![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
ζητώ δισκοπλακες που είναι για πέταμα
|
|
|
|||
|
|||
|
Τι μπορεί να χρειάζονται αδερφέ.Για να ξέρω να μαζέψω και εγώ άμα μου πέσει στα χέρια
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
θελω μπροστά δισκοπλακες που ναι για πέταμα..
Είναι για ανταλλαγή!!!..... |
|
|
|||
|
|||
|
Αν περιμένεις 1 μήνα θα σου δώσω τις δικές μου..
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αυτό που ρωτάω είναι: που μπορεί να μας είναι χρήσιμο ένα παλιό ζευγάρι;;;;; Εσύ τι ανταλλαγή θα κάνεις ;;;;Παλιές με νέες;;; |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
....τις καιγομαι ρε Τεο....tnx πάντως
|
|
|
|||
|
|||
|
εκανες δευτερο ζευγαρι καρντασι μου?
![]() Τεεεοοο αν δεν της παρει ο Μπιλλ τις θελω εγω! Μπιλλι abs ring βρηκες με τα βιδακια του κομπλε? |
|
|
|||
|
|||
|
δεν θελει βιδάκια το ring
![]() το κρατανε οι βιδες της δισκοπλακας |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
εχεις δικιο γραψε ακυρο!
βιασυνη και αλσχαιμερ...κι αν σου κολλησει και κατι στο μυαλο στραβα...το επαναλαμβανεις αυτοματα μερικες φορες! ![]() ![]() κατι λαστιχενιες ροδελες/αποστατες νομιζω εχει...αν θυμαμαι καλα..η οχι?. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Nεες δισκοπλακες ναι, αλλα ποιες και ποσο? (Για GS 1200) | black_hawk | Τεχνικά θέματα διάφορα | 30 | 28-04-2012 19:14 |
| Δισκος για GS 650 '03 | ziumann | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 13-03-2011 23:06 |
| ABUS κλειδαρια για δισκοφρενο.. | chaos | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 5 | 20-12-2010 16:35 |
| Δισκοπλακες μπροστα γνησιες για r1200gs και (1150?) | fguy | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 4 | 04-11-2010 16:09 |
| Νέες προτάσεις για την Ελληνική δισκογραφία | spot | Πολιτισμός | 4 | 04-05-2010 22:03 |