06-06-2013, 17:27
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: ΘΕΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ-ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 5ΜΗΝΟ ΤΟΥ 2013
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από f1shf1nder33
Εγώ είχα δύο παιδιά στα 29,αυτή την στιγμή αν είχα 550εχ2 αφού υποθέσουμε ότι δουλεύουμε και οι δύο μετά βίας θα καλύπταμε τα 2/3 των εξόδων,όταν φτάσουν τα παιδιά σου στις ηλικίες των δικών μου αν έχεις δύο τότε έλα να μου πείς,όπως επίσης σε αυτούς που σπουδάζουν παιδιά,τους κάνεις τον κριτή και τον τιμητή τότε,όχι τώρα,ότι πρέπει να βρίσκεις δρόμους αυτό ισχύει πάντα,αλλά όχι να μας πείσεις για την ομορφιά της υπόθεσης,έβαλες και την λίστα να συγκριθούμε με την Λετονία,εντάξει είπαμε.
|
Ειδες που εισαι πολιτικα προκατειλημενος και αναφερεις την Λετονια? την Πορτογαλια δεν την ειδες? την Ισπανια ισως? ¨η μηπως τα +150 της Ισπανιας θα εκαναν διαφορα........? Κανουν μηπως διαφορα στην ιδια την Ισπανια? Κι εκει το κρεας το μοσχαρι, η ελια, εχει 9,5ε το κιλο.....το ταξι εχει 1,20 το κμ οταν εδω 1,20 ειναι η διπλη ταριφα και το χρησιμοποιει ολος ο κοσμος........εκει ημουν.
Στην Ιταλια ρωτας πως ζουνε με τα +200 παραπανω απο την Ελλαδα?
Γιατι μονον οι Ελληνες γκρινιαζουν?
ειδες τι λες? ''ειχα δυο παιδια στα 29 κι αν σημερα επαιρνα 550.......'', αρα σημερα δεν παιρνεις 550 κι ετσι δεν μπορεις να ξερεις γιαυτους με τα 550 αν υπαρχουν, ποσοι ειναι και κυριως πως ζουν. Εκανες τα δυο παιδια -να σου ζησουν φυσικα και να τα δεις οπως επιθυμεις - πως τα εκανες? κατα τυχη ¨η αποφασισες να τα κανεις βαζοντας κατω και τα οικονομικα....προφανως το δευτερο και καλα εκανες.
Ειμαστε 7000 μελη, ας βγει καποιος με αποδειξεις και να πει ''εχω σπιτι με ενοικιο ¨η με δανειο, ειμαι παντρεμενος, εχω ενα/δυο παιδια, εχω μια GS1200, εχω ενα αυτοκινητο 1,4 και παιρνω 550ε....δεν δουλευει η γυναικα μου.......για να δουμε.
|