![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξερω ποσοι την ειδατε σε 3D,αλλα η ταινια ειναι οτι καλυτερο εχουμε δει
τα τελευταια χρονια,ειδικα απο πλευρας οπτικων και ηχητικων εφε... Αλλωστε στις πρωτες μερες προβολης εχει φτασει ηδη το ασυληπτο νουμερο 600.000.000$ εισπραξεις!!!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
3D!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
φιλος που το ειδε 3D,μου ειπε οτι ειναι τρομερο............
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Το είδε ο υιός μου και μου μετέφερε κάτι το διαφορετικό σε εικόνα και ήχο. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ΑΙΘΟΥΣΑ 7 Σαβ. 2/1: ![]() ![]() ![]() Κυρ. 3/1: ![]() ![]() ![]() Δευ. 4/1: ![]() ![]() ![]() Τρι. 5/1: ![]() ![]() ![]() Τετ. 6/1: ![]() ![]() Να βγάλω εισιτήρια; ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
...οντως ομορφη ταινια!...αυτο ομως που μου αρεσε ακομα περισσοτερο και απ το 3D και τα απιστευτα ρεαλιστικα εφε...ηταν η ολες ιδεες του σκηνοθετη για ενα αλλο πλανητη και την περιγραφη μιας νεας φυσης, μαγικης και καινούργιας!...παρα πολλες ιδεες και χρωματικοι συνδυασμοί που μαγευουν !
..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
...θα πάω σήμερα παιδιά ! κι εγώ έχω ακούσει τα καλύτερα !
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Η νέα ταινία του Mel Gibson | essel | Κινηματογράφος | 2 | 16-10-2009 22:12 |
Νέο VFR -H απόλυτη hitech μοτοσυκλέτα | vtheo | Άλλες εταιρίες | 7 | 10-10-2009 19:10 |
Mια βραβευμένη ταινία μικρού μήκους βασισμένη σε πραγματικό γεγονός!! | zervas | Κοινωνική ευαισθησία | 13 | 23-08-2009 12:17 |
Τουρκική ταινία για τα επεισόδια κατά των Ελλήνων της Πόλης. | Arkas | Κινηματογράφος | 5 | 09-03-2009 10:41 |
Διαλέχτε avatar | leonidas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 8 | 07-01-2009 16:29 |