![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
..τηλεόρασης/δορυφορικό.
Στην Σαρωνίδα, μου έχουν βάλει δορυφορική κεραία (έχω NOVA), αλλά η εικόνα είναι χάλια. Κάποιος συνάδελφος από το φόρουμ ασχολείται με αυτά? |
|
|||
|
|||
![]()
... πολύπλοκο λιγάκι το θέμα . θα έλεγα , αν μπορείς να μπείς στο setup του δέκτη σου γνωρίζοντας τι πατάς ώστε να μην τον απορρυθμίσεις, να τσεκάρεις το επίπεδο του σήματος που λαμβάνεις . αν αυτό είναι ικανοποιητικό , τότε πάμε παρακάτω.
τα δορυφορικά συνήθως ή πιάνουν ή δεν πιάνουν. δεν υπάρχουν χιόνια στην εικόνα κτλ όπως αναλογική τηλεόραση. αν δεν πιάνουν καλα, παγώνει η εικόνα , γεμίζει τετραγωνάκια κτλ. μπορεί να φταίει σε κακό προσανατολιμό του πιάτου , σε μικρή διάμετρο πιάτου , σε προβληματικό lnb ( εκεί που βιδώνεται το καλώδιο στην κεραία ) ή βέβαια σε κακή ποιότητα ή ακατάλληλου τύπου καλώδιο που χρησιμοποιείται για να κατέβει το σήμα στον δέκτη. καααανονικά χρειάζεται στην εγκατάσταση πεδιόμετρο κτλ κτλ. βέβαια υπάρχει κ μπακάλικος τρόπος τοποθέτησης άν γνωρίζεις αζιμούθια κτλ κτλ. επειδή όμως μιλάμε για ρυθμίσεις ακριβείας ... αν δεν έχεις ασχοληθεί αρκετά με το σπορ, θα προτείνω τεχνικό κ πεδιόμετρο. κόστος ... άγνωστο. |
|
|||
|
|||
![]()
Τα ξέρω αυτά. Αυτό που μάλλον θα χρειαστεί είναι νέα καλωδίωση διότι η υπάρχουσα του κτηρίου είναι δια τα μπάζα.
![]() Για αυτό θέλω τεχνικό μάλλον.... |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ψάχνω για βάση κινητού για μοτό | georgios | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 12 | 25-11-2010 08:33 |
Ψάχνω για χαμηλή σέλα για GS 1150 Adv | babis 21 | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 1 | 01-08-2010 20:39 |
Στην Καλαμπάκα το αρχαιότερο τεχνικό έργο ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Πολιτισμός | 0 | 30-03-2010 07:43 |
Ψάχνω φις για τις Η11 λάμπες!!! | xurxes | Τεχνικά θέματα διάφορα | 5 | 28-12-2009 15:31 |
Ψάχνω για........ | soter3gm | Ζήτηση | 4 | 15-10-2009 19:33 |