και …τι σου ρύθμισε ..το κομπιούτερ ταξιδιού???? Δηλαδή στα Honda ξερυθμίζεται και αυτό και θέλει κάθε τόσο ρύθμιση…πω…πωωωω..χαλιιιιιιι μαυροοοοο…. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Honda και ξερώ ψωμί
![]() μόλις βγάλει gs θα το πάρω άμεσα... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Την ένδειξη ημέρας και ώρας..........Μακάρι να είχατε αυτά τα καλούδια και εσείς?????? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Γιατί????? |
![]() |
|
|