![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα,
σήμερα παρατήρησα οτι αφου πατησω τη μιζα και παρει μπρος αναβει το κοκκινο τριγωνο για 3δευτ/τα μαζι με το σηματακι της μπαταριας και μετα εξαφανίζεται. Ο μαστορας είπε οτι είναι φυσιολογικο και μου εδειξε σε μια αλλη 1200gs το ιδιο, απλα δεν το ειχα προσεξει τοσο καιρο...΄ η μοτο ειναι 21 μηνων ΕρώτησηΤο κανει και σε σας? |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι, ναι, ναι!
Ρωτησα μαστορα και την μετρησα κι ολας και ειναι μια-δυο χαρες! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αρα το δειχνει απτην αρχη (αγορα) αλλα δεν το ειχα προσεξει?
|
|
|||
|
|||
![]()
..και ήθελα να ποστάρω ακριβώς το ίδιο ερώτημα..
και μενα το κάνει ακριβως το ίδιο...άρα...όλα ΟΚ |
|
|||
|
|||
![]()
Το εικονιδιο της μπαταριας βγαινει γιατι με την μιζια που δινεις το ρευμα πεφτει και χρειαζεται περιπου 3 δευτερολεπτα να την φορτωσει παλι ετσι ωστε ο εγκεφαλος να αναγνωρισει την επιθυμητη ταση.Οποτε μην σας απασχολει...Τωρα παλι θα ηθελα να ακουσω και την γνωμη φιλων μας που εχουν φορεμενη την Odyssey....
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Λογικο ειναι αφου την ωρα που βαζεις μπρος η μιζα γυρναει δυο πιστονια απο...XT600!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το κόκκινο τρίγωνο αναβοσβήνει έτσι κι αλλιώς, μέχρι να αναπτύξεις ταχύτητα 5χ.α.ω. Απλά τυχαίνει να ανάβει και το εικονίδιο της μπαταρίας. Πρόβλημα έχεις αν πατήσεις το κουμπί της μίζας και η μίζα δεν ανταποκριθεί αμέσως αλλά μετά από 2-3 δευτερόλεπτα. Τουλάχιστον σε εμένα έτσι έκανε και μου την άλλαξαν στο εξουσιοδοτημένο μεσ'την εγγύηση |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
...έτσι κ η Odyssey ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βρε Άρη.....μετα απο τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο καιρο που καβαλας το μοτορι το παρατηρησες
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() το κάνει σε όλες φίλε!!!μην σε ανησυχει!!! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
1200GS 2008 | vpentza | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 15 | 15-05-2010 20:27 |
Μιζα ή Μπαταρια? | angpass | Τεχνικά θέματα διάφορα | 31 | 27-04-2010 16:16 |
προβλημα στο ΑΒS | commander | Τεχνικά θέματα διάφορα | 4 | 13-04-2010 20:50 |
BMW 1200GS Adventure 2008 in a box! | Black_Shadow | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 7 | 22-03-2010 18:28 |
ενδειξη δείκτη βενζινης σε 1200gs/2008! | FANISGS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 12-10-2009 22:21 |