Δυστυχώς αυτός ο φανατισμός υπέρ των ιδιωτών που εκμεταλλεύονται τους εθνικούς δρόμους εμένα δεν μου φαίνεται φυσιολογικός οπότε θα βγάλω τα δικά μου αυθαίρετα συμπεράσματα…
Η εμπειρία μου είναι ότι η πολυδάπανη συντήρηση του εθνικού δικτυού φτάνει μέχρι το σημείο που η καινούρια άσφαλτος σε πολλά σημεία μετά βίας καλύπτει το σκαμμένο κομμάτι με αποτέλεσμα με δίτροχο να φλερτάρεις με το χάρο … και κάτι ακόμα που με οδηγεί να βγάλω τα δικά μου αυθαίρετα συμπεράσματα… γιατί αυτά τα καλά παιδιά που μας φτιάχνουν με τόσο πολύ αγάπη τους δρόμους μας δεν κάνουν τα διόδια ηλεκτρονικά και ανά χιλιόμετρο; Γιατί έχουμε πολλούς κόμβους και θα πληρώσουμε κάτι παραπάνω; Γιατί καταστρέφουν και ρίχνουν μπάζα σε εξόδους κόμβων και καταστρέφουν παράδρομους για να μην μπορείς να επιλέξει διαδρομή; Γιατί βάζουν διόδια σε παράδρομους; Γιατί συνάνθρωποί μας να φτάνουν στα όρια της εξαθλίωσης για την καθημερινή τους μετακίνηση; Γιατί πάλι να τα αρπάξουν μερικοί σε βάρος των πολλών;
Δυστυχώς, η χρήση του εθνικού δρόμου δεν είναι ίδια ούτε με το να αγοράσεις γάλα για να ρυθμίσεις την τιμή του ούτε με το να επιλέξεις σε ποιο εστιατόριο θα φας.
Θεωρώ άσκοπο να επεκταθώ παραπάνω μιας και μπορούν να το κάνουν άλλοι πολύ καλύτερα από εμένα:
Εκπομπή: Διόδια… όταν η μπάρα πέφτει στα κεφάλια μας