![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ!!!ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΣΗ ΘΕΛΩ.ΕΧΩ ΕΝΑ GS 1200 ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗΝ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟΥ ADVENTURE ΦΗΜΕ.ΟΠΩΣ ΕΙΔΑ ΕΔΩ ΣΤΟ FORUM ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑ ΣΤΟ MPF KAI ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑΤΗΝ ΠΑΡΩ!Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ ΣΤΗΝ BMW MOY EIΠΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΨΗΛΟ ΜΠΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ADVENTURE ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΚΑΛΑ Η ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 240 ΕΥΡΩ.ΣΤΟ MPF ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ????
|
|
|||
|
|||
![]()
Χρειάζεται το πιο ψηλό μπαράκι.
Τι είναι το MPF??? |
|
|||
|
|||
![]()
MPF φτιαχνει ζελατινες μοτο στην καλλιθεα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το μπαρακι χρειαζεται!εχω το απλο και εβαλα την adventure ζελατινα.δεν μπορω να την φανταστω χωρις μπαρακι.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ποσο κανει η φιμε ζελατινα απο αυτο το μαγαζι;
|
|
|||
|
|||
![]()
Το μπαράκι που μόνο απο την bmw μπορείς να πάρεις κοστίζει 2 φορές όσο η ζελατίνα απο mpf!!!
![]() Χωρίς αυτό θα έχεις θέμα! |
|
|||
|
|||
![]()
boxer η ζελατινα κανει 100 euro εκει!και 20 euro τα flaps εαν θελεις
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ok, ευχαριστω ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πρέπει να παίζει και έκπτωση αν αναφέρεις GS forum.
Λογικά ισχύει ακόμη. |
|
|||
|
|||
![]()
Για δες εδώ για μπαράκι
Vendita TELAIO ARCHETTO TELAIETTO R1200GS R 1200 GS ADV NUOVO | Accessori Moto | Ricambi Moto | WRS Evotech San Marino ή διάφορα σετ με την ζελατίνα (με έξτρα φλαπς, φιμέ, κτλ κτλ Componenti ricambi e accessori moto e scooter | Wrs Evotech Ούτε να το σκεφτείς να βάλεις την ζελατίνα χωρίς μπαράκι... |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΖΕΛΑΤΙΝΑ GS ADVENTURE ? | GSakias | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 1 | 02-02-2011 13:57 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΦΙΜΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟ ACRAPOVIC R1200GS ADVENTURE | manos bmw | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 17 | 18-11-2010 21:03 |
ΖΕΛΑΤΙΝΑ ADVENTURE | allen | Ζήτηση | 1 | 21-10-2010 15:15 |
ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ21 ΓΙΑ 1150GS ADVENTURE | PITS | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 15 | 03-09-2010 02:01 |
ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΓΙΑ TA GS ADVENTURE ΜΑΣ, ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΗ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ | adv1200 | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 18 | 10-05-2010 00:18 |